трансфери,селекция,кражби и продажби
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Но във вески случай неговото CV е доста по впечатляващо от това на бразилеца Плеч с когото се разминахме.
|
Нед Юли 26, 2009 5:31 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
дано го вземем
Нед Юли 26, 2009 10:29 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
Венци: „Мястото на Славия е в тройката“
Във вторник чакаме французина Сансони, каза босът на „белите“
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се изказа ласкаво за играта на своя тим в контролата със сръбския Рад. Според него новият треньор на „белите“ Велислав Вуцов е променил манталитета на отбора. „Много съм доволен от подготовката на Славия. Разбира се, има кусури в играта ни, но се надявам до първия кръг всичко да е наред. Освен това съм много доволен и от новите футболисти. Според мен реалното място на Славия е в тройката. Както обаче знаете, в българския футбол има много странични фактори, които по една или друга причина ни пречат да финишираме на челните места“, каза Стефанов пред „Меридиан Мач“. Той допълни, че във вторник към Славия би трябвало да се присъедини френският бранител Себастиен Сансони, за когото вече ви съобщихме. Той ще изкара проби, а ако Вили Вуцов не го одобри, „белите“ имат резервен вариант - Умури Юну, който също е французин.
Иначе Славия завърши с победа лагера си в Словения. В събота вечер „белите“ надделяха над сръбския Рад (Белград) с 1:0. Единственото попадение в двубоя реализира новото попълнение Борислав Георгиев в 41-вата минута. Късно снощи „белите“ се прибраха от Словения.
Пон Юли 27, 2009 9:44 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Изглежда че Дубала е спечелил доверието на Вили и на него ще се разчита като титуляр.Добре че не го шитнаха в Азербейджан.
|
Пон Юли 27, 2009 9:48 am |
|
 |
Vlado
Напреднал
|
 , не приятелю, никакво доверие не е спечелил, никой не го пита Вуцов, такива футболисти останаха непродадени, с такива ще играем. А изявлението на Дебелия, че сме за тройката, но видите ли, имало странични фактори, които пречели  , е сигурен индикатор, че[u] няма[/u] да сме в тройката!!!
|
Пон Юли 27, 2009 10:08 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Мдааа....така е....
Първо Дубала беше за продан, а Бето щеше да е титуляр. Изведнъж се видя, че Дубала не се котира и мигом ръководството стана много недоволно от слабата подготовка на Бето и реши да го пробва него.
За съжаление наистина сме на принципа кой отстане остане:((
|
Пон Юли 27, 2009 9:40 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Тия глупости на Дебелия за не знам кой сезон поред ги слушам... Абе... Бира да има.
|
Пон Юли 27, 2009 10:28 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Ако не се лъжа Дебелия поне за пети път прави подобно изямлнеие.Дали с напредването на възрастта Венци не взе да се изчерпва?
|
Вто Юли 28, 2009 3:37 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Вто Юли 28, 2009 4:29 pm |
|
 |
88!