Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 4:17 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 181 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Следваща
 Славия - "Левски" 
Автор Съобщение
Напреднал
Аватар

Мнение Re: ....
slavia_fen написа:
Време е да се ориентираш към някой отбор със история и име........ стига толкоа се се излагал ти и всичките говеда.......

мерси за предложението, отдавна съм се ориентирал

Изображение

Вто Май 19, 2009 10:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение ...
еми значи си истинско говедо и ще си умреш на село......

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Вто Май 19, 2009 10:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
BLUE FANATIC написа:
TVV написа:
Плюс допълнителния кеф от говеждата мъка и възможността да се хвалим за години напред, че именно ние сме ги спряли.

изсили се ненужно; само ние сами можем да се спрем, вие може да ни попречите с анти-футбол; при всякакъв резултат възможностите остават, това не е последен кръг. никаква "мъка" не може да има, ние не сме предатели на отбора заради резултати....

ние дори кеф не можем да изпитаме като ви бием, това ще е нещо нормално.....

Витошарче, вас ви знам, вие никога не губите защото сте били надиграни, а като паднете винаги "сами сте се били". Така беше последния път като ви спряхме за титлата на герена, така беше и като ви обърнахме за купата преди години - тогава имаше заговори, веднъж на Наско Обицата срещу "институцията", другият път пък на играчите срещу Грозни. Знаем ви че не умеете да губите.

Проблемът с вас също както и със свинете е че ако мачът с нас не ви тръгне добре и има опасност да се объркат нещата, със сигурност ще опитате да го обърнете със свирката. Четирибуквието вече го направи тази пролет, сега ще видим вие какви ще ги свършите.

Ако все пак стане чудото и ви бием, ти може да си пишеш каквото си искаш, но мъката ви ще е огромна. Пак ще ревете за мафия, корупция и ще се самообявите за "морален шампион". Знаем си ви що за стока сте, знаем ви и тежките комплекси.

Вто Май 19, 2009 11:36 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Не виждам , защо изкарваш Лефски супер силни през този сезон , като записаха загуби от Вихрен , Локо Сф у дома с 0-3 и отпадане само с 1-0 от Пирин ??? Тази година всеки отбор може да бръкне на другият в гъза , дано в събота боднем синият гъз , дано ... !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Сря Май 20, 2009 12:14 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Говедата са много нагли и плачат за наказание.

Сря Май 20, 2009 8:09 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
И аз да се изкажа, че то станало почти интересно....

за конкретния мач...витоша сега си вярват и са доста надъхани и всички фенове от села и паланки ще са на стадиона......ние сме на другия край...

Дано ги бием, макар това да не ги спре за титлата, защото чорбата ще губят още точки...а и тази година комунистите са по-дразнещи...хубаво би било да отнесат сопата и на футбол и на ЕП, и на парламентарните избори :)....

Според мен ще е грозен,борбен мач и 1:1....

В исторически план, лично мен ме дразнят говедата, защото се правят на онеправдани и едва ли не на жертви на комунизма, а и децата знаят, че не е било така...колкото до Европа, аз гледам да подкрепям БГ отборите, но сините са мишоци,каквито сигурно и ние бихме били, ако Венци ни пусне някога....

Сря Май 20, 2009 10:03 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
срамно е да си от "Левски" , да ти се смеят всички !!!! СРАМ СРАМ :)

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Сря Май 20, 2009 10:21 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
абе ебати малоучниците където сте,срам не срам,ма говедата си направиха густото нали,говедата играха в ШЛ,макар и толко срамно,да ест повече от смехотворно отпаднаха миналата годита,но най ме дразни факта че се пише че не ходим в уефа за да не се излагаме,честно вие не сте в ред,явно ви е по кеф да се гъзим на "Спартак",миньор да ни бие как си иска,рилецо,пирин и тн....аре осъзнайте се с спрете с безмислените глупости,а истината е че и "Левски" и цска са ужасно слаби и пак ще го духат в Европа,така и не разбраха,че едно е да играеш в БГ,друго в Европа.

Сря Май 20, 2009 11:21 am
Профил ICQ
Напреднал
Аватар

Мнение 
TVV написа:
Витошарче, вас ви знам, вие никога не губите защото сте били надиграни, а като паднете винаги "сами сте се били"........ Знаем ви че не умеете да губите.

Проблемът с вас също както и със свинете е че ако мачът с нас не ви тръгне добре и има опасност да се объркат нещата, със сигурност ще опитате да го обърнете със свирката. Четирибуквието вече го направи тази пролет, сега ще видим вие какви ще ги свършите.

Ако все пак стане чудото и ви бием, ти може да си пишеш каквото си искаш, но мъката ви ще е огромна. Пак ще ревете за мафия, корупция и ще се самообявите за "морален шампион". Знаем си ви що за стока сте, знаем ви и тежките комплекси.

абе аре стига измислици, как ше ни надиграете с вашия отбор, може само да накъсвате играта и да чакате да ви падне някоя наша груба грешка в защита, евентуално.

нали уж още от начало купуваме съдията, защо ще чакаме да "обръща свирката".

"мъка" не може да има в никакъв случай, защото и ц(*ка ше губи докрая, а ние имаме по-лесна програма. сами можем да се спрем за титлата; ако играем на 100 % резултатите до края са: 0-2, 3-0, 1-2.

VSP99 написа:
В исторически план, лично мен ме дразнят говедата, защото се правят на онеправдани и едва ли не на жертви на комунизма, а и децата знаят, че не е било така...колкото до Европа, аз гледам да подкрепям БГ отборите, но сините са мишоци,каквито сигурно и ние бихме били, ако Венци ни пусне някога....

да те изгонят от дома ти, и да ти кажат, че си от подуене, това какво е...ние не сме създавани с декрети на бкп; това че "Левски" има най-много привърженици е използвано естествено от комунистите в някаква тяхна полза, това не ни прави отбор на властта.

service_crew написа:
Не виждам , защо изкарваш Лефски супер силни през този сезон , като записаха загуби от Вихрен , Локо Сф у дома с 0-3 и отпадане само с 1-0 от Пирин ??? Тази година всеки отбор може да бръкне на другият в гъза......!!!

ние сме си силен отбор, подценихме локо сф и пирин, това не означава нищо, когато се гони шампионска титла. абе някой г*з ше го боли в събота, ама няма да е левскарския.........

Сря Май 20, 2009 11:41 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
8 страници глупости! евала

The Rise of the poisoned Youth

Сря Май 20, 2009 11:45 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 181 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Следваща