Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 10:54 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 ЗА МАЧА СЛАВИЯ-ЛЕВСКИ И ЛОВА НА РОГАТ ДОБИТЪК 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение a
i az im se 4idq na muje po na 30-40 godini da ne gledat futbol.! tfa e prosto bogohulstvo :)

LETS GO BELI LETS GO! :)

Пет Фев 04, 2005 2:14 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Темата придоби един много приятен за мен дебат. Истинските фенове....... !!!!!
Левскар-според мен си абсолютно прав за младежта и за нейното " изродяване " в последните години. Едно време футбола беше друго.....тогава по- мачовете ходеха цели семейства и отиваха като на празник, не като на война. Не ме разбирайте погрешно, аз не казвам че на стадиона трябва да сме като на театър( то за мен точно стадиона е мястото където човек трябва да изкара енергията си), но според мен не е нормално да отидеш на мач надрусан с нагласата да се сбиеш и да правиш глупости. Така според мен се губи магията наречена ФУТБОЛ. Не че едно време не сме се биели и не сме правили глупости.... ама беше по различно, нямаше ги бомбите, ножовете и скачането на малки безащитни деца.... или ако го имаше беше почти незабележимо. Обаче тогава имаше във всички фенове едно голямо мъжко достойнство.... което за съжаление вече го няма.
Според мен истинските фенове са онези момчета като нас , които са израснали по стадионите, и клубните отбори са им най-голямата любов. Ние сме страдали когато падаме, радвали сме се на победите, ядосвали сме се на издънките ,но винаги сме били на стадиона с нашия си клуб, независимо как играе , кой е пврезидент, в коя група сме и тн. Ето това са истинските фенове......поне според мен.

А за теб " Левскар", щом слушаш метъл и рок, значи си мой човек и те поздравявам с песента на " Iron Maiden"- " FEAR OF THE DARK".

LONG LIVE HEAVYMETAL AND ROCK AND ROLL
AND SLAVIA 8)

ВИНАГИ С ВАС !

Пет Фев 04, 2005 9:59 am
Профил ICQ YIM WWW
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Ай ем а мен, ху уолк алоун... :lol: Мейдън са ми любимци! 8)
Разбира се, че истинските фенове са клубните фенове! Ами забележете - за националния отбор се вика само едно "Българи юнаци" и нищо друго, докато и ние, и вие, и чорбата, и ботевци, и локо-кюстендилци си имаме десетки песни.
Ядосвал съм се много за загуби на националите, но както съм страдал от загуби на "Левски" - никога!
За мен е непонятен израза "Фен съм на националния отбор". Националите нямат фенове, те имат публика.
За мен клубният ми отбор е над всичко (това не значи, че на мачовете на националите ходя в сектор Б и Викам "Христо Стоичков педерас, педераааас!" Никога не съм го правил, няма и да го направя!)

Пет Фев 04, 2005 12:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Za Anglia ne sum mnogo suglasen, che ima otliv na publika. Shte ti dam primer s Newcastle. Predi niakolko godini napraviha rekonstrukcia na stadiona zashtoto ne pobirashe napliva ot fenove, koito iskat da otidat na mach.Dori i sled tazi rekonstrukcia za 1 miasto na stadiona po 2-3ma choveka si kopuvat sezonna karta i se reduvat na machovete. Newcastle e mnogo dobur sustav s ne chak tolkova iziaveni zvezdi, no opredeleno obeshtavashti talanti, ne kato Real M i shuma okolo tiah. V smisul, che horata hodiat na macha za da gledat United, a ne pricheskite na igrachite.
A za BG futbola i Slavia : vinagi shte buda sus Slavia!!! Fenovete shte se vurnat. Moje da ima vsiakakvi zabavlenia, no druga magia kato futbola prosto ne sushtestvuva! Tova che ne si prodavame igrachite vednaga e mnogo dobre , kakto az biah napisal v edna tema za razvitieto na futbola i kakto sega napisa stefan, nivoto se vdiga i taka triabva.Ako gi prodavame vednaga se prevrushtame v nishto povache ot proizvoditel na talanti, a zapadna Evropa, v konsumator i nie shte si tuneme v skapanoto purvenstvo, a tehnite standarti shte si ostanat nepostijimi !
Za nacionalnia sum suglasen. Idvat nekvi selqndurcheta deto ne sa hodili na mach praz jivota si shtoto gradskia im stadion prilicha na Gerena predi akciata na Nasko "da prevurnem Gerena ot jungla v stadion" i mi razmahvat biletcheta i mi vikat che tva sa im mestata, ili puk dali shte sedna kato pochne macha za da mogat da gledat :x Iznerviashto e :) Ne e viarno, che imame samo "Bulgari Unaci" :
БЪЛГАРИЯЯЯЯЯ,
НАЙ-ВЕЛИКА НА СВЕТАААА!
ДА РАЗВЕЕЕМ ЗНАМЕНАААА
ЗА НАШАТА СТРАНААА!

