Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 18, 2025 7:06 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 322 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 33  Следваща
 Зимна селекция сезон 2007/2008 г. 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
домакински мач срещу "Левски", един,два трансперанта за Здравко, дори той да си отиде, мисля че го заслужава .... той направи повече отколкото съм очаквал, дано остане ....

Нед Дек 02, 2007 10:14 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
sandokan написа:
jjfoxi написа:
Четох,че Георги Самокишев и Зоран Златковски от Локо Плд са пред договори с нас ...

това същия Зоран Златковски ли е който изкара червен картон на Данчо Господинов?
Самокишев ще ни потрябва ако Данчо Петков или Кавдански се контузят.
Е то няма много Зоран Златковски :lol:

САМО СЛАВИЯ!

Нед Дек 02, 2007 10:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ми това е добре. И двамата са млади, талантливи футболисти. Атакуващ халф(нападател) и централен бранител, идеално за нашият отбор, въпреки че повече се нуждаем от градивен халф, плеймейкър в средата на терена, истински лидер, какъвто е примерно Боримиров за "Левски", но малко по-млад :lol:

Пон Дек 03, 2007 5:03 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
не знам дали на това му е мястото тук
..
Славия продаде футболист на Рединг

03 декември 2007 | 10:07 | Агенция "Фокус"
София. Футболистът на Славия Радослав Василев е продаден на клуба от Висшата лига на Англия Рединг, съобщиха за Агенция "Фокус" от пресслужбата на българския тим. Василев е на 17 години и играе като нападател. Той ще започне тренировки в Рединг и там ще преценят дали да бъде включен в групата на първия отбор. В Славия Радослав Василев е тренирал при Щилян Карастойков и Валери Въчков. Младият талант е бил наблюдаван продължително време от представители на английския клуб, въпреки, че не попадна в юношеския национален отбор. Трансферът на Радослав Василев в Рединг е втори на българин в този клуб. През 90-те години на миналия век там игра сегашният президент на БФС Борислав Михайлов.

Пон Дек 03, 2007 11:03 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Честито на момчето! Това му е шанса да се измъкне от водовъртежа в нашия футбол и да се развие наистина !

САМО СЛАВИЯ!

Пон Дек 03, 2007 11:06 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Честито на момчето това наистина е негоя шанс да се развие като футболист

Пон Дек 03, 2007 11:16 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
mittag написа:
не знам дали на това му е мястото тук
..
Славия продаде футболист на Рединг

03 декември 2007 | 10:07 | Агенция "Фокус"
София. Футболистът на Славия Радослав Василев е продаден на клуба от Висшата лига на Англия Рединг, съобщиха за Агенция "Фокус" от пресслужбата на българския тим. Василев е на 17 години и играе като нападател. Той ще започне тренировки в Рединг и там ще преценят дали да бъде включен в групата на първия отбор. В Славия Радослав Василев е тренирал при Щилян Карастойков и Валери Въчков. Младият талант е бил наблюдаван продължително време от представители на английския клуб, въпреки, че не попадна в юношеския национален отбор. Трансферът на Радослав Василев в Рединг е втори на българин в този клуб. През 90-те години на миналия век там игра сегашният президент на БФС Борислав Михайлов.

Това момче ми е приятелче от много време и го познавам отлично ! Голям талант , винаги беше голмайстор на възраста си - централен нападател е! В Англия е вече към 2 месеца и играе за юношите на Рединг , живее при приемно семейство! Дано успеят да го доразвият и да стане след време един от най-добрите български нападатели!

BOYS SOFIA ULTRAS

Пон Дек 03, 2007 11:28 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
познавам го лично ...... наистина беше много над връстниците си, заслужава да се развива, пожелавам му УСПЕХ в Рединг !!!

Пон Дек 03, 2007 11:33 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ПРЕЗИДЕНТЪТ НА УЕСТ БРОМИЧ НА ГОСТИ НА ВЕНЦИ СТЕФАНОВ
Валентин Грънчаров 3 декември 2007 12:13

По покана на президента на Славия вчера в България бе неговият колега, босът на отбора от Чемпиъншип Уест Бромич Албиън Джеръми Пийс.

Двамата са изгледали мача на Славия срещу Локомотив София, в който „белите” победиха с 2:1.

На този етап от белия клуб не признават за кой футболист е дошъл английският гост, но Венци Стефанов потвърди за интерес на „червеношийките” към негови футболисти.

Гостът от Острова е останал впечатлен от две неща на мача в Надежда. От отделни изяви на футболисти от двата отбора и от лошия терен.

Джеръми Пийс е гледал и второто полувреме на вечното дерби между "Левски" и ЦСКА (0:1) на стадион „Васил "Левски"”, но не е останал доволен от показаното от двата отбора. Дори е изразил учудване от това, че отборът на "Левски" е бил преди година в групите на Шампионската лига.

Президентът на Славия Венци Стефанов потвърди новината за гостуването му на английския му колега, но не назова дали Пийс е бил в България заради конкретен футболист на „белите”.

Стефанов заяви, че със сигурност през зимния трансферен прозорец Славия ще направи изненадващи трансфери както в посока към белия клуб, така и в чужбина.

BOYS SOFIA ULTRAS

Пон Дек 03, 2007 1:06 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Е не.Точно направихме отбор и ВС ще продаде някой.Кой ли ще е той?Данчо Господинов,Кавдански,Керчев или Здравко Лазаров?Аз за друг не се сещам.Венци Венци задръж този отбор за евротурнирите пък ако искаш не купувай нови играчи....

Пон Дек 03, 2007 1:10 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 322 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 33  Следваща