"Славия" - "Локомотив"(Пд)
Автор |
Съобщение |
ORTEGATA
Пристрастен
|
bodzhov_zv написа: Откакто Гигов пое "Локо" (Пд), а после и "Локо"(Сф) истински мач между тези два отбора не е имало.
Нещастни мафиоти,тъпото Локо(Сф) дето ги направихме смешни есента ще ми играят пак в турнирите за 3 поредна година,а ние пак отстрани само ще наблюдаваме,ако не се стегнем.
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Нед Мар 02, 2008 5:12 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Това е все едно навремето "Дунав"(Рс) да играе мач с нас и да не ни се пусне.
|
Нед Мар 02, 2008 5:16 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Локото в момента не са повече от нас. Все пак срещу Берое беше първи мач, сега надявам се да е по-различно, а и Ортега почти 100% готов, също и Симонович.
Остава и като домакини да се изложиме и направо ...
Този мач си е 1-ца
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Мар 02, 2008 5:19 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Това е все едно навремето "Дунав"(Рс) да играе мач с нас и да не ни се пусне.
Хаха, Дунав е голям отбор ,ебавки да не чувам  От Русе съм и не знам да сме пускали на Славия , както и да е де. Локото след "сензационен" обрат си взеха своето.  Дано на 8-ми март нашите да не играят като жени и да бием пловдивските продажни буфери 
|
Нед Мар 02, 2008 5:28 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
хахах Китайците видехте ли ги беее, ебати пародията наречена Български футбол...сега бой по тия пловдивски мангали щото второто си свалиха гащите, а за всеки случай китай илиянци си бяха взели и съдия с тях....., някой казват нямало смисъл да играем в Уефа е какъв е смисъла въобще да го има този отбор казвам аз в такъв случай(венци ще си продава юноши или ще инвестира в нещо друго)....без цели които да отговарят на историята и постиженията му, Китай Илиянци се очертават трета поредна година в Уефа а не могат да съберат на домакински мач 500 човека, а на мач който им решава титлата 1000....е какъв отбор са тия и ще играят в уефа - да се радва оня брадатия пенсионер Румен или недоразвитите им фенове улигофрени....тия са такива карикатури - нали ги видях на волейбола:0 Смърт в кисело зеле...Латекс селския отбор....е кой ако не ние трябва да играем в Уефа!! Аз обаче знам едно - пътя е правилен, все повече хора се връщат на стадиона и се ангажират с идеята Славия все по сериозно - ако тая тенденция се запази дори В. С. ще се види принуден или да напусне клубът или да се стреми към резултати адекватни на историята и постиженията ни!! Въпроса е да се подкрепя отбора...поне докато има смисъл все още теоретически!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Мар 02, 2008 5:32 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Румен не го ли изгониха, че краднал пари нещо?
|
Нед Мар 02, 2008 5:35 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
mishkar написа: Румен не го ли изгониха, че краднал пари нещо?
въобще не ме ... кой е Румен, къде е той или какви са плановете му!!  Няколко пъти съм гледал смехотворни негови изяви по Канал 3 и съм преценил, че това е събирателния образ на средностатистическия Китаец от Български произход (Илиенска Превъзходна)
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Мар 02, 2008 5:39 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
тук ще бием, после ще къцкаме за равен на тича, после пак ще бием и така ще се завърти кръговрата.
|
Нед Мар 02, 2008 5:53 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4234 Местоположение: София
|
Нед Мар 02, 2008 6:02 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Лошото е, че се гъзим и на Бирое ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Мар 02, 2008 6:47 pm |
|
 |
|