Автор |
Съобщение |
bel-chovek
Познат
Регистриран на: Вто Ное 27, 2007 9:06 am Мнения: 60 Местоположение: софия-красно село
|
mishkar написа: bel-chovek написа: Аз днес бях на техният мач ,бяха ГОЛА-ВОДА !0-3 с пирин-хахахахаа Пита ме на лично, дали те помня. Много помня, ама какво си правил в Шанхай? Не си те спомням  ходих да ги шпионирам а те горките гола вода !искефих се на фул,
но друго ме притесни ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
_________________ 1913-..................Венци ВЪРВИСИ !
|
Сря Апр 30, 2008 10:41 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Сря Апр 30, 2008 10:43 pm |
|
 |
bel-chovek
Познат
Регистриран на: Вто Ное 27, 2007 9:06 am Мнения: 60 Местоположение: софия-красно село
|
хахахахааааааааааааааа
те май се сготвиха в собствен сос !
_________________ 1913-..................Венци ВЪРВИСИ !
|
Сря Апр 30, 2008 10:44 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Дано да осъзнаят колко е важен мача и да го изитраят пределно концентрирарни и мобилизирани.
|
Чет Май 01, 2008 9:01 am |
|
 |
white crusader
Пристрастен
Регистриран на: Вто Ное 20, 2007 9:17 am Мнения: 181 Местоположение: София
|
Някой знае ли колко време няма да играе Ортега, Коприваров и какво стана с Дяков и Р. Рангелов? И още нещо....Черно море наказани ли са от УЕФА последно....щото излезе нещо после от беззъбите акули казаха че няма такова нещо?? Благодаря предварително
_________________ White club for white people
|
Чет Май 01, 2008 1:40 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Чет Май 01, 2008 1:46 pm |
|
 |
white crusader
Пристрастен
Регистриран на: Вто Ное 20, 2007 9:17 am Мнения: 181 Местоположение: София
|
Именно за това става дума...едните казват че са наказани (меридиан мач според източник от черно море), а другите отричат (от клуба). вече не знам какво да си мисля... то ще се разбере рано или късно но искам сега да знам че да не следя и техните резултати до края на сезона. Прегледах официалният сайт на УЕФА и там нищо не пишеше... или поне не видях
_________________ White club for white people
|
Чет Май 01, 2008 2:16 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Михтарски: Готови сме за нов подвиг
Коемджиев се всключи в днешното занимание на "орлетата"
След класическата победа на Пирин срещу Локо в София вчера, отборът е готов за нов подвиг, този път срещу друг столичен клуб, а именно Славия. Това заяви на днешната пресконференция помощник треньорът на „орлетата” Петър Михтарски. Зелено-бялата легенда се надява мачът вчера да се забрави, колкото се може по-бързо и усилията да се насочат изцяло в подготовката за неделния сблъсък срещу Славия, информира "фокус". Според него Пирин е изиграл тактически добре мача срещу столичните "железничари" и заслужено е прибавил още три точки в актива си.
„Най-радостното е, че вкарахме три гола срещу отбор, борещ се за място в зона УЕФА. Преди мача бях убеден, че ще вземем точки на софийски терен, защото в отбора имаше настроение, а и си взехме поуки от мачовете със "Спартак" (Вн) и "Левски". Знаехме, че Локо играе доста колебливо през пролетния дял на първенството и трябваше на всяка цена да ни победят. Затова избрахме по-прибрана тактика и разчитахме основно на контраатаки. За наша радост в 4-5 показни атаки отбелязахме 3 красиви гола и заслужено победихме, тъй като бяхме по свежи и борбени”, коментира Петър Михтарски.
За неделния мач на стадион „Христо "Ботев"” в Благоевград срещу Славия младият специалист се надява след победата вчера футболистите да не се възгордеят, а тя да им вдъхне увереност и да покажат пред собствена публика, че отборът заслужава място в средата на таблицата. В оставащите три кръга на родното ни първенство Петър Михтарски очаква да бъдат спечелени 9 точки и тимът да изпълни поставените от ръководството цели - участие в турнира „Интертото”.
Междувременно днес играчите на Пирин направиха възстановителна тренировка на градския стадион, като в нея се включи и бранителелят Димитър Коемджиев, който се оплакваше от болки в кръста и затова не взе участие в мача срещу столичните „железничари”. В игра след изтърпяно наказание срещу Славия се завръща и капитанът Светослав Дяков.
|
Чет Май 01, 2008 3:48 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Хазуров от Пирин отнесе два мача за шамара срещу Минев от "Левски"
След като изгледа видеозапис от срещата "Левски" - Пирин, Дисциплинарната комисия на БФС наказа нападателя на благоевградския тим Борислав Хазуров с лишаване от състезателни права за 2 срещи и глоба от 500 лева, заради удара без топка в лицето на Веселин Минев.
Ето и всички наказания:
Диан Дончев (Локо Сф) - 2 срещи и 200 лв.
Уелингтон (Литекс) - 1 среща и 300 лв.
Борислав Павлов (Славия) - 1 среща и 250 лв.
Александър Томаш (Черно море) - 1 среща и 250 лв.
Клодиан Самина (Беласица) - 1 среща и 1000 лв.
Георги Аврамов ("Ботев") - 2 срещи 200 лв.
Лилчо Арсов ("Ботев") - 1 среща 1250 лв.
Георги Караканов (Черноморец) - 1 среща и 400 лв.
По доклад:
За хвърлени предмети на основание ДК наказва Черноморец с имуществена санкция в размер на 1000 лева.
Чет Май 01, 2008 10:46 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Съдия за мача Пирин - Славия
Георги Йорданов, помощници: Ронков, Стефанов
Пет Май 02, 2008 12:22 am |
|
 |