Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юли 03, 2025 2:52 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 297 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 30  Следваща
 Зимна селекция сезон 2007/2008 г. - част ІІ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Да ви кажа съвсем честно много съм по доволен от привличането на Златинов отколкото на Коприваров.Има много футбол в Златинов.А за Чипилов освен че е обещаваш млад талант друго не може да се каже.Някой знае ли дали Елтон се е появил на първата тренировка?

Последна промяна saract на Сря Яну 09, 2008 11:19 am, променена общо 1 път

Сря Яну 09, 2008 11:12 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Златинов ще е страхотен трансфер...дано само да не е къорфишек тая информация!!!
Ако успеем да го привлечем вече става интересно....жалко за мача в Пловдив:(

Сря Яну 09, 2008 11:16 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Коприваров: Венци е моят спасител

Нападателят взе фланелката с номер 9, направи първа тренировка с "белите"

Новото попълнение на Славия Милан Коприваров, който бе в изгнание на "Герена", сподели, че е много доволен от факта, че вече е играч на "белите".

"Венци Стефанов е моят спасител. Той ме оттърва от "Левски", където странно защо бях обявен за ненужен. Аз както и Емил Ангелов, бяхме в основата на успехите в Европа, но след това незнам защо ни отписаха.

В периода, в който тренирах с юношите на "Левски", се чувствах много зле и нямах търпение да си тръгна от "Герена". Още пред иняколко месеца Венци Стефанов ми се обади, след това продължаваше да ме търси и до последно ми казваше, че ще ме измъкне от "Герена".

Още първият път, когато ми звънна, аз му споделих, че искам да стана играч на Славия и ето, че това се получи. Задължен съм му много и се надявам да му се отблагодаря в скоро време", сподели Милан пред "Топспорт.бг".

Лявото крило взе фланелката с номер 9 в най-стария столичен клуб и излезе за първа тренировка под ръководството на Стевица Кузмановски. Точно в 11,33 часа македонският специалист изведе 31 футболисти на изкуствения терен на "Овча купел".

Няколко футболисти ще изкарат проби в тима. Сред тях са игралият за последно в "Ботев" Атанас Чипилов, братът на Дениран Ортега, който се се казва Виктор, той е роден през 1990 година и играе като ляв бек.

Другият, който ще изкара пробен период, е 17-годишният талант от Гоце Делчев Атанас Дреновички, както и синът на фолкдивата Малина - Симеон Мечев.
---

Венци: Ако има феърплей, сме в тройката

Кузмановски: Липсата на Здравко Лазаров ще се усети

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде първата си пресконференция за новата година. Това стана на първото занимание на "белите" днес сутринта.

"Целта на отбора през пролетта ще бъде да продължи да играе красив футбол, да радва публиката, а пък накрая каквото стане", каза босът на най-стария столичен клуб. Ако в България има феърплей, няма да сме вън от тройката, но всичко ще стане ясно в края на шампионата", допълни Венци.

"Коприваров трябва да издейства титулярно място и ако след това има интерес към него от чужбина, ще го пуснем. Ще дадем на този млад състезател нова възможност за проява. Отношенията ми с Батков са перфектни. Няма конкретна оферта към Саша Симонович, но ако има такава, ще я разгледаме внимателно", завърши президентът на Славия.

"Целта ми е да развивам играчите. Здравко Лазаров е много добър футболист, радваше публиката и ръководството и липсавата му ще е явна", каза пък треньорът на отбора Стевица Кузмановски.

"Ние трябваше да му осигурим продължаване на кариерата. Той винаги ще е добре дошъл на стадион "Славия". Елтон е готов за игра. Ортега обаче ще може да се включи в тренировки чак в началото на февуари.

Ще работя с това, което имам и смятам, че до момента се справям успешно. Ще има нови футболисти в близките няколко дни", допълни македонският специалист

"Днес ще изляза с 24 играчи, ще има и наши юноши, но за лагера в Правец ще има и нови попълнения. В момента има много млади състезатели, сред които е и братът на Ортега", завърши наставникът на "белите".

Сря Яну 09, 2008 12:07 pm
Профил WWW
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Атанас Чипилов почна с "белите" днес

Ръководството на Славия пожела халфа на Литекс Петър Златинов. Топеца не влиза в плановете на Миодраг Йешич и след идването на сърбина е твърда резерва.

Златинов почти сигурно ще напусне "оранжевите" и ще се присъедини към най-стария столичен клуб.

