Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Май 06, 2025 8:47 pm

Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
 БИЛБОРД!?!?! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение БИЛБОРД!?!?!
Ай писна ми вече, "моля имаите търпение, играем мач за мач, важното е да играем футбол, ако се играе често ще сме в тройката, не искаме да ходим в Европа с тази игра, футболистите нямат сърце...не са мъже " и т.н. и т.н.
Бащами е чакал да станем шампиони от някъде 1955 г., когато са го завели на мач, ако не са ставали се е кефил поне, че играем футбол...аз не искам да чакам нито миг ...ние не играме футбол вече
:idea: :idea: вместо да правим трансперанти и да се опъват за х 15 мин .. да съберем пари, и да наемем билборд до стадиона за да го виждат всичките кратуни ще дадем пари ама поне 15 дни ще го видят и тези които неискат, да не говоря за медийния ефект :idea:

Съб Апр 05, 2008 8:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
:) Колко ще излезе един подобен много цивилизован протест...имаш ли идея? А и ще сме уникални по своему такова нещо до сега не е правено мисля.....каквото и да си говорим сега изгледах всякакви репортажи и прочие и повторения....дузпа има, червения картон на саша е малко пресилен, на наще им липсва лидер....просто тия футболисти не стават....., а ръководството ти дава двама заавършени футболисти мечето и кюмурджиев(бият ти лефски и "Ботев") за трима рахита от пловдив защото фугата бил казал, че били добри хахахаха!!
Нямаме играчи и на В.С и компания не им се занимава с Европа...едва ли нещо ще се промени, но аз съм навит отново!! Трябва да се тръгне по масирано срещу това ръководство....нямаме никви цели, нямаме никви успехи...Лефски и Цска не сме ги били от не помня кога.....какво чакаме да се случи още.....по добрите времена с тея ръководители са химера?

пс. Евала на публиката как се събудихме от нищото буквално..без успехи и без нищо правиме ебати гостуванията..като се има предвид какво беше!! Ако имаме евромачове и малко да живнем ще сме на такива дербита по 1000 човека....имаме много голям потенциал като публика, но В.С. му е гот на стадиона да има 100 човека....тихо и лекичко да си пере кинтите и златната среда завинаги!

Изображение
www.zone1913.com

Съб Апр 05, 2008 10:28 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Отново казвам, че съм ЗА! Най-добре ще е някъде по цар Борис! Надявам се повече хора да се навият.

Нед Апр 06, 2008 11:22 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение ................
Sega e kasno ve4e za protesti,da si doigrajat ma4ovete i da nalojat njakoi drug ot junochite pone da znam 4e nachi mom4eta igrajat ne razni ot sabirani ot plajove i bananovi republiki

Нед Апр 06, 2008 12:35 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
И аз съм ЗА! Само трябва добре да се подбере мястото, нищо че ще е по-скъпо и със сигурност да е охранявано, че да не може нещастници от други отбори да го опетнят. Посланието също трябва да е добре формулирано.

Нед Апр 06, 2008 2:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: ................
CategoryC написа:
Sega e kasno ve4e za protesti,da si doigrajat ma4ovete i da nalojat njakoi drug ot junochite pone da znam 4e nachi mom4eta igrajat ne razni ot sabirani ot plajove i bananovi republiki

То понеже и наш'те юноши са цъфнали и вързали...

Пон Апр 07, 2008 5:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
еми какво да са вързали та цифнало от наи силните набори няма нито 1 за какво иде реч дърйат ги резерви по 1 полусезои и ги изпратат на село какво искаш да стане с тях :?

Сря Апр 09, 2008 10:54 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
100qn написа:
еми какво да са вързали та цифнало от наи силните набори няма нито 1 за какво иде реч дърйат ги резерви по 1 полусезои и ги изпратат на село какво искаш да стане с тях :?

Ма хубаво де! Аз не казвам, че като цяло са зле. Просто тези в отбора са катили. И в крайна сметка кой е виновен да нямаме качествени юноши в отбора? И после ми разправяйте за подкрепа. Давайте да взимаме един борд и тва е !

Сря Апр 09, 2008 8:45 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 9 мнения ]