Подготовка, контроли - 2008г.
Автор |
Съобщение |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
wie ste palni punti xaxaxaxa daje nema da si pravia truda da pi6a na kirilica v toia forum napravo nemem dumi takiva postove kato prez pauzata nikoga ne sam zasi4al pri kakviti i da e rezili ama davaite hranete se edin drug sporete na stadiona drugo ne6to ......... daje nema da si haba i dumite za vas
_________________ FAR, FAR NORD
|
Съб Фев 23, 2008 10:48 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
bodzhov_zv написа: mito00 написа: Не мога да разбера защо Кузмановски да си тръгва! Как може да искате да си отиде човек, който е видимо професионалст и иска Славия да върви нагоре. А някой да видя днешния трансперант "Стевица ние сме с теб". Ако да речем случайно паднем от Берое, всички вие ще почнете да го плюете, както правите винаги. Така беше и с Йешич, Достанич, Оларевич... мисля че никой не може да обори тези факти, които ви излагам. Осъзнайте се малко, бъдете доволни и на това трето място, защото в последните години Славия не заслужава УЕФА. Това е факт. Но разликата е, че тази година я заслужаваме. Имаме отбор, имаме играчи, имаме треньор. Остава малко късмет. Тази година ща стане, сигурен съм. И на мен ми е болно, че Славия не заслужава УЕФА, но това са фактите. Но все пак съм оптимист!  Кой иска Кузмановски да си тръгва бе, момче. Чети внимателно какво е писано нагоре. Ако паднем от "Берое", това ще е резил. Ако не се класираме в тройката - също ще е резил. Ако не бием ""Левски"" и ЦСКА при тия разпродажби при тях - това ще е срам. Естествено, че за слаби резултати трябва да се носи и отговорност. Стига смешни оправдания и приказки за обигравания, търпение и пр.
Момче, аз не казвам, че сега искате Кузмановски да си тръгне, признавам глупаво написах предния пост, така имам предвид, ако едно от тези работи, които ти изброи сега стане реалност, всички вие ще почнете да търсите виновник и ще искате той да си тръгне, въпреки плакати и т.н., а аз не мисля, че виновника трябва да е Кузмановски и вярвайте ми, този човек е готов на много работи за Славия... аре живи и здрави, аз казах квото имам по темата, вие си обсъждайте квото искате оттук нататък!!!
Съб Фев 23, 2008 11:27 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Kalkata написа: wie ste palni punti xaxaxaxa daje nema da si pravia truda da pi6a na kirilica v toia forum napravo nemem dumi takiva postove kato prez pauzata nikoga ne sam zasi4al pri kakviti i da e rezili ama davaite hranete se edin drug sporete na stadiona drugo ne6to ......... daje nema da si haba i dumite za vas
Погледни си мненията - немаш една свързана мисъл.
|
Нед Фев 24, 2008 12:57 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
mito00 написа: bodzhov_zv написа: mito00 написа: Не мога да разбера защо Кузмановски да си тръгва! Как може да искате да си отиде човек, който е видимо професионалст и иска Славия да върви нагоре. А някой да видя днешния трансперант "Стевица ние сме с теб". Ако да речем случайно паднем от Берое, всички вие ще почнете да го плюете, както правите винаги. Така беше и с Йешич, Достанич, Оларевич... мисля че никой не може да обори тези факти, които ви излагам. Осъзнайте се малко, бъдете доволни и на това трето място, защото в последните години Славия не заслужава УЕФА. Това е факт. Но разликата е, че тази година я заслужаваме. Имаме отбор, имаме играчи, имаме треньор. Остава малко късмет. Тази година ща стане, сигурен съм. И на мен ми е болно, че Славия не заслужава УЕФА, но това са фактите. Но все пак съм оптимист!  Кой иска Кузмановски да си тръгва бе, момче. Чети внимателно какво е писано нагоре. Ако паднем от "Берое", това ще е резил. Ако не се класираме в тройката - също ще е резил. Ако не бием ""Левски"" и ЦСКА при тия разпродажби при тях - това ще е срам. Естествено, че за слаби резултати трябва да се носи и отговорност. Стига смешни оправдания и приказки за обигравания, търпение и пр. Момче, аз не казвам, че сега искате Кузмановски да си тръгне, признавам глупаво написах предния пост, така имам предвид, ако едно от тези работи, които ти изброи сега стане реалност, всички вие ще почнете да търсите виновник и ще искате той да си тръгне, въпреки плакати и т.н., а аз не мисля, че виновника трябва да е Кузмановски и вярвайте ми, този човек е готов на много работи за Славия... аре живи и здрави, аз казах квото имам по темата, вие си обсъждайте квото искате оттук нататък!!!
Ето така се прави.  Това е мъжко поведение - назоваване на нещата с истинските им имена и заявяване на амбиции. Без молби за търпение, обещания за неопределеното бъдеще и пр.
|
Нед Фев 24, 2008 1:10 am |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
шшш абе мито,журналистче ,какво викаш за плаката като той е направен в чест на Кузмановски и в подкрепа на него,в нито един момент не сме се оправдавали с някого,винаги изчаквамаме с действията си,ние сме за Стевица и имаме в него доверие,дори и да паднем от Берое,тъй че по-полека,а!?
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Нед Фев 24, 2008 4:46 am |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
ne moite misli sa dosta svarzane za razlika ot tvoite
_________________ FAR, FAR NORD
|
Нед Фев 24, 2008 7:30 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Kijani написа: шшш абе мито,журналистче ,какво викаш за плаката като той е направен в чест на Кузмановски и в подкрепа на него,в нито един момент не сме се оправдавали с някого,винаги изчаквамаме с действията си,ние сме за Стевица и имаме в него доверие,дори и да паднем от Берое,тъй че по-полека,а!?
Много ясно, че е така, евала за това, много хубаво! И така, аз не искам да споря повече, правете и говорете квото си знаете... аз съм славист и се гордея с това, и нямаше смисъл да обсъждаме подобни теми, за което съм виновен аз и се извинявам и точка с тая тема....
Нед Фев 24, 2008 8:40 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Добре де ами Керчев кога се контузил?Тази подготовка май само ВС още не се е контузил.Дано поне Керчев и Елтон се оправят за Стара Загора.Дайте някакъв коментар за Белошевич и Новкович.Стават ли?
|
Нед Фев 24, 2008 9:49 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
|
Керчев има комоцио от онзи ден. Стевица каза, че двамата ще сда готови за Стара Загора...
Нед Фев 24, 2008 10:01 am |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Керчев по-добре да го бхме продали...този човек няма никаква игра.То като се замисли човек не е лесно да се с наднормено тегло,а на всичкото отгоре и да не можеш да издържиш един мач до края. За Елтон мисля същото. Този псевдо нападател,не знам защо разчитате на него - какво сте видяли от него? Тои игра 4 мача и се контузи. В тези мачове вкара 2 гола,но изпусна поне още 15 положения.
Според мен трябва да се налагат младите и талантливи играчи вместо абсолютно не нужния Керчев и чужденеца Елтон. С какво Орлинов и Н.Петров са по-лоши? Дори са поне с по-класа отгоре.
Белошевич в двете контроли,които гледах ми се стори стабилен . Новкович,със забележката,че го съм го гледал само 45 мин,ми се стори поне с класа над всичките ни халфове. Ще ме е яд,ако изпуснем Малинди - наистина изглеждаше талантлив и обещаващ.
Жална ни майка в нападение...без Ортега(който като се върне 100% няма да е същият),без Здравко(за когото беше ясно ,че ще напусне),а ако изпуснем и Малинди нямам думи просто. И все пак за мен нападатели трябва да бъдат Орлинов и Ортега (титюляри става въпрос).Ако може и Малинди - няма да е лошо. Златковски сигурно е добър,но поне мен не ме впечатли с нищо в двете контроли,които гледах. Говедото няма да го коментирам.Мисля,че всички,които гледахме поне по няколко контроли, сме единодушни за неговото представяне.
|
Нед Фев 24, 2008 10:08 am |
|
 |
|