Tova go peem na vseki mach.Imenata na igrachite, ludnica e!!! Niamam turpenie za macha sus sweden!!! :twisted:

P.S. Temata se puluchi strahotna.Vinagi e hubavo da polafish s istinski fenove osobenno, ako ne sa ot tvoia otbor. BELI !!!

Пет Фев 04, 2005 5:53 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Националният отбор е над всичко !!! Просто няма как иначе да бъде.
Тези от вас, които искат след погрома над Швеция да гледат победата ни и на стадиона в Будапеща, да ми се обадят:-)

Пет Фев 04, 2005 6:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Изобщо не мога да ви опиша какво беше в Загреб, след като стана 2:2. Няма думи за тази еуфория.

Пет Фев 04, 2005 6:04 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
За отлив на публика от премиършип не може да се говори. Няма билети за мач на Юнайтед за цялата 2005 година. Проверил съм го, искам да отида есента, но казват, че няма билети. А най- скъпите места, под ложите са заети до средата на 2007 година. Струват по 100 паунда парчето, но хората са ги изкупили, въпреки че не се знае през 2007 какво ще е представянето на тима...
Беше време, когато ходехме на мачове ЗАЕДНО с фенове от противниковите отбори, всеки си викаше каквото иска, но никога не е имало проблеми. Сега това е невъзможно, но добре ли е да е така? Според мен - не! Тези побоища, псувни и др. подобни са избиване на комплекси- нищо повече...

Пет Фев 04, 2005 7:04 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Цитат:
Едно време футбола беше друго.....тогава по- мачовете ходеха цели семейства и отиваха като на празник, не като на война. Не ме разбирайте погрешно, аз не казвам че на стадиона трябва да сме като на театър( то за мен точно стадиона е мястото където човек трябва да изкара енергията си), но според мен не е нормално да отидеш на мач надрусан с нагласата да се сбиеш и да правиш глупости. Така според мен се губи магията наречена ФУТБОЛ. Не че едно време не сме се биели и не сме правили глупости.... ама беше по различно, нямаше ги бомбите, ножовете и скачането на малки безащитни деца.... или ако го имаше беше почти незабележимо. Обаче тогава имаше във всички фенове едно голямо мъжко достойнство.... което за съжаление вече го няма.

Стефане,
Това го кажи на Сашо!!! И го питай защо ще ходи в Унгария. Всеки има право на собствено мнение.

Пет Фев 04, 2005 7:19 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
То във всяко стадо си има мърша, но в ЦСКА и "Левски" е доста повече. Не забравяйте, че чорбарите обезобразиха момиче наскоро, говедата дори стигнаха по- далеч като убиха и човек. Като се връщат от гостувания ломят баничарници, бензиностанции, кръчми.... Не бива да се допуща и ние да станем като тях!

Съб Фев 05, 2005 11:36 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
eto saglasen sam s tova za semeistvata
az o6te ot bebe v koli4ka sam prisastval na po4ti vsi4ki domakinstva na slavia
ba6ta mi i maika mi sa me vodili s koli4kata
li4no na mene na stadiona v ov4a kupel mi e xvarlen papa
ETO PO TOZI NA4IN TRQBVA DA SE POSTAPVA S MALKITE DECA I KATO POOTRASNAT PO4VAT SAMI DA SI XODQT PO MA4OVE

(/C\)
SAMO SLAVIA

Съб Фев 05, 2005 6:43 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2