Автор |
Съобщение |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Съб Сеп 13, 2008 12:15 am |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
 Кочина е цска!-СВИНЕ!
''Aз предлагам да се събереме към 20тина човека и да си влеземе в "А" сектор при славистите малко гаври да има/Абе верно тия фейсконтрол ли ще правят?!? Това ще бъде върха?! И как точно ще ме спрат ако искам да гледам от А сектор?/
Айде аз ще ви вкарам 20-те човека в сектор А .... ама крийте шалчетата'' Е ЧАКАМЕ ГИ ТИЯ 20 ГЕРОЯ!!!
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Съб Сеп 13, 2008 1:13 am |
|
 |
Hopgoblins
Познат
|
 ULTRA SLAVIA
Нека да се събереме ние по стабилна тумба и да им покажеме на чорбарите кои сме ние,te se pomisliha za mnogo oborotni s neturpenie chakam nedelqta !!! ULTRAS SLAVIA !!!
_________________ САМО СЛАВИЯ
|
Съб Сеп 13, 2008 1:25 am |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
Нека да ги видиме тия!Много закани много нещо!Тия са ми любимите екшън-герои!20 Безсмъртни покемона ше ни инвазират леле...ГРЪМ МЪЛНИ И ПРОКЛЯТИЕ !!! ОБРЕЧЕНИ СМЕ!!!
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Съб Сеп 13, 2008 12:50 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Днешните резултати са страхотни от наша гледна точка - "Литекс" направи равен, "Локо" (Сф) и "Черноморец" направиха равен. Като добавим и предстоящата загуба на ЦСКА утре, ще се озовем на 7.мо място още в понеделник, а на 20.09. трябва да гоним задължителна победа над сателита от Варна, която ще ни прати още по - нагоре.
|
Нед Сеп 14, 2008 1:05 am |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
И аз мисля,че резултатите са задоволителни  Сега е време да отупаме ЦСКА от рано рано.И след това,с едно самочувствие само напред и нагоре  . А дано де,чул ме Господ!
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Нед Сеп 14, 2008 1:10 am |
|
 |
Red Or Dead
Познат
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 5:28 pm Мнения: 35 Местоположение: София
|
Здрайвейте момчета!
Днеска предвиждам едно 0:2 за нас, въпреки че ако Тонев, Митко и Маркиньос се разиграят може да вкара повече.
Вие имате на пръв поглед двама класни играчи - Тошко и Благой, но първият винаги е дупка във важните мачове, а вторият не помня да е правил два поредни добри мача от мин. му престой при вас.
Жалко само, че времето ще уплаши голяма част от ентусиастите, но при тези опстоятелства няма как да липсват наши под козирката!
Успех в останалите мачове (най-вече срещу говедата) 
_________________ Аристократите имат привилегии дори и когато са на ешафода.
Смъртните им присъди не се изпълняват от обикновени палачи.
Една коронована глава може да бъде отделена от тялото само от кралски палач.
В европейския футбол тази роля изпълнява ЦСКА.
|
Нед Сеп 14, 2008 12:26 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Е само два класни играча - потенциала на Славия въобще не е лош/ Данчо Господинов,Кавдански,Данчо Петков,Георгиоввски,сърбите,братята Ортега/.Другаде е проблема.
|
Нед Сеп 14, 2008 12:47 pm |
|
 |
Popeto
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Дек 02, 2004 11:02 am Мнения: 342 Местоположение: София
|
Ша им разшириме...мрежата кат попски ръкав. Жалко за дечинята дек гонат топката на мач, че като дойде некой отбор от югозападнала България ша са строшат да гонат топката по сокаците на северната и южната трибуна - топката ша са изметва от мрежата и ша излазя по - често поради широките дупки.
_________________ БОГ ДА ПАЗИ СЛАВИЯ!
|
Нед Сеп 14, 2008 12:55 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
aide uspeh belite
Razmajete 4i40 tomovata koliba
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk