Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 1:37 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 297 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  Следваща
 Зимна селекция сезон 2007/2008 г. - част ІІ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ортегата ти каква селекция си очаквал - трансфери за по няколко милиона.Докато е това ръководство много пари за селекция няма да се дават - това е очевидно.Дали ми харесва или не това е съвсем друг въпрос.Никой не ме пита.Защо съм оптимист - защото този сезон Славия изглежда по друг начин.По различен от предходните години.

Пон Яну 28, 2008 1:10 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Абе човек стига с тия милиони бе!Бабангида и Пепи Златинов да не би да струват милиони?Стига си ми изопачавал думите.Къде съм казвал,че трябва да се дадат милиони?Ние не,че не даваме милиони,ние не даваме и стотинка за нови играчи.Ето в това е въпроса.Есенния полусезон си прав,че бяхме страшни,ама ако зимния прозорец надградиме малко на състава от пролетта няма кой да ни спре според мен.Ама Венци май не мисли така!

Пон Яну 28, 2008 2:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Играч на Славия подписа с китайци

Последна редакция: 28.01.2008, 10:58

От Топспорт.бг
Халфът Славчо Георгиевски премина в Жежанг Лученг

Полузащитникът на Славия Славчо Георгиевски ще продължи кариерата си в китайското първенство, информира "Македонски спорт".

28-годишният македонски национал от няколко дни е в най-многолюдната страна, където официално подписа договор с местния Жежанг Лученг.

Георгиевски бе желан още от германските Ерцгебирге (Ауе) и Падерборн, но от Китай са му предложили доста по-завишени финансови условия.

Пон Яну 28, 2008 3:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Suma
Nekazvat kakva suma sa platili za slavcho?
Ni dadohme na Bela mn kinti

Пон Яну 28, 2008 6:55 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Мнение 
Локо (Пд) без Влади Златинов в Анталия, продават го

Нападателят на Локо (Пд) Владислав Златинов няма да пътува с отбора за втория подготвителен лагер в Анталия. Това съобщи треньорът на „смърфовете” Ясен Петров.

Днес Златинов поднови тренировки на „Лаута”. „До сега той с наше разрешение тренира с Вихрен. Не сме го карали да се подготвя с юношите. Той не пожела да преподпише договора си и това е причината да не тръгва с отбора за Анталия”, коментира Петров.

Най-вероятно таранът ще бъде продаден до края на зимния трансферен прозорец, тъй като към него има запитване от няколко клуба, сред които родните Славия, Пирин и Вихрен.

Много добър играч според мене - дано дебелия да се размърда малко и да поразвърже пормоненцето

Пон Яну 28, 2008 7:36 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Suma
CategoryC написа:
Nekazvat kakva suma sa platili za slavcho?
Ni dadohme na Bela mn kinti

Вихрен?

А относно и двамата Златиновци дебелака май каза, че се е отказал :roll:

Пон Яну 28, 2008 8:17 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Хора осъзнайте се малко. До момента сме били страшни,а сега ще се усерем. Четвърти сме, гостуваме на "Левски",ЦСКА,"Ботев",Литекс и Пирин.

Нито е за песимизъм, нито за оптимизъм. Дайте реално да ги погледнем нещата ... всички други "конкуренти" за Европа или са си запазили състава или са го подобрили. ЦСКА играят слабо, много зле - да , ок , ама обяснете ми кой точно ще ни остави да ги бием на Армията? Ами говедата на Герена ... само сънища ...

САМО СЛАВИЯ!

Пон Яну 28, 2008 9:07 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
jjfoxi написа:
Хора осъзнайте се малко. До момента сме били страшни,а сега ще се усерем. Четвърти сме, гостуваме на "Левски",ЦСКА,"Ботев",Литекс и Пирин.

Нито е за песимизъм, нито за оптимизъм. Дайте реално да ги погледнем нещата ... всички други "конкуренти" за Европа или са си запазили състава или са го подобрили. ЦСКА играят слабо, много зле - да , ок , ама обяснете ми кой точно ще ни остави да ги бием на Армията? Ами говедата на Герена ... само сънища ...

Срещу животните сме -6т то е ясно.Но на Литекс там може да направиме Х,а "Ботев" и Пирин 2-ки.

Вто Яну 29, 2008 9:02 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
на "Ботев" ще им го върнем за купата :twisted:

Вто Яну 29, 2008 9:35 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
То не мисля,че ще им го връщаме,а че вече си е било спазарено :roll: :lol:

Ама дайте малко реално ... четвърти сме тоя полусезон и имаме най-гадната програма от четирите софийски отбора :)

САМО СЛАВИЯ!

Вто Яну 29, 2008 10:16 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 297 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  Следваща