Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 19, 2025 12:37 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 226 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Следваща
 Трябва ли Стевица Кузмановски да остане начело на Славия?(R) 

Трябва ли Стевица Кузмановски да остане треньор?
да 39%  39%  [ 23 ]
не 61%  61%  [ 36 ]
Общо гласове : 59

Трябва ли Стевица Кузмановски да остане начело на Славия?(R) 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
jjfoxi написа:
Преди година без кой знае какви играчи бяхме втори и пяхте " Стевица, Стевица". Сега положението е що-годе същото,но отборът не върви и псувате на майка - глупаво е ;)

Преди година си е било преди година , колко поред мача трябва да загубим , за да разберем че не става ? Нормално е когато отборът не върви да има промени , ако беше човек с достойнство, щеше досега сам да си тръгне ...

В същност, той не си тръгва, за да се опита да работи и да зарадва смешно малкото хора, които останаха на стадиона...

Пон Ное 24, 2008 7:32 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
И как ще ни зарадва - с участие в Б група ли ? Аз също много го харесвах като треньор, но фактите са си факти - нито един важен мач взет ( освен победата над буферите в Надежда ) , при гостуванията трагедия, срамни отпадания за Купата ... Нека работи в клуба, но не и като треньор :wink:

Пон Ное 24, 2008 7:44 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ще ни зарадва той с престижни мачове в Б група :wink:
Става само за учител по физическо в някое македонско градче! Да водиш Славия към пълно падение и то с куп нелоши играчи не всеки го може признавам му тоя грандиозен труд от 40 - 50 мача една победа над Доко Сф е епохално постижение!Колко тъп трябва да си -да повтаряш като развален грамофон едни и същи неща -ако има малко достойство -а той явно го няма защото още след "Ботев" Криводол трябваше да си подаде оставката-под негово ръководство и епохален тренерски труд станахме за посмещище - треперим от всеки селски отбор който ни гостува!Ако няма нужната мотивация у футболистите първия виновен е Мак-лайн стратега и тактика на 21 век според замаглените съзнания на някой привърженитци :idea: слезте на земята и признайте с ръка на сърцето ,че не става и за чеп за зеле!

Пон Ное 24, 2008 9:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
За мен пък става ;)
Аз по-добър треньор не съм видял или поне не съм видял кой знае колко по-добри резултати. Човекът поне му пука като цяло за публиката и днеска се видя, че го боли като видя отношението на повечето присъстващи по трибуните.

САМО СЛАВИЯ!

Пон Ное 24, 2008 9:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
jjfoxi написа:
За мен пък става ;)
Аз по-добър треньор не съм видял или поне не съм видял кой знае колко по-добри резултати. Човекът поне му пука като цяло за публиката и днеска се видя, че го боли като видя отношението на повечето присъстващи по трибуните.

Aйде стига вече с тия басни, не е достатъчно че му пука , че е добър човек и т.н. Ние не сме благотворителна организация, че да уважаваме хуманизма, моралните ценности, добродетелността на Стевица :!: Ние сме футболен клуб, гледат се резултатите , играта , класирането - всичко това е ТРАГИЧНО :!: :!: :!: Не ме интересува , че го боли , след като се доказа , че е некадърник. Не знам какво трябва да стане, да ни бият с по 5-6 гола у дома ли , да изпаднем ли, че най-после да спрете да го защитавате ... Предишни години поне сме били 4-ти или 5-ти и показвахме хубава игра и всички знаехме , че когато паднем, сме легнали на тоя или оня . А сега падаме, щото сме безобразно слаби , като Стевица има голяма вина затова :idea:

Пон Ное 24, 2008 9:51 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Ако влезете в някоя квартална кръчма, ще видите поне 10 добри хора като Сменица. Тоя смешник за треньор на Славия е пар екселанс обида за всички фенове.

Пон Ное 24, 2008 10:37 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Вие бяхте ли в Криводол бе, вие бяхте ли някъде навън, за да видите как той едва ли не, плаче със сълзи за нас и за Славия! Как да не е достатъчно, на кой треньор след Кано му е пукало за Славия? Много е лесно да се критикува някого, но това не трябва да бъде един човек, който прави всичко, за да вдигне отбора! И какви са тия не лроши футболисти освен Благо! Ортега се чупи всеки мач, Тошко контузен, Славчо не е във форма, Данчо Петков - контузен, извинявай, ама да разчитам на Тролей №6 да ме зарадва на Герена ли?!?

Вто Ное 25, 2008 8:31 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Виж, всеки от нас може да плаче заедно с феновете след края на мачовете. Но това няма да ни направи добри треньори.
Ами виж само, че Славия от доста време играе с един нападател. А когато това е Диоп все едно сме с 10 човека. Просто не виждам смисъл да се коментира Стевица. Може да е пич, може да уважава феновете, но резултатите ги няма. А няма ли резултати - няма доволни привърженици. Разбирам да падаме с игра, но не, Славия пада играейки Ганкиното. И ако не се вземат спешни мерки - изпадаме.

Вто Ное 25, 2008 11:08 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Топ новина: Форумските фенове на Славия смениха треньора!

'Ултрасите' въпреки липсата им на стадиона 'имат' неуспорими доказателства ,че специалиста е долен алкохолик! За нов старши треньор се спрягат имената на Стефан Грозданов, Фабио Капело, Бернд Шустер и постигналия изключителни успехи със Славия Жарко Оларевич!
Феновете се 'обединиха' около мнението ,че с тези играчи за милиониии евро и далъъъг стаж по чужбина трябва да сме или първи или... първи!

агенция: Смешни сте

BOYS SOFIA ULTRAS

Вто Ное 25, 2008 11:51 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе да си ходи паляка!
"Играли смо добро, немоли смо шанс"
Как пък веднъж не пое вината, все играчите му виновни и все пуска едни и същи.Колко време му трябва да види, че малката печка е страхлив и е за децата. Колко време му трябва да разбере, че Нико е единственият вариант за разиграващ халф, добър или лош няма значение , но е единствен вариант. Колко време му трябва да разбере, че Кирев има бъдеще, но все още е неуверен. Да не говоря, че 3 дена преди мача с "Левски" ми излиза срещу Криводол с титулярите, не само излиза, но и губи мача. А отбор от калибъра на Славия трябва да смачка Криводол с дубъла дори. Зоран добър-лош вкарва за дубъла, а Диоп не знам тука дали има на кой и друго да вкара.Независимо как се развива мача кога промени игровата схема? И не на последно място 2 мача без удар в очертанията, ако не се брои плюнката на Галин вчера. Само главанакът Стоичков го търпяха повече. Ревал бил след мач, може да реве щото вижда уволниние и понижение на стандарта.

Вто Ное 25, 2008 12:01 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 226 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Следваща