Зимна селекция сезон 2007/2008 г. - част ІІ
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Ортегата ти каква селекция си очаквал - трансфери за по няколко милиона.Докато е това ръководство много пари за селекция няма да се дават - това е очевидно.Дали ми харесва или не това е съвсем друг въпрос.Никой не ме пита.Защо съм оптимист - защото този сезон Славия изглежда по друг начин.По различен от предходните години.
|
Пон Яну 28, 2008 1:10 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Абе човек стига с тия милиони бе!Бабангида и Пепи Златинов да не би да струват милиони?Стига си ми изопачавал думите.Къде съм казвал,че трябва да се дадат милиони?Ние не,че не даваме милиони,ние не даваме и стотинка за нови играчи.Ето в това е въпроса.Есенния полусезон си прав,че бяхме страшни,ама ако зимния прозорец надградиме малко на състава от пролетта няма кой да ни спре според мен.Ама Венци май не мисли така!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Пон Яну 28, 2008 2:17 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Играч на Славия подписа с китайци
Последна редакция: 28.01.2008, 10:58
От Топспорт.бг
Халфът Славчо Георгиевски премина в Жежанг Лученг
Полузащитникът на Славия Славчо Георгиевски ще продължи кариерата си в китайското първенство, информира "Македонски спорт".
28-годишният македонски национал от няколко дни е в най-многолюдната страна, където официално подписа договор с местния Жежанг Лученг.
Георгиевски бе желан още от германските Ерцгебирге (Ауе) и Падерборн, но от Китай са му предложили доста по-завишени финансови условия.
Пон Яну 28, 2008 3:33 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Suma
Nekazvat kakva suma sa platili za slavcho?
Ni dadohme na Bela mn kinti
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Яну 28, 2008 6:55 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Локо (Пд) без Влади Златинов в Анталия, продават го
Нападателят на Локо (Пд) Владислав Златинов няма да пътува с отбора за втория подготвителен лагер в Анталия. Това съобщи треньорът на „смърфовете” Ясен Петров.
Днес Златинов поднови тренировки на „Лаута”. „До сега той с наше разрешение тренира с Вихрен. Не сме го карали да се подготвя с юношите. Той не пожела да преподпише договора си и това е причината да не тръгва с отбора за Анталия”, коментира Петров.
Най-вероятно таранът ще бъде продаден до края на зимния трансферен прозорец, тъй като към него има запитване от няколко клуба, сред които родните Славия, Пирин и Вихрен.
Много добър играч според мене - дано дебелия да се размърда малко и да поразвърже пормоненцето
|
Пон Яну 28, 2008 7:36 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
 Re: Suma
CategoryC написа: Nekazvat kakva suma sa platili za slavcho? Ni dadohme na Bela mn kinti
Вихрен?
А относно и двамата Златиновци дебелака май каза, че се е отказал 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пон Яну 28, 2008 8:17 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Хора осъзнайте се малко. До момента сме били страшни,а сега ще се усерем. Четвърти сме, гостуваме на "Левски",ЦСКА,"Ботев",Литекс и Пирин.
Нито е за песимизъм, нито за оптимизъм. Дайте реално да ги погледнем нещата ... всички други "конкуренти" за Европа или са си запазили състава или са го подобрили. ЦСКА играят слабо, много зле - да , ок , ама обяснете ми кой точно ще ни остави да ги бием на Армията? Ами говедата на Герена ... само сънища ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пон Яну 28, 2008 9:07 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
jjfoxi написа: Хора осъзнайте се малко. До момента сме били страшни,а сега ще се усерем. Четвърти сме, гостуваме на "Левски",ЦСКА,"Ботев",Литекс и Пирин.
Нито е за песимизъм, нито за оптимизъм. Дайте реално да ги погледнем нещата ... всички други "конкуренти" за Европа или са си запазили състава или са го подобрили. ЦСКА играят слабо, много зле - да , ок , ама обяснете ми кой точно ще ни остави да ги бием на Армията? Ами говедата на Герена ... само сънища ...
Срещу животните сме -6т то е ясно.Но на Литекс там може да направиме Х,а "Ботев" и Пирин 2-ки.
|
Вто Яну 29, 2008 9:02 am |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
на "Ботев" ще им го върнем за купата 
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Вто Яну 29, 2008 9:35 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
То не мисля,че ще им го връщаме,а че вече си е било спазарено
Ама дайте малко реално ... четвърти сме тоя полусезон и имаме най-гадната програма от четирите софийски отбора 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Вто Яну 29, 2008 10:16 am |
|
 |
|