Автор |
Съобщение |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
White Power написа: Колко гола е вкарал Зоран 
Футбол: Вихрен загуби от Славия с 2:3 при Дублиращата група
28 октомври 2008 | 17:38 | Агенция "Фокус"
Сандански. Славия победи с 3:2 като гост Вихрен (Сандански) в мач от 10-ия кръг на Дублиращата група. Това заяви за радио ‘‘Фокус’’ - Пирин административният директор на санданчани Максим Иванов. Гостите от София поведоха в резултата още в 15-ата секунда чрез Зоран Златковски, който в последствие отбеляза и хетрик. За домакините от Сандански се разписаха Руслан Иванов и Момчил Милчев. Според Максим Иванов и двата отбора са направили изключително интересен мач, в който гостите от Славия с голяма доза късмет са се добрали до крайния успех.
Хасан ШЕКИРОВ
axaxaxaxaxa 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Окт 28, 2008 6:08 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
hahah
e dobre be bate
tova ne znam kak stava 
Вто Окт 28, 2008 6:11 pm |
|
 |
white_di
Напреднал
Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 2:52 pm Мнения: 133 Местоположение: София
|
Първия гол е паднал в 15-тата секунда !!!!

_________________ WHITE POWER - FOREVER !!!
|
Вто Окт 28, 2008 6:22 pm |
|
 |
Paranoid
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Окт 18, 2004 12:27 pm Мнения: 314 Местоположение: София
|
Ех,Зоране,Зоране дърво без корен си!Как ги вкарваш тия голове?
_________________ La Vecchia scuola
|
Вто Окт 28, 2008 6:32 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
28 октомври 2008 | 19:17 sportal.bg
Стевица: Ще градим отбор от млади момчета през зимата
Старши треньорът на представителния мъжки отбор на Славия Стевица Кузмановски изгледа срещата между дублиращите отбори на Вихрен Сандански и Славия. Този двубой завърши с победа за столичани, като и трите попадения отбеляза македонецът Зоран Златковски, а за Вихрен точни бяха Руслан Иванов и Момчил Милчов. Резервата Костов от Славия улучи 8 минути преди края на срещата дясната странична греда на домакините.
След този мач Стевица Кузмановски бе лаконичен и сподели: "Дойдох да наблюдавам намиращият се на проби палестински футболист Имет Затара. Ще продължавам да следя неговите действия както по време на тренировките, така и в следващия официален мач срещу дублиращия отбор на "Ботев" Пловдив. Едва тогава ще дам своето категорично мнение дали ще остане или не и за в бъдеще при нас".
Стевица Кузмановски не пропусна да заяви, че има съгледвачи и в други отбори в страната, включително и в аматьроската В група. "Търся млади и перспективни момчета. Разбрали сме се с президента на клуба да градя отбор с таланти, които в продължение на една-две години да станат титуляри в представителния мъжки отбор, като преди това ще минат през дублиращия. Със сигурност зная, че основните ми футболисти от мъжкия отбор Благой Георгиев, Тодор Колев, Мартин Керчев и Славчо Георгиевски ще бъдат трансферирани през зимата и аз трябва да търся още от сега техни заместници. Колкото до тиражираните слухове в някои от медиите че след този или онзи неуспешен мач от първенството на А група съм сложен на гилотината и ми предстои освобождаване, мога да заявя на тези господа, че сме в перфектни отношения с президента на Славия Венци Стефанов. Той е доволен от работата ми и ми е казал да ряботя спокойно без да подавам ухо на такива "доброжелателни" слухове"-допълни Стевица Кузмановски.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Естествено,че дебелата свиня ще е доволна като земе парите зимата! Боклук ! А после Стевица да се мъчи с некви младоци да ги направи футболисти и като стане нещо от тях пак ще ги продаде!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Окт 28, 2008 7:54 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ..................
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Вто Окт 28, 2008 8:44 pm |
|
 |
Altafini
Луд за връзване
|
Ще стане страшно! 
Чет Окт 30, 2008 8:44 pm |
|
 |
kamka
Напреднал
|
Zoran shte izgree shte vidite verno po4na mn zle ama dano dano po4ne da ni radva!
|
Пет Окт 31, 2008 10:05 am |
|
 |
nemaviseverva
Току що регистриран
|
.............
Последна промяна nemaviseverva на Пет Окт 31, 2008 10:12 pm, променена общо 1 път
|
Пет Окт 31, 2008 10:09 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
nemaviseverva написа: момчета надявам се на 2ри понеже има мач между ЦСКА-славия по хокеи(иуноши)надявам се да се съберете и славистчета да дойдете да го подкрепите мюминали мач на 26ти октомври в зимния двурец мача протече с мн псувни и песни от нас феновете на ЦСКА и получихме закана от един от вашите трениори които каза"я ми елате на славия на 2ри да видиете кво ще ви причина с агитката" ми хаиде момчета суберете се и да ходите и вие и да видим коя публика ще направи по голямо шоу
Нищо не разбрах....Може ли някой, който говори неандерталски, да го преведе?
|
Пет Окт 31, 2008 10:15 am |
|
 |
|