Берое - СЛАВИЯ ( 01.03.2008г.)
Автор |
Съобщение |
dvutsvetko
Пристрастен
|
Taka e!
_________________ punk, cici i narkotici
|
Съб Мар 01, 2008 9:09 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 au
Koe trezvo be prijateliu pravjat te za smjah sabrani za 2 sedmici ot kol i vaje bez da sa imali podgotovka lageri kontroli,i edin 40 godiche pensioner ni pravjat da si govorime sami,te sa otbor 16 choveka + spomenatija ve4e dedo Koce,kakav uspeh e za teb taja to4ka be lolio iskach Uefa?
Samo gledai sledvachtijat krag govedata s kolko chte gi otnesat teja smechnici Biroe
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Съб Мар 01, 2008 9:10 pm |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
Pojiviom, uvidim ... Po taia logika svinete dnes triabva da gi razkostiat. Spoko, ima oshte polovin purventsvoto. Vsichki otbori u nas sa bezobrazno slabi, ima samo mediini geroi. Taka che karaite po-spoko, piite si birichkata i drugata sedmitsa na stadiona 
_________________ punk, cici i narkotici
|
Съб Мар 01, 2008 9:18 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
|
 po taja logika
po taja logika svinete igraha s nai dobrijat otbor moje bi v Bg s nai dobra selekcija nai zamojen prezident nai opiten trenior,a nie igrahme s edni sabrani ot tuk otam futboleri i ni skriha topkata ot sablekalnjata ni vodjat ve4e s 2-0 alo.
Ami na4i Latexa ako ni hvanjat 6 takali da o4akvam
Ne moje edin Zdravko Lazarov da e nezamenim ili pak edno darvo kato Slavcho
Dori i da predpojim 4e sa ne zamenimi 4e Slavia ne moje bez tjah,ami zachto gi prodavate togava?
Vse vaprosi na koito nikoi ne moje da otgovori,mai razmjanata za trioto ot PLD se okaza kon za kokochka.
Ili grsha?
|
Съб Мар 01, 2008 9:29 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
|
 ................
Gledai im reportaja po sportal.bg.
vij im vratarja kva e levandula ,vse edno nekvo 4u4alo e slojeno na vratata.
|
Съб Мар 01, 2008 9:45 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
mishkar написа: Аз пък съм доволен! Заличихме пасив от 2 гола и то в продължението, това си е успех. По дарик казаха, че е имало 9 000 на стадиона, наш'те момчета дето са били там да кажат дали е било лесно или трудно. Яд ме беше на хикса с говедата, щото все едно не искаха да бият, ама сега....знам ли? Пък и не сме Реал Мадрид все пак.
"Аз пък съм доволен!"-еми щом ти си доволен и аз съм доволен тогава!  Доволен съм за дето не дръпнахме с 9 точки на Литекс, а си останаха 7 и запазихме интригата.Представяш ли си да бяхме били-леле ужас.9 точки преднина.Майко това е просто недопустимо.Екстра си беше равния.Яко се кефяяяяяяяяяяяяя,якоооооооооо
П.П.Не ми се сърди за саракзма,но просто не ми е кеф да има хора с мислене като твойто.А пък,че не сме Реал,не сме,ама все пак като Реал не бие,те не бият отбори като Барса,Валенсия,Севиля...а ние знаеш ли кои не бием?Ще ти кажа-Берое,"Ботев" и "Марек".Сравнението ти просто е неуместно.
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Съб Мар 01, 2008 9:54 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
dvutsvetko написа: ami da, poglednato ot tozi ugul si e uspeh. pak vi kazvam, gledaite trezvo na neshtata, ne sme naistina Real Madrid - za dobro ili losho ...
ПРЕГЛЕДАЙ СЕ!ДАНО В БЪЛГАРИЯ ИМА ДОБРИ ПСИХИАТРИ,ЗА ДА МОГАТ .ДА ТИ ПОМОГНАТ!
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Съб Мар 01, 2008 9:57 pm |
|
 |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
11 бездушника в бяло видях неска  Евала на нас феновете неска бяхме на ниво ОТЛИЧЕН 6 от мене 
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Съб Мар 01, 2008 9:58 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
ITALIANECA86 написа: 11 бездушника в бяло видях неска  Евала на нас феновете неска бяхме на ниво ОТЛИЧЕН 6 от мене 
И на пиене отлични и на всичко....малко пак стана неловко малко...щото ние влизаме, а Бирое ни води с 2-0 и малко докато се ориентираме:)...утре Локо Пл. и Китай Илиянци да направят и те равен и нищо не е загубено...на мача с Пловдивските буфери трябва да сме много..............
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Съб Мар 01, 2008 10:01 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Айде дайте малко инфо - Белошевич,Новкович,Златковски,Самокишв как бяха.Грешката при втория гол май беше на Самокишев - доста груба.
|
Съб Мар 01, 2008 10:05 pm |
|
 |
|