Ето ги и моите отбори - момчетата туко що ми потвърдиха всички, надявам се да няма изненади до неделя:)!! В отбора който аз играя обаче момчето последното обещало да води приятелката си на ски и е аут......... има свободно място!! - аз имам резерва, дори няколко, но Десо (от форума) изяви желание да се включи...ако още има мераци и е свободен да потвърди! Втория отбор който организирах е комплектован, дори по мои наблюдения е фаворит...имат стабилен вратар, Митко и Тошко са стабилни защитници а Косъма и Марто са техничари и тичат много....Калцо-Бетона ти също си във този отбор и понеже единствено с теб не се познавам лично(100% сме се засичали по мачове), моля те потвърди участието си

......за мояо тобр какво да кажа, май сме събирани от кол и въже и верно ще сме последни, ама нали викам да сме форумни специалисти всички и така се събрахме, все пак нищо не се знае, топка е
Успех на всички отбори!! И нека потвърдят участие тези които ще играят!! Втория отбор ми потвърдиха всички
І - отбор:
1. Аз, Жоро (Джордас)
2. Радо (от форума)
3. Тошко (Слависта от форума)
4. Ники (Николай_Ж от форума)
5. Италианеца (от форума)
6. Десо от форума???!!(Ако няма да идва имам резерва, но по добре да е той)
Надявам се всички да са на линия, по специално Десо да си каже ще идва ли или няма!!
ІІ - отбор:
1. Марто (не е регистриран във форума, но го знаете)
2. Косъма (От старата Школа, не е регистриран във Форума, но го знаете)
3. Митко (Не го знаете, не е регистриран във форума, бойкотиращ В.С. трайно)
4. Тошко (Брат на Митко, същия вариант като брат си)
5. Калцо-Бетона от форума
6. Монката(не го знаете не е регистриран във форума, но е славистче)
Втория отбор ми потвърдиха всички, без Калцо-Бетона, но той неслучайно носи никнайм Бетона......та надявам се да си бетон за Неделя

!!
Успех на всички отбори!! И нека потвърдят участие тези които ще играят!!