Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
NAPADENIE
ЮНОШИТЕ СТАРША ВЪЗРАСТ НАПАДНАХА СЪС СНЕЖНИ ТОПКИ МАЖКИЯ ТИМ НА КЛУБА ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА НА СТАДИОНА В КВ. ОВЧА КУПЕЛ АТЕНТАТЪТ СТАНА ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН ДОКАТО МЪЖКИЯ ТИМ ПРАВЕШЕ ПОДСКОЦИ ЮНОШИТЕ ТИЧАХА НА СТАДИОНА ПРИ ЕДНА ОТ ОБИКОЛКИТЕ ЮНОШИТЕ НАПРАВИХА СНЕЖНАТА АТАКА В СХВАТКАТА БЕ УЛУЧЕН КАРАСЛАВИВ В ПОСЛЕДСТВИЕ АТАНАС СТОИЛОВ БЕ НАПРАВЕН БЯЛА МЕЧКА
САМО СЛАВИЯ
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
Вто Яну 25, 2005 3:33 pm
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
Tova e mnogo vajna informacia!Osobenno za mediite! Blagodaria ti che ia spodeli. Niama da e zle da zalegnat i povache na trenirovkite, shtoto Levski niama da mojem da gi biem sus SNEJNI topki.
Вто Яну 25, 2005 5:05 pm
koko_sl
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 9:42 pm Мнения: 316 Местоположение: SOFIA
slavia
Abe stoqne kak ne te napraviha i teb bqla me4ka!
_________________ La Vecchia Scuola!!!
Сря Яну 26, 2005 12:40 am
100qn
Орден "Стара Славия"
emi neznam sigurno gi e fanalo strax
SAMO SLAVIA
ЮНОШИТЕ СТАРША ВЪЗРАСТ НАПАДНАХА СЪС СНЕЖНИ ТОПКИ МАЖКИЯ ТИМ НА КЛУБА ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА НА СТАДИОНА В КВ. ОВЧА КУПЕЛ АТЕНТАТЪТ СТАНА ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН ДОКАТО МЪЖКИЯ ТИМ ПРАВЕШЕ ПОДСКОЦИ ЮНОШИТЕ ТИЧАХА НА СТАДИОНА ПРИ ЕДНА ОТ ОБИКОЛКИТЕ ЮНОШИТЕ НАПРАВИХА СНЕЖНАТА АТАКА В СХВАТКАТА БЕ УЛУЧЕН КАРАСЛАВИВ В ПОСЛЕДСТВИЕ АТАНАС СТОИЛОВ БЕ НАПРАВЕН БЯЛА МЕЧКА
САМО СЛАВИЯ
Браво добре сте го направили! Осама трябва от вас да зима пример
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
Сря Яну 26, 2005 9:11 pm
100qn
Орден "Стара Славия"
PRINCIPNO DA PRAV SI ZA SUSAMA AMA TAKA ILI INA4E AZ SAM SVETNAL NA TAKTIKITE
SAMO SLAVIA
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 35 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл