Автор |
Съобщение |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Франсето Рение е малд и стабилен ако той се оправи до мача ще е много добре,а и Кавдата до него 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Съб Окт 03, 2009 9:02 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
За мене е по удачно да се налага Богданов вместо Кавдански.Кавдански трети сезон го налагат но все не може да направи свестен мач.Никакъв прогрес не виждам в ного.Дано конкуренцията на Богданов го стресне и най сетне се разиграе.Ако 2 -3 мача остане на пейката може и да е за добро.Същото с пълна сила се касае и за Попара.
|
Съб Окт 03, 2009 11:22 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Ne se sablujdavaite vse ochte sme mn slabi,ako ne e tozi tigar na vratata chtjahme da sme posledni,nadjavam se da se varnat opitnite igra4i kato Sacho Mladenov drugoto france
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Съб Окт 03, 2009 3:55 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3450 Местоположение: Sofia
|
Предстоят ни мачове с Литекс , Черно море ,Цска ,Черноморец,Локо София  Това са мачовете на истината ще видим на какво ниво сме въобще става ли нещо и така..
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Окт 04, 2009 9:08 am |
|
 |
Wolf_Sa
Напреднал
Регистриран на: Съб Яну 03, 2009 7:59 pm Мнения: 112 Местоположение: plovdiv
|
venci_1913 написа: Предстоят ни мачове с Литекс , Черно море ,Цска ,Черноморец,Локо София  Това са мачовете на истината ще видим на какво ниво сме въобще става ли нещо и така..
като глеам не съм голем оптимист ама,като ги видех и тея отборчета колко са нещастни ...може да направим нещо
_________________ Аз съм Батман,Аз съм Зоро,аз съм истински юнак.Хубава си моя горо след едно шише коняк!!
|
Нед Окт 04, 2009 6:23 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Трябва да се има впредвид че тази година отборите в т.нар.Висша лига са твърде изравнени /в смисъл на еднакво слаби/."Ботев" Пловдив взеха точка на буферите които бяха тръгнали едва ли не да стават шампиони а Сливен направиха смешни пишман лидерите и техния гениален треньор.Така че спокойно можем да вземем нещо в Ловеч.Латекса хич не са толкова страшни.
|
Пон Окт 05, 2009 8:43 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
"Белите" фенове организират екскурзия за предстоящият двубой от 9-ия кръг на "А" група срещу Литекс. Записването ще бъде пред сектор "А" на ст."Славия" в 14:00ч на 17 Октомври. Цената на екскурзията е 10лв.
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пон Окт 05, 2009 9:47 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Отборът на Славия няма да играе контрола в паузата на първенството заради големия брой контузени в състава на Велислав Вуцов.
От началото на сезона в лагера на „белите” има постоянен проблем с контузии, като за момента в лазарета са трайно контузените Александър Младенов, капитанът Йордан Петков, французина Ренет и Николай Петров. Тази сутрин халфът Асен Николов мина на ядрено-магнитен резонанс, който е показал разкъсани влакна на коляното, което ще го извади от игра за следващите две седмици.
Наставникът на „белите” Велислав Вуцов се надява до мача с Литекс от 9-ия кръг на шампионата да може да разчита поне на някой от контузените си състезатели. С най-големи шансове е Николай Петров, който до този момент се възстановяваше от мозъчно сътресение. Централният бранител Стив Ренет в момента е във Франция, където мина на обстойни прегледи заради мускулен проблем в бедрото. До четвъртък се очаква французина да се прибере в България и да каже, дали ще може да играе в следващия мач на тима срещу Литекс в Ловеч.
|
Вто Окт 06, 2009 6:00 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Новините определено не са добри - най - стабилният халф и най-стабилният защитник са ни под въпрос. Радващо е, че Николай Петров ще е готов за игра. Прави впечатление, че Ради Рангелов вече не го и споменават сред контузените, а той е доста талантлив и отсъствието му се отразява на играта.
|
Вто Окт 06, 2009 10:17 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Феновете на шампиона "Левски" се забъркаха в пореден расистки скандал. Вратарят на Славия Раис Мболи беше плюван и псуван от ултраси на сините, видя репортер на donbalon.eu.
Случката се разигра по време на контролната среща на 26-кратните първенци със сръбския гранд Цървена звезда в неделя, която беше спечелена от българите с минималното, но заслужено 1-0.
В средата на първото полувреме на стадион "Георги Аспарухов" да наблюдават мача дойдоха футболистите на белите - Павле Попара и Раис Мболи. Появяването им на трибуните предизвика остра реакция от страна на фракцията "София Запад", членовете на която моментално започнаха да скандират: "Black out"!
Както е известно, повечето от членуващите в тази организация са неонацисти и са с крайно десни убеждения. Част от тях дори се приближиха до френския страж на Славия и не само, че го засипаха с грозни обиди, но и се изплюха буквално в лицето му, свидетелстват очевидци на гледката.
Че "София Запад" са наркоманизирани отрепки е ясно и няма какво да се коментира , ама и нашите какво майкината си търсят на контрола между Лефски и Звезда не мога да разбера 
|
Вто Окт 13, 2009 5:03 pm |
|
 |
|