"Славия" - "Локомотив"(Пд)
Автор |
Съобщение |
agent_0888
Познат
Регистриран на: Съб Мар 01, 2008 11:54 pm Мнения: 46 Местоположение: Sofia
|
 moq e-mail
slavia_forever_club@mail.bg e meil adresa mi poneje vijdam 4e mnogo se interesuvate i iskate da mi pishete
|
Вто Мар 04, 2008 1:00 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4234 Местоположение: София
|
Death_Squad написа: Като сме жалка картинка , събирай си парцалите и се махай ! Аман от професори дето не са стъпвали на мачове от 10 години и постоянно недоволстват , такива не ни трябват на стадиона ! Другата седмица мачкаме кюстендилските курви и положението се оправя .
Да, жалка картинка сме, мислех, че поне от 1996 година насам си го разбрал това, ама явно не си, затова ти го казвам, защото тази година аз ще направя точно казаните от теб години, "10", откакто ходя на мачове на Славия София, затова моля моля без празни и излишни приказки. Да, такива фенове, които "постоянно недоволстват, такива не не трябват на стадиона", затова на мачовете идват 800-1000 човека, а останалите, които "постоянно недоволстват, такива не ни трябват на стадиона", си седят вкъщи, а не ходят на мачовете да отвярят 'бузките' срещу Уефски и Цска, както 11-те на терена. И добре правят ...
ай гледайте малко реално на нещата, които в никакъв случай не са оптимистични ...
Да, ще бием майните, и какво от това ?
Вто Мар 04, 2008 11:07 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Сакалиев пропуска мача със Славия
Вто, 2008-03-04 12:31
Нападателят на Локо Пд Стойко Сакалиев е получил травма в железничарското в неделя и няма да вземе участие в двубоя на своите със Славия, предаде "Дарик радио".
На Лаута обаче се надяват да вдигнат на крака бургазлията преди гостуването на Калиакра в турнира за Купата на България. При това положение се очаква срещу „белите“ в събота титуляр за Локомотив в атака ще излезе Димитър Илиев.
Това добре....
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Мар 04, 2008 12:42 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4234 Местоположение: София
|
СЛАВИЯ - ЛОКО (Пд) Георги Йорданов, Николай Петров, Йосиф Ронков, Георги Караколев
ДВУБОЯТ ЩЕ БЪДЕ ПРЕДАВАН ПРЯКО ПО КАНАЛ 1
Вто Мар 04, 2008 5:23 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
SaKrAnTo 1913 написа: Death_Squad написа: Като сме жалка картинка , събирай си парцалите и се махай ! Аман от професори дето не са стъпвали на мачове от 10 години и постоянно недоволстват , такива не ни трябват на стадиона ! Другата седмица мачкаме кюстендилските курви и положението се оправя . Да, жалка картинка сме, мислех, че поне от 1996 година насам си го разбрал това, ама явно не си, затова ти го казвам, защото тази година аз ще направя точно казаните от теб години, "10", откакто ходя на мачове на Славия София, затова моля моля без празни и излишни приказки. Да, такива фенове, които "постоянно недоволстват, такива не не трябват на стадиона", затова на мачовете идват 800-1000 човека, а останалите, които "постоянно недоволстват, такива не ни трябват на стадиона", си седят вкъщи, а не ходят на мачовете да отвярят 'бузките' срещу Уефски и Цска, както 11-те на терена. И добре правят ... ай гледайте малко реално на нещата, които в никакъв случай не са оптимистични ... Да, ще бием майните, и какво от това ?
Добре хора , Вие живеете , за да гледате Славия в УЕФА ??? Аз живея заради нея ! И какво като не играем поредна година в УЕФА ??? Ще се откажете да подкрепяте отбора ??? Знам че голяма вина има и дебелият , но както се казва "той е до време , а СЛАВИЯ е вечна !!! ". Поставете се на мястото примерно на Нотингам Форест . Легендарен отбор , който играе в 1 лига в момента , а преди доста години е бил номер 1 ! Сигурен съм , че сегашните им мачове ги гледат хора , които са ги гледали , когато Нотингам са мачкали всеки !!! Така че нека подкрепяме отбора в радостни и трудни моменти , а не да правим сечено на президента , защото той не е Славия и никога няма да бъде !!!
Вто Мар 04, 2008 5:50 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
ама какво си му тръгнал да се обясняваш...то едно си баба знае,едно си баба бае,манталитета е сбъркан като цяло...Славия да се подкрепя е лесно в Уефа като е,но да се отиде до пловдив на мач с "Ботев" декември месец в студа,да седиш 90 минути под дъжда и да пееш дори при 4:2 е друго на ръка и при първата издънка филми за протести и бунтове...смешни сте уважаеми разбирачи.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Вто Мар 04, 2008 7:03 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Абсолютно те подкрепям приятел!!!!!!!!!!!
|
Вто Мар 04, 2008 8:51 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
И аз съм на абсолютно същото мнение!
Сря Мар 05, 2008 12:20 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Kijani написа: ама какво си му тръгнал да се обясняваш...то едно си баба знае,едно си баба бае,манталитета е сбъркан като цяло...Славия да се подкрепя е лесно в Уефа като е,но да се отиде до пловдив на мач с "Ботев" декември месец в студа,да седиш 90 минути под дъжда и да пееш дори при 4:2 е друго на ръка и при първата издънка филми за протести и бунтове...смешни сте уважаеми разбирачи.
Евала, за това говорим 
Сря Мар 05, 2008 8:17 am |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
В Стара Загора загубихме точки, защото:
1. Играчите ни не видяха с излзането на терена, че има цял сектор, който ги подкрепя.
2. 6 нови играчи, импулс в първите минути след прераждането на Берое, разсеяност от централния ни защитник и два бързи гола.
3. Съдията не се притесняваше от името на Славия (както би било ако играеше ЦСКа или лефски) и им позволи на тия джангали да лежат и да бавят и накъсват играта.
Все пак това е първи мач и шансовете ни за медали за мен си остават много големи. Сгазваме пловдивската гараджийска банда и така.
Само напред!
|
Сря Мар 05, 2008 11:27 am |
|
 |
|