"Белите" стартираха зимната си подготовка днес. Първа тренировка направи Атанас Чипилов, който в момента е свободен агент, а през есента игра за "Ботев".

"Искам да впечатля треньора и да остана, защото Славия преследва високи цели тази година", заяви нападателят пред "Топспорт.бг"

Засега "белите" си осигуриха услугите на изпадналия в немилост в "Левски" Милан Коприваров. На "Овча купел" акостираха и трима играчи на Локо (Пд) Златковски, Самокишев и Радослав Анев, както и 17-годишният Атанас Дреновички от Пирин (Гоце Делчев).

Сря Яну 09, 2008 12:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славия чака великан от Африка
09.01.2008
Пламен Раданов

Ръководството на Славия хвърли поредната бомба. Това стана ясно днес след като отборът от "Овча купел" се събра за първа тренировка за 2008 г. На лагера в Анталия, където ще протече вторият етап от зимната подготовка, към "белите" ще се присъедини екзотичен нападател, името на когото се пази в строга тайна. От клуба разкриха само, че очакваната черна перла е с внушителните габарити - ръст 196 см и тегло 96 кг. Въпреки, това нападателят притежава феномелан техника и невероятен нюх към гола.
Другото екзотично име е на нигериеца Очуко Виктор Дениран, който е само на 17 години и е брат на небезизвестния Дениран Ортега, подвизаващ се и в момента в Славия. Останалите нови попълнения са Зоран Златковски, Георги Самокишев и Радослав Анев от Локомотив (Пд), Милан Коприваров от "Левски" и бившият юноша на сините Атанас Чипилов.

Отбора в посока Локо Пловдив напускат Мечечиев и Кюмюрджиев, Митко Воденичаров отива в "Спартак" (Вн), а на Мартин Христов и Йордан Апостолов ще се търсят отбори в България.

Отборът на Славия ще се готви до края на седмицата на клубната си база, след което заминава на лагер в Правец. Там възпитаниците на Стевица Кузмановски ще изиграят две контроли на 19-и с Чавдар Етрополе и на 26-и с Локомотив Мездра. След това белите се прибират в София, къето е планирана още една контрола със Спортист Своге, където треньор е бившият наставник на "белите" Атанас Джамбазки.

На 3 февруари отборът пътува за Анталия, където е заключителния етап от подготовката и ще се изиграят 4-5 контроли, като противниците се доуточяват в момента. Отборът се прибира на 18-и и до първия шампионатен мач с Берое в Стара Загора ще се готви на "Овча купел".

Междувременно стана ясно, че титулярният страж Йордан Господинов е станал баща на дъщеричка.

Сря Яну 09, 2008 1:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Вместо "брата" на Ортега трябваше да напишат братчето на Ортега :lol:

Сря Яну 09, 2008 2:47 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
браво, много съм доволен за Златинов. С него и африканеца конкуренцията става много голяма, а това може само да е добре!

АЙДЕ БЕЛИ!

Сря Яну 09, 2008 2:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
sandokan написа:
браво, много съм доволен за Златинов. С него и африканеца конкуренцията става много голяма, а това може само да е добре!

АЙДЕ БЕЛИ!

Чакай не се радвай за Златинов...първо да стане, после ще удряме гъЗ у тавана :lol: :lol:

Изображение
www.zone1913.com

Сря Яну 09, 2008 3:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
jordas написа:
sandokan написа:

АЙДЕ БЕЛИ!

Чакай не се радвай за Златинов...първо да стане, после ще удряме гъЗ у тавана :lol: :lol:

ше стане, ше стане... венци нема да изпусне такъв играч :)

---

Цитат:
Новото попълнение на Славия допълни, че пожелава на "Левски" да стане шампион въпреки огромната точкова разлика между "сините" и ЦСКА. ""Левски" няма да се бори с останалите за УЕФА, а с ЦСКА за титлата. Искрено се надявам "Левски" пак да е шампион", добави юношата на "сините"
:shock:

Сря Яну 09, 2008 3:02 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
И Елтон беше на линия днес,което е много добре,конкуренцията дава качество.Аз мисля,че отборът и в трансферите върви нагоре и силно се надявам пролетта да играем още по добре и класирането ще дойде от само себе си. Успех БЕЛИ МАЙСТОРИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сря Яну 09, 2008 3:43 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 297 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 30  Следваща