Зимна селекция сезон 2007/2008 г. - част ІІ
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Славия се разбра с Локо (Пд)
Ръководството на Славия е постигнало договорка с шефката на Локо (Пд) Галя Топалова за бартер на играчи. По този начин на първата тренировка на клуба за 2008 година ще се появят защитниците Георги Самокишев и Радослав Анев, както и нападателят Зоран Златковски. „Белите“ спазиха договорката си и към Пловдив ще поемат бранителите Мечечиев и Кюмюрджиев. „Постигнахме договорка с Галя Топалова и бартерът вече е факт“, потвърди Венци Стефанов. Още не е сигурно дали халфът на Динамо (Киев) Атанас Чипилов ще се присъедини към „белите“ на 9 януари.
|
Нед Яну 06, 2008 12:20 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Някаква информация да има някой за Самокишев? 
Нед Яну 06, 2008 1:58 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
вчера в син сити видях коприваров и го питам дали ще идва и той вика ми май да,а след това видях и Керчев и полафихме с него,ама като го питах за уефа дали ще играем,той погледна като умрял призрак и вика не зависи от нас и тогава теглих една майна на дебелия,а копи е некъв печен,вика ми ще убиваме всичко 
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Нед Яну 06, 2008 2:20 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Истината е,че не може преди всеки нов сезон(или полусезон) Славия да разчита на играчи с изтекли договори,свободни такива или разтрогнали по вина на клуба(както беше,когато взехме играчите на Черноморец-Петър Колев и Кюмюрджиев преди няколко сезона).Трябва да се купят и някой класни играчи.Не трябва да са на килограм,но все пак съгласете се с мен,не може вечно да се разчита на играчи който вече са ненужни на своите клубове!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Нед Яну 06, 2008 7:11 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Пич престани с твоите сарказтични констатации относно мненията ми!Ако не знаеш това е тема,в която трябва да се разискват трансферите на любимият ни отбор(ако той за теб е такъв).Направи си труда някоя вечер,когато седнеш пред компютъра да напишеш и ти нещо по темата,вместо да анализираш така "компетентно"!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Нед Яну 06, 2008 11:45 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
ORTEGATA написа: Пич престани с твоите сарказтични констатации относно мненията ми!Ако не знаеш това е тема,в която трябва да се разискват трансферите на любимият ни отбор(ако той за теб е такъв).Направи си труда някоя вечер,когато седнеш пред компютъра да напишеш и ти нещо по темата,вместо да анализираш така "компетентно"!
Не се занимавай с Уати, че има ебати злото куче 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Яну 06, 2008 11:54 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Стевица Кузмановски тъжи за Електричката
Не бих зарязал Славия и за Реал
В България се чувствам като у дома, признава македонецът
Мнозина предричаха провал на македонеца Стевица Кузмановски през лятото, когато пое отбора на Славия. Треньорът, който преди това водеше Беласица в продължение на година, обаче не обърна внимание на скептиците и запретна здраво ръкави. Резултатите не закъсняха и "белите" направиха поредица от силни мачове. Отборът ще зимува на трето място в класирането, след като изпревари дори "Левски". Славия все пак намери начин да оправдае имиджа си на тотаджийски отбор. В началото на декември тимът изненадващо загуби с 2:4 от "Ботев" на 1/8-финалите за Купата на България. 45-годишният Кузмановски бе любезен да отговори на въпросите на "Стандарт" по телефона от дома си в Белград.
- Г-н Кузмановски, какво променихте за шест месеца в Славия?
- Според мен всичко в клуба си е същото. Може би има положителна промяна единствено по отношение на футбола, който показваме.
- Доволен ли сте от представянето на отбора през есента?
- Разбира се. Момчетата се раздаваха във всеки мач, а това за мен е много важно. Дори когато губехме в резултата, те не се предаваха.
- Има ли вариант да зарежете Славия заради оферта от друг клуб?
- Няма такава възможност. Дал съм дума на шефовете на Славия и няма да я наруша. Не бих зарязал отбора дори и заради Реал (Мадрид).
- Трудно ли се работи на "Овча купел"?
- Не. Славия е един от най-организираните клубове в България, защото в него работят много професионалисти.
- Преди вас на треньорския пост в Славия се изредиха много специалисти, но никой не успя да спечели напълно доверието на ръководството и феновете. Това не ви ли плаши?
- Честно казано, не съм мислил по този въпрос. Но съм сигурен, че ако Славия показва добри резултати, няма начин да не получа признание.
- Търсили ли сте за съвет предшествениците ви в Славия Ратко Достанич и Миодраг Йешич?
- И с двамата поддържам приятелски отношения. Говорим си за футбол, но не за Славия. Те са отлични треньори и имат много потенциал.
- На кое място ще завърши Славия в края на сезона?
- Рано е да се правят прогнози. Ние градим нов отбор и играем мач за мач. Целта ни е да показваме добър футбол и да радваме феновете.
- Притеснява ли ви интересът на други клубове към играчите на Славия?
- За мен като треньор е най-добре никой да не си тръгва, но не съм важен аз, а футболистите. Например Здравко Лазаров. Той е нещо специфично за клуба и щеше да свърши доста работа. Тъжно ми е, че няма да сме заедно през пролетта, на феновете също. Но такъв е животът.
- Намерихте ли му вече заместник?
- Това е доста трудна задача. Със сигурност ще липсва не само на мен, но и на Славия. Идването му внесе много спокойствие в отбора. Дано Електричката продължава да се развива по възходяща линия.
- Как върви работата по селекцията?
- Ръководството на клуба е запознато с плановете ми. Имам идея за кои постове са ни нужни играчи и какви качества трябва да притежават. Аз лично предпочитам да взимаме повече българи, макар че понякога е по-лесно да се привличат чужденци.
- Да очакваме ли по-силна Славия през пролетта?
- Ще работим, но не мога да обещая нищо. Първенството този сезон е доста интересно. Всеки може да бие всеки, защото отборите са с изравнени сили.
- Кой от играчите на Славия се представи най-силно през есента?
- Трудно е да се каже. За мен всички момчета се раздаваха на максимум и показаха най-доброто. Имена не искам да споменавам, защото съм изключително доволен от отбора като цяло.
- Какви са разликите и приликите между Славия и Беласица?
- Огромни. Всичко е различно - история, традиции, условия за работа, организация, футболисти. Но и в Петрич се чувствах добре.
- Кой е любимият ви отбор?
- Барселона има страхотни играчи и е удоволствие да ги гледаш. Обичам отбори, които играят техничен и атрактивен футбол.
- А кой е най-добрият треньор в света?
- Има много добри треньори. Но нямам любим и не се стремя да подражавам на никого. Опитвам се да налагам свой стил.
- Какво обичате да правите в свободното си време?
- То не е много, затова го използвам да си почивам. Пък и не си падам по заведенията.
- Как се чувства един македонец в България?
- Страхотно, като у дома.
- Какво си пожелахте за Коледа и новата 2008?
- Много здраве, всички да са щастливи. Дано всички хора да имат повече идеи. Иска ми се да си помагаме повече и да бъдем приятели.
|
Пон Яну 07, 2008 11:14 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Днес Анев,Златковски и Самокишев не са се явили на първата тренировка на Локо Пловдив което вероятно означава че трансфера им в Славия е сигурен.
|
Пон Яну 07, 2008 11:22 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 tocno
Vchera sa bili na parva trenirovka na smarfovete,da si vzemat dovijdane i dnes patuvat za Sofeto.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Яну 07, 2008 1:18 pm |
|
 |
|