СЛАВИЯ- "Левски", ЕПИЗОД ВТОРИ
Автор |
Съобщение |
Mr.Enrich
Познат
|
Явно пак сме останали неразбрани.НИкого срещу нико не искам да настройвам за пореден път го казвам.Дреме ми на шапката дали симпатизаирате и на други отбори освен Славия(още по малко на кои точно)Естествено леко ме дразни употребата на чорбарски псувни по наш адрес(но както и да е все пак това си е ваш форум имате и сте си в правото да си говорите каквото ви харесва).За мен Славия за мен е отбор с традиции име градено с години(донякъде устояло на времето и на режима съсипал почти всичко в тази държава).НЕ ВИ МРАЗЯ(или поне не толкова колкото голямата част от вас мразят нас).Ще ми се дори да сте по-добре защото в момента за нас има само 2-3 сериозни мача на година в България.И още нещо ако мача(дано)се играе наистина,не съм убеден че и точка ще вземем.
_________________ We chew and spit you out We laugh, you scream and shout All flee, with fear you run You'll know just where we come from Damage, Incorporated
|
Вто Фев 22, 2005 4:53 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
[quote="Mr.Enrich"]Явно пак Ñ
|
Вто Фев 22, 2005 5:44 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
 Вечно недоволен!
И как драги ми bodzohv_cv (така по-добре ли е?) да си имаме уважението след като ти изведнъж изсипа тирада от обиди и глупости по адрес на админите и мен? Ние тебе да те уважаваме, ти да ни псуваш?
И как точно реши, че аз имам нещо общо с присъствието на Левскар и Mr.Enrich във форума?
И по какъв начин точно въпросните фенове на "Левски" са обидили слависти или СЛАВИЯ? Или теб персонално?
И ако не ми харесваш мненията, ако те дразни това, което пиша - твой проблем! Живеем в демократична държава с гарантирана свобода на словото! Поне можеше да се държиш по-подобаващо!
И ако не харесваш аватара на Левскар - не го гледай.
И ако не ти харесва този форум, не ти харесват потребителите - намери си друг и си пиши на воля там каква подлога е FeverNew!
Ти доста сериозно опровергаваш мнението на хората, че публиката на СЛАВИЯ е една от най-интелигентните! Поне с предпоследния си пост...
Та както каза - ДА БИЕМ "Левски" В СЪБОТА - ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО!
Поздрави!
|
Вто Фев 22, 2005 7:08 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
 Re: Вечно недоволен!
FeverNew написа: И как драги ми bodzohv_cv (така по-добре ли е?) да си имаме уважението след като ти изведнъж изсипа тирада от обиди и глупости по адрес на админите и мен? Ние тебе да те уважаваме, ти да ни псуваш? И как точно реши, че аз имам нещо общо с присъствието на Левскар и Mr.Enrich във форума? И по какъв начин точно въпросните фенове на "Левски" са обидили слависти или СЛАВИЯ? Или теб персонално? И ако не ми харесваш мненията, ако те дразни това, което пиша - твой проблем! Живеем в демократична държава с гарантирана свобода на словото! Поне можеше да се държиш по-подобаващо! И ако не харесваш аватара на Левскар - не го гледай. И ако не ти харесва този форум, не ти харесват потребителите - намери си друг и си пиши на воля там каква подлога е FeverNew!
Ти доста сериозно опровергаваш мнението на хората, че публиката на СЛАВИЯ е една от най-интелигентните! Поне с предпоследния си пост...
Та както каза - ДА БИЕМ "Левски" В СЪБОТА - ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО!
Поздрави!
Ето как ги доведе http://www.slaviasofia.com/forum/viewto ... ght=#3839- забележи начина по който се изразяваш там, тогава говори кой какво опровергава и как. Виж само каква мас се стича от монитора там.
Що се отнася до причините за избухването, пак не си разбрал причините. Е аз не мога да ти помогна повече. Постарай се да вникнеш в тях и тогава ръскай "демократична" терминология.
Пак казвам, за последно- последните виновници за тази т. нар. ситуация са левскарите. Безпричинната промяна на заглавието е причината. За това те са най- малко виновни.
И за да приключа с тази тема, ще поставя на обсъждане въпроса с това http://topsport.bg/article.php?cid=8&aid=23997, според вас нормално ли е билетите за мача да са по 5 лв? За когото и да е, за който и да е български мач???????
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Фев 22, 2005 7:42 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Айде съдия на мача е Димитър Димитров Каубоя хахха

The Rise of the poisoned Youth
|
Вто Фев 22, 2005 9:24 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
A chestito.Sa she ima falche,duzpichka,falche duzpichaka i nakraq s mnogo muki shte napravqt 1-1 s duzpa v 103 minuta kato predi tfa celiq otbor na Lewski e izpusnal po edna.
CIGANSKA RABOTA NAPