Автор |
Съобщение |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
 Отворено писмо
Момчета,
по-долу е работния вариант на "Отвореното писмо", понеже ще бъде от името на всички ни ще се радвам ако всеки сподели мнението си.
Моля, някой от НКС да се свърже с мен за доуточняване на някои подробности и да изпратим писмото от тяхно (т.е. наше) име.
Ако не ще го пратя от някой обществен мейл.
САМО СЛАВИЯ!
П.П. Който купува факли да казва да съберем пари и да купим десетки. В писмото може да инкорпорираме и информация за това, че белите фенове са подготвили пиротехническо шоу
"През близо вековната си история най-старият български футболен клуб- Славия е имал както своите върхове, така и своите слаби периоди. За всички нас, съхранили любовта си към клуба дори и в тежките дни е голяма радост, че нашата Славия отново е в челните места на класирането. Атрактивният футбол, който демонстрират играчите ни кара все повече от нашите привърженици да се върнат на стадиона. С това отворено писмо освен да приканим всички, които носят Славия в сърцето си да дойдат на домакинския мач срещу "Левски" и да дадат своята подкрепа за любимия отбор искаме да обърнем внимание и върху една от недомислиците свързани с организацията на мачовете, в които столичните отбори гостуват на Овча Купел. Смятаме, че присъствието на фенове на гостуващия отбор в „А” сектор освен обида към нас, славистите е и предпоставка за нежелани конфликти. Въпреки, че публиката на Славия е известна със своята толерантност и умереност, ние не можем и не искаме да търпим провокации в собствения си дом. Както левскарите не биха желали гостуващи фенове в „Б” сектор на Герена, така и ние не приемаме тeхните привърженици да стоят другаде освен в сектора за гости.
Решени сме да отстояваме достойнството и правото си с всички средства."
|
Вто Дек 04, 2007 4:02 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
аз съм за 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Вто Дек 04, 2007 4:06 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Пърфект, пърфект!!Кратко, точно и ясно!!!
Искам и аз да участвам за факлите - да се вземат - 50 - 100 факли!!Имаме потенциал да направим прилична хореография!! Моя вариант на писмото щеше да е по хард, но това е много издържано!!Направо да го пускат НКС!!И да добавим нещо за факлите и тнт.!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Дек 04, 2007 4:10 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
"Решени сме да отстояваме достойнството и правото си с всички средства, като някой от нас са готови да стигнат дори до крайности, които биха развалили футболния празник какъвто е двубоя между Славия и "Левски""!!
Накрая го попромених малко само за да предупредим по умерените рогати, че в случай, че дойдат в А ще има инциденти с лош край за тях 
www.zone1913.com
|
Вто Дек 04, 2007 4:15 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Аз съм за.Предупреждението ми се визжда достатъчно ясно.Който има поне малко мозък ще го разбере.
|
Вто Дек 04, 2007 4:17 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Само това да няма обратния ефект над говеждата сган и да се изсипят нарочно в "А"...
Иначе съм ЗА. Включвам се и финансово за факлите.
|
Вто Дек 04, 2007 4:20 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Ако се изсипят още по-добре тогава един няма да влезе. Иначе аз оставам за по-мекия вариант, работя в ПР агенция и ми е понятно, че няма да публикуват материал, насърчаващ хулиганството...
Чакаме закупчиците да се обадят, чуваме се пием по питие, две, три, пет, събираме пари за факли и започваме да правим новата история на нашия клуб.
|
Вто Дек 04, 2007 4:28 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
|
има ли други желаещи да участват за факлите 
|
Вто Дек 04, 2007 4:34 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
|
също така и ленти трябва да се купят така че решаваите  кои с какво може да участва 
|
Вто Дек 04, 2007 4:36 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
Среща предлагам Четвъртак вечерта някъде в центъра и да уточним детайлите и да дадем сухото на когото трябва  ?!
www.zone1913.com
|
Вто Дек 04, 2007 4:41 pm |
|
 |
|