Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юли 06, 2025 12:23 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 "Славия" - "Вихрен" 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение 
2/3 от играчите са ни гугутки и не засужават да ритат и в Б група. Ако ние не направим нещо няма кой. С венци вечно 6-ти ебало си е майката!

Сря Апр 09, 2008 6:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
а Орлинов какво по-точно е направил?

Сря Апр 09, 2008 6:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ЕБАТИ ПОДАРЪКА ЗА 95 ГОДИШНИНА НИ НАПРАВИХА ТЕЗИ ГЛУПАЦИ. ЦЯЛ МАЧ ЕДНА СВЯСТНА АТАКА И НИТО ЕДИН СЕРИОЗЕН УДАР :cry: :evil:

Сря Апр 09, 2008 6:56 pm
Профил
Познат

Мнение 
ДА ГО ДУХАТ!!! РАЗОЧАРОВАХА МЕ ТОТАЛНО :? :x :evil:

Сря Апр 09, 2008 7:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Пичове идва ми да нашиша такива неща...тия ми разказаха играта, псувал съм по сфетофарите като ненормален...хората се чудят!! Бойкот и с лошо трябва вече, омръзна ми да сме най-културната публика....трябва да почнат да се толерират вандалите щото покрай тях живуркат мишоците!! сасъд ЗА РЪКОВОДСТВОТО - ВСИЧКИ НА ВОЙНА!!.....СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ БОЛШИНСТВОТО МАЛКИ ДУШИЦИ ПАК ЩЕ СЕ ПОКРИЯТ И С ОБЯСНЕНИЕ, ЧЕ НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА ПРОМЕНИМ ЩЕ ОТБИЯТ НОМЕРА...ЕБАЛ СЪМ МУ МАЙКАТА!! СЛЕДВАЩОТО ДОМАКИНСТВО - В СЕКТОР...ИЛИ НЕ ПО ДОБРЕ ПАК В "А" И НО СТОП ПЕСНИ ПРОТИВ ДЕБЕЛИЯ...ТРЯБВА И ПЛАКАТИ И ДРУГИ НЕЩА!!....ПИЧОВЕ...НА НОЖ, АЗ В ЛОВЕЧ НЯМА ДА ХОДЯ!! НО ТРЯБВА ДА СЕ ТРЪГНЕ, ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО ПИСНА МИ НА сасъда ДА СМЕ НИКЪДЕ 12 ГОДИНИ( СЕГА ИСКАМ ДА СЕ КЕФЯ НА ТИТЛИ И ЕВРОПА) КАТО СТАНА НА 60 ЩЕ МИ Е ПРЕЗ.....

ПС. ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ЕЗИКА С КОЙТО БОРАВЯ, НО ТИЯ УСПЯХА ДА МИ ВДИГНАТ КРЪВНОТО МНОГООООО!

Изображение
www.zone1913.com

Сря Апр 09, 2008 7:03 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Бойкот не протест да билбордове , транспаранти и всички във В сектор , Славия да се подкрепя тоя смешен отбор на венци не е СЛАВИЯ .

Сря Апр 09, 2008 7:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Няма такъв полусезон - нямаме силен мач дори силно полувреме.Две измъчени победи благодарение на пенсионера Симонович и толкова.И то при положение че нашите конкуренти за Европа правиха гаф след гаф.50 процента от това което играха през есента да бяха показали и щяхме да имаме поне 7 точки повече.Но всъщност Европа не ни е проблема а това ръководство.Просто трябва да си ходят .И Стефанов и Михалев.Ако искат благодарсти за 96 ще ги получат.И паметна плоча ще им направим.Но отдавна са изчерпани като ръководители за този клуб.Просто трябва нови лица начело и инвестции.

Последна промяна saract на Сря Апр 09, 2008 7:21 pm, променена общо 1 път

Сря Апр 09, 2008 7:14 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Като нищо неска можеше и да паднеме.Баси смешниците

Сря Апр 09, 2008 7:17 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Ne hvyrlqite vinata s/u treniora !!! VINATA E V PUTKITE ( " FUTBOLISTITE " ) I DEBELIAT !!! Trenera ako mu be bezrazli4no shteshe da stoi na skameikata prez celiqt ma4 , a toi kyde beshe ???

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Сря Апр 09, 2008 7:45 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Вън мутрите от Славия !!! Вън Венци , вън Маджо , вън всички гнусни сикаджии !!! Да се маха лекето Орлинов , който заради жестовете си заслужава да му счупат кофата, да се маха и македонския боклук Златковски на момента ! НЕ 2/3 , 3/3 ОТ ИГРАЧИТЕ СА АБСОЛЮТНИ гугутки И НЕЩАСТНИЦИ, МИШИ СЪРЦА :!: Как не вие срам бе изроди скапани да се гаврите с великата бяла фанелка,с нас, измъчените ви привърженици , които цял живот чакат да бъдат зарадвани не с титли или купи , или планове 2009, ами с нещо просто - сърцата и мъжка игра във всички мачове :!: Един фен не заслужавате да идва да ви гледа мама ви мръсна . Крайно време е клоунът Венци да се разкара , да видим и ние бял ден, а не цяла БГ да си прави чресло с нас .
САМО СЛАВИЯ !!! ДОЛУ ВенциСлавия :!: :!: :!:

Сря Апр 09, 2008 7:53 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща