Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Не, това не беше насочено специално към теб. Понеже гледам, че навсякъде го пише щото дебелия го каза и просто изкоментирах. Нищо лично. 
Чет Дек 06, 2007 6:38 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Отново Евала за писмото - важно е да се шуми!Всички останахме приятно изненадани от себе си на мача в Китай, сега срещу Рогато подуенско животно вярвам, че ни чакат още приятни изненади!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Чет Дек 06, 2007 10:41 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Вчера бвхме навсякъде в интернет (без Гонг, разбира се:)), а днес по всички вестници.
Половината работа е свършена остава както се разбрахме всички заедно 30 мин. преди мача на черните седалки. Да бъдем единни както срещу Локото. Чакат ни славни дни.
САМО СЛАВИЯ!
|
Пет Дек 07, 2007 11:08 am |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 И НИЕ !
СИЛИСТРА Е С ВАС ! ДАНО УСПЕЕМ !
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Пет Дек 07, 2007 11:11 am |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Boris III написа: Вчера бвхме навсякъде в интернет (без Гонг, разбира се:)), а днес по всички вестници. Половината работа е свършена остава както се разбрахме всички заедно 30 мин. преди мача на черните седалки. Да бъдем единни както срещу Локото. Чакат ни славни дни. САМО СЛАВИЯ!
Ne moga samo da razbera...za6to da sme na 4ernite sedalki?
Trqbva vsi4ki da sme edinni(na edno mqsto),no sigurni li ste 4e tova trqbva da e na 4ernite sedalki? Za6toto vinagi sme bili na belite...da ne stane fal...t.e.rogatite da sednat na belite. Moje bi ste pravi,no neka pove4e hora da izkajat mnenie za tova...! I NAI-VAJNOTO - VSI4KI NA STADIONA I VSI4KI ZAEDNO ! ! ! Agitiraite hora...
SAMO SLAVIA !
P.S.O6te vednaj se izvinqvam za latinicita...
ELATE PO-RANO...Primerno pone 40-45 min predi na4aloto.
|
Пет Дек 07, 2007 12:45 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Писмото явно е имало широк отзвук, което може само да ме радва. Сега вече се надявам наистина да НЯМА говеда в нашия сектор, щото вече не издържам психически да се гаврят с нас по този начин... 
Пет Дек 07, 2007 3:44 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
Count Vampirium написа: Писмото явно е имало широк отзвук, което може само да ме радва. Сега вече се надявам наистина да НЯМА говеда в нашия сектор, щото вече не издържам психически да се гаврят с нас по този начин... 
Ако има е ясно, че чашата на търпение ще прелее, според мен А сектор ще е фул със Слависти и говедата и да ги има няма да смеят да кажат гък!Предлагам след като се ориентираме първоначално в обстановката всички заедно(агитката) да се спуснем на мястотото на долната агитка и оттам да палим факли, да метаме ленти и прочие...за мен това е най удачното място, иначе вие горе да си ги палите няма файда, а и няма да е толкова масова агитката?!Само предлагам вие си решавате!
www.zone1913.com
|
Пет Дек 07, 2007 3:52 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: Count Vampirium написа: Писмото явно е имало широк отзвук, което може само да ме радва. Сега вече се надявам наистина да НЯМА говеда в нашия сектор, щото вече не издържам психически да се гаврят с нас по този начин...  Предлагам след като се ориентираме първоначално в обстановката всички заедно(агитката) да се спуснем на мястотото на долната агитка и оттам да палим факли, да метаме ленти и прочие...за мен това е най удачното място, иначе вие горе да си ги палите няма файда, а и няма да е толкова масова агитката?!Само предлагам вие си решавате! НЯМА МЯСТО ЗА НИКАКВИ ОТДЕЛЕНИ АГИТКИ... ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО! САМО СЛАВИЯ!
Пет Дек 07, 2007 3:59 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
Count Vampirium написа: jordas написа: Count Vampirium написа: Писмото явно е имало широк отзвук, което може само да ме радва. Сега вече се надявам наистина да НЯМА говеда в нашия сектор, щото вече не издържам психически да се гаврят с нас по този начин...  Предлагам след като се ориентираме първоначално в обстановката всички заедно(агитката) да се спуснем на мястотото на долната агитка и оттам да палим факли, да метаме ленти и прочие...за мен това е най удачното място, иначе вие горе да си ги палите няма файда, а и няма да е толкова масова агитката?!Само предлагам вие си решавате! НЯМА МЯСТО ЗА НИКАКВИ ОТДЕЛЕНИ АГИТКИ... ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО! САМО СЛАВИЯ!
Това е ясно...въпроса е къде ще застанем?
www.zone1913.com
|
Пет Дек 07, 2007 4:01 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: Count Vampirium написа: jordas написа: Count Vampirium написа: Писмото явно е имало широк отзвук, което може само да ме радва. Сега вече се надявам наистина да НЯМА говеда в нашия сектор, щото вече не издържам психически да се гаврят с нас по този начин...  Предлагам след като се ориентираме първоначално в обстановката всички заедно(агитката) да се спуснем на мястотото на долната агитка и оттам да палим факли, да метаме ленти и прочие...за мен това е най удачното място, иначе вие горе да си ги палите няма файда, а и няма да е толкова масова агитката?!Само предлагам вие си решавате! НЯМА МЯСТО ЗА НИКАКВИ ОТДЕЛЕНИ АГИТКИ... ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО! САМО СЛАВИЯ! Това е ясно...въпроса е къде ще застанем? Е, това на място може да се уточни също. 
Пет Дек 07, 2007 4:19 pm |
|
 |
|