saract
Орден "Стара Славия"
|
8 място с играчи като Благой Теоргиев и Тодор Колев - меко казано неприемлиево.А и това с Кридовол за купата.Сезона е катастрофа.Една измъчена победа над буферите / отбелязали цифром и словом 13 гола за 15 мача/ не може да ни излъже.безклайно много загулени точки - със Миньор,Черно море,гостуванията в Благоевград и Пловдив.Ех ако те тези 4 мача бяхме взели още 6 - 7 точки къде щяхме да бъдем.
|
Vlado
Напреднал
|
Предвид липсата на каквито и да е цели и поне за пред медиите едноличното управление демонстрирано от WC сме точно там където ни е мястото. Отборът ни се управлява от бивши или настоящи ченгета, държащи гръб на няколкото мутри - много малко общо с управление на спортен клуб.
По тъй наречената "спортно-техническа" част цари пълен хаос. Ако си спомням правилно, миналия сезон през зимната пауза, Кузмановски взе на проби брата на Ортега и каза ...че още не ставал за Славия! /ако не греша вече, че ги обърках ама този Дениран е брат му, май ?/ Няколко месеца по-късно той играе в първия отбор?
Много ми се иска да не съм прав но вече си мисля, че Данчо Петков, Рангелов и Ортега са на път да свършат с футбола, поради трайни контузии.
Оказа се, че никой от новите играчи не се наложи в първия отбор, освен Галин Иванов донякъде. За сръбски играчи, приятели на треньора ни, със съмнителни качества е жалко да се говори. Синът на фолкзвездата "потъна" при дубъла някъде, естествено.
Играчи като Господинов, Кавдански, Дяков, Коприваров /интересно как се взима играч, като лекарския щаб не е разбрал за тежката му контузия, при положение, че са 20 лекари - колеги в клубовете и най-малко информация можеше да имат/ не само не "израстнаха" този сезон но тръгнаха надолу- треньорът ни разбира се нехае.
Налагането на т.н. млади играчи, разбира се е плод единствено на запълване на дупки, било то поради наказания или контузии.
Тактиката на треньора ни е загадка за мен, то и без това ние като гости сме в перманентна отбрана, като домакини се атакува "ала 80 год." т.е. докато резултата стане 2 на 0 за нас /знам, че имаше и силни години тогава, ама общо взето така си е от време оно/.
За инвестиционната политика при нас- нито осветление имаме, нито трибуни и входове като хората, нито се направиха пейки на "изкуственото" ново игрище, нито някакво "общежитие" се изгради. Постреното трескаво и некачествено през 80 год. от циганетата в Строителни войски, се руши бавно но сигурно. Ясно е, че ние никакви критерии не покриваме за европейски мачове на стадиона ни, чудно е докога ли А група ще крета така.
Та така, 8 място този полусезон, някъде там и следващия и в крайното класиране.
Има отбори,които не заслужават публиката си /"Левски", цска/, а има и една публика /на нашата СЛАВИЯ/, която не заслужава отбора си.
Но каквото и да става, нас не могат да ни премахнат, Славия винаги ще им е трън в очите на комуноидите без минало.
|