Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 01, 2025 4:05 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 297 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 30  Следваща
 Зимна селекция сезон 2007/2008 г. - част ІІ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Gangsta написа:
makaveli написа:
моя грешка - в бързината съм написал халф а не бек. Бандаловски играе ляв бек. Някъде се говореше, че ако върне всичките си заплати, които му остават по договор може да напусне....може да се бъркам нещо де.
За училището - Славия е и училище и не е. Ние не взимаме скиори за да ги учим на футбол. И аз бих бил против. Политиката ни е обаче да взимаме футболисти без пари, които все пак имат някакв футболни данни. Това, че никога нямаме цели и играчите не са обременени непременно с победи им позволява да се отпуснат и да играят както могат, което води неизбежно до трансфер...т.е. има атмосфера, а и вече се видя, че можем да продаваме не по зле от Цска и "Левски". За съжаление го играем само временна спирка, трамплин към по-добро, но защо не. Ако може да ни даде нещо (а Бандаловски може защото си нямаме ляв бек) защо да не го вземем?!?

Бандаловски е 100% десен бек...и в холандия и в Литекс играе такъв

100% ляв :D

Вто Яну 22, 2008 7:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
айде бе, айде бе Венци, спиш ..... търси защитници, търци професионални играчи, аз пък 'защитници' викам, то първата характеристика и категория при нас трябва да бъде "професионалисти", по постове е след това ....... затвори битака и стопли сърцата на белите фенове, цицио ...

Сря Яну 23, 2008 2:08 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Играч на Славия е в състава на младежкия национален отбор на Македония за контрола

Скопие. Новото попълнение на Славия Зоран Златковски попадна в сметките на младежкия селекционер на Македония Мирсад Йонуз за приятелската среща на възпитаниците му срещу Албания на 6 февруари. Това съобщи "Утрински весник". Двубоят ще се играе на стадиона в албанския град Валона, като Златковски е единственият футболист от българското първенство, който е извикан от Йонуз за първия мач на младежките национали на западната ни съседка за тази година. Зоран Златковски бе играч на Локомотив (Пловдив), но премина в състава на столичния Славия по време на настоящия трансферен прозорец заедно с още двама свои съотборници.

Пет Яну 25, 2008 3:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Двама нападатели на проби в Славия

Албанец и черногорец ще опитат да впечатлят Кузмановски в мача с Локо (Мездра)
Още две нови попълнения се присъединиха към подготовката на Славия, научи Топспорт.бг. В утрешната контрола с Локо (Мездра) Стевица Кузмановски ще изпробва албанец и черногорец, които вече са в Правец и днес тренираха с "белите".

На този етап от щаба на най-стария столичен клуб не разкриха подробности за двамата, като се знае само, че са нападатели. Кузмановски заяви преди дни, че иска на всяка цена попълнение в атаката.

Контролата на "белите" с Локо (Мездра) е утре от 14,30 часа на изкуствения терен в "Овча купел". В първата си проверка Славия загуби с 0:1 от Чавдар (Етрополе).

Пет Яну 25, 2008 10:57 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ЗОРАН ЗЛАТКОВСКИ: ЦЕЛТА НИ Е ЕВРОПА
Новото попълнение на столичния Славия Зоран Златковски заяви в интервю за предаването Гол линия на Дарик, че се надава „белите” да успеят да се класират за европейски турнири.
Както е известно младежкият македонски национал премина на „Овча купел” от има на Локомотив Пловдив и в момента е на подготовка с новия си тим в Правец. Златковски заяви, че в края на първенството Славия отново ще се намира на позицията, на която е в момента – 3-то място.
„Още с идването си момчетата ме приеха много добре. Адаптирам се лека по лека. Повечето от новите ми съотборници ме познаваха от преди. Готвим се нормално и мога да кажа, че няма да паднем по ниско от тази позиция, в която се намираме в момента”, заяви Златковски.
Заедно с македонския нападател от Локомотив в Славия преминаха още Радослав Анев и Георги Самокишев.
„По-лесно ми е с бившите ми съотборници. Все пак сме заедно близо шест години. Надявам се да си намерим място в отбора и да играем редовно. В Пловдив ми харесваше, както отбора, така и привържениците. Имахме обаче много проблеми.
Убиха президента ни, после нещата леко се оправиха, а след това дойде ново убийство. Наложи се просто да сменим обстановката. Треньорът Иван Маринов пък от своя страна не ми даваше шанс да играя. Обясняваше ми разни неща, които съвсем не бяха верни.”, каза още футболистът.
Златковски допълни, че се познава отпреди с настоящия си наставник Стевица Кузмановски.
„Виждали сме се преди, говорили сме си. Той е голям специалист и го е доказвал във всеки отбор, в който е бил. Като водеща фигура в тима мога да посоча капитана ни, но всички сме равностойни. Искам през пролетта да отбележа 7-8 гола, а целта пред отбора е класиране в Европа и ако можем да направим някаква изненада.”
Нападателят говори също и за нещата от живота, като според него България се намира в малко по-добри икономическо положение в сравнение с Македония.
„От близо седем години и половина живея в България. Тук завърших. Мога да кажа, че България е малко по-напред от Македония. Тук се обръща повече внимание на спорта. Имам си приятелка, която обаче е в Пловдив, където учи. Иначе родом е от Карлово. Заедно сме от година и седем месеца. За момента обаче се налага да сме разделени”, сподели още Златковски.

Пет Яну 25, 2008 11:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Нападател от Партизан дойде на проби в Славия

Нападателят Славан Стефанович дойде на проби в Славия. 21-годишният сърбин идва от Партизан. На тестове при "белите" пристигна и още един нападател, но от "Овча купел" пазят в тайна името му. Двамата ще вземат участие в днешната контрола на Славия срещу Локо (Мз). Мачът трябваше да се играе в Правец, но от щаба на "белите" решиха да е в София. Затова футболистите на Стевица Кузмановски тръгват за столицата днес сутринта. Контролата ще се играе на изкуственото игрище на стадион "Славия" от 14,30 ч.

Съб Яну 26, 2008 8:27 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Този всъщност е черногорец и е считан за един от най-големите таланти на Черна гора.Има четири мача за Зета в квалификациите за ШЛ този сезон и два гола.

Съб Яну 26, 2008 10:43 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
почти съм сигурен, че Стеица ще го откаже и двамата, бягат бягат от трансфери за Европа, с такава селеция няма да видим Еуропата ...

Съб Яну 26, 2008 12:16 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
SaKrAnTo 1913 написа:
почти съм сигурен, че Стеица ще го откаже и двамата, бягат бягат от трансфери за Европа, с такава селеция няма да видим Еуропата ...
Не искам да те обиждам,ама за какво изобщо ги пишеш тия ? ОК - разбрахме,че не те кефи нищо - добре ? Помага тва мрънкане с нещо освен че нерви другите ... Става ли ти по-леко като го напишеш това ? Не мисля ...

САМО СЛАВИЯ!

Съб Яну 26, 2008 1:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Албанецът е Енко Малдини - нападател от Партизанин Тирана роден 1985 г.
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html

Съб Яну 26, 2008 5:39 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 297 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 30  Следваща