Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Вестник "Славия" се завърна
Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
itso написа: Свалям шапка на авторите и на всички, които участват пряко или косвено за издаването на вестника. Очевидни са промените, дано продължават да ни радват с нови идеи и за в бъдеще. Успех!
Много точно казано.
Вестника определено е променен към по-добро....аз също продължавам да си го купувам въпреки Интернет изданието!! Новата рубрика ми е особенно любима  Евала ви правя на целия авторски колектив 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Апр 23, 2008 3:17 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Разрешавате ли ми да кача вестника на www.e-bookbg.com?
|
Сря Апр 30, 2008 8:00 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Не съм аз човека, който ще разрешава и забранява, но според мен е добре вестника да се тегли основно от сайта, за да може екипа да проследи точно колко хора го четат.
|
Чет Май 01, 2008 3:08 pm |
|
 |
Nik64
Познат
|
Според мен не е добре вестникът да се качва в друг сайт освен тук. Така ще е ясно от колко хора се чете и все пак става дума за сайта на славистите, нали...
|
Сря Май 07, 2008 8:00 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
ОК, аз затова попитах  .
П.П. Само да кажа, че идеята ми беше да се пропагандира изданието, а не друга. Сайтът не е фенски , а литературен ( м/у другото има хубави книги ) и понеже видях качен религиозен вестник....
|
Сря Май 07, 2008 8:51 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
По - добре слагайте линкове към секцията с вестника навсякъде, където това е възможно и не изглежда тъпо.
Аз съм пуснал около 10 линка, които имат общо 1310 хитвания. Не знам колко от тези хора са изтеглили вестника, но цифрата е добра, като се има предвид и че напоследък съм в тотална времева оскъдица.
|
Сря Май 07, 2008 11:41 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Не мога да пропусна да честитя на екипа на на вестник "Славия" по повод юбилейния 100-тен брой !! Пожелавам Ви още толкова пъти по 100 да ги направите....да запазите и разширите екипа си ! Невероятен колектив сте и ако може да се степенуват нещата....към днешна дата Славия може да се гордее с две неща ...това са ВЕСТНИКА и АГИТКАТА си !! Нито стадиона ни е стадион, нито футболистите...."играчи"...ръководството и собствениците си ги ......знаем  !!
Още веднъж поздрави от цялото семейство...от 1-ви до 100-тен брой ги имам съхранени в личния бял архив, винаги абониран за Вестник Славия 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Чет Ное 19, 2009 11:45 pm |
|
 |
|