Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Май 06, 2025 5:36 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 35 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
 Za6to taka Marto? Za6to? 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение Za6to taka Marto? Za6to?
Za moe ogromno razo4arovanie Marto Ku6ev sigurno 6e igrae v cska. Dneska kato se pribrah i kato si pusnah radio Gong, Tometo Rusev saob6ti novinata a na mene mi idva6e da se razpla4a. Predi okolo mesec kato razbrah 4e Ku6ev se vra6ta v slavia! I super mnogo ama mnogo se nakefih i do dneska raz4itah na nego za toq polu-sezon! Kato si misleh 4e s toq otbor nqma koi da ni bie! No uvi Neznam kak pak 6te gledame Troleq i vseki ma4 trqbva da raz4itame na nego! Ne me e qd 4e Ku6ev nqma da igrae v SLAVIA qd me e 4e toi 6te igrae za prasetata!!!
NO VSE PAK NA MENE MI OSTAVQ O6TE EDNA MALKA NADEJDA 4E MARTO 6E SI OSTANE V SLAVIA!!! I 4E - I i II krag 6e bieme levski i cska!!!

Вто Фев 15, 2005 7:16 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
V sektor B 2-riq krag 6te ima ndpis kushev - prodajnik

BOYS SOFIA ULTRAS

Вто Фев 15, 2005 7:21 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Ne be vij sa toto kato poglednej ot edna strana Ku6ev e dal mnogo za slavia! Za6to spored tebe toi otiva v cska? Az 6e ti kaja! 6toto tam 6e mu dava 2-pati pove4e pari ot slavia! No ne barzai 6toto nakraq 6e vidi6 4e toi 6e si igrae v Slavia!!!

Вто Фев 15, 2005 7:29 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ne vinete Marto toi ne e winoven vijte che v cska mu predlagat po dobri usloviq i poveche pari tova e polojenieto
nishto utre elate na kontrolata s minior ot 14:00 da vidim kak shte igraem bez Marto

SAMO SLAVIA!

The Rise of the poisoned Youth

Вто Фев 15, 2005 8:31 pm
Профил ICQ
Напреднал

Мнение 
Spored men 6ani go otmaknat i nqma da ni pitat.

Вто Фев 15, 2005 8:32 pm
Профил
Току що регистриран
Аватар

Мнение 
Какъв надпис бе, ей... Я са осъзнай... как ша обиждате Мартин Кушев... това е велик футболист.... велик човек... голяма работа е и аз много го уважавам. Не ме е**, нищо, че е в цска, за мен Кушев винаги ще бъде един голям славист и то'ва е...

ФК Славия София 1913

Вто Фев 15, 2005 8:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Az puk sum na drugoto mnenie - za men Kushev sushto BESHE velik futbolist na Slavia , no sled kato vednuj e kazal che ako igrae v BG to Slavia ima nai-goliamo predimstvo i e nai-veroiatnia otbor za Kushev v BG da se gotvi s otbora i da beleji za nego i v kraina smetka da otide v cska zaradi parite - za men tova e chovek bez chest, bez moralni cennosti i principi.Chovek, koito se otmiata ot dumata si. E takiva prodajnici nai-mnogo me drazniat!!! Mojeshe da igrae 1 polusezon za Slavia i sled tova da si trupa parite v chijbina, ama ne. Marto ni izluga i tova si e!!!

Сря Фев 16, 2005 12:01 am
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Vijde sega o6te e rano da govorime za marto po tozi na4in! Az o6te si mislq 4e jurnalistite pak govorat i pak mislqt izmislici! Dano ostane mnogo 6te e trudno bez nego! Ina4e trqbva da igrae onova djujeto junivan a tva 6e e mnogo lo6o!

Сря Фев 16, 2005 12:13 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Tova ne sa jurnalistite, a samiat Kushev razpravia naliavo i nadiasno kak iskal da vkarva mnogo golove za cska i kak sikal da pomni vseki ot tiah i t.n. - eto vij sam:
http://www.standartnews.com/7sport/footbg/d3884_7.htm

Inache tova e kraia na interviewto, koeto e mnogo ama mnogo malko obnadejdavashto i smekchavashto. Az lichno sum mnogo iadosan :evil:

Във втория кръг излизате срещу Славия. Има ли носталгия?
- Това ще се учочнява. Шегувам се, разбира се. Но истината е, че срещу Славия ще ми е много по-трудно, отколкото срещу "Левски". Може пък Венци Стефанов да поиска да не играя срещу тях.
- Какво е за вас Славия?
- Дължа много на този отбор и на Венцеслав Стефанов. Благодарен съм му, че ми разреши да тренирам с отбора. Проведох голяма част от подготовката със Славия и това ми помогна да съм във форма. Ето, дори днес (б.р. - вчера) сутринта пак тренирах с тях. В момента съм на стадиона. Имам много задължения, но пак ще тренирам.
- Какво ще кажете на момчетата от Славия?
- Какво да им кажа, като още не съм подписал с ЦСКА.

Сря Фев 16, 2005 12:25 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Такъв е животът... Поне човека остава с добри чувства към Славия, а в професионалния футбол парите са си определящ фактор. Все пак може и да си остане в Славия. Нищо не се знае.

Сря Фев 16, 2005 2:14 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 35 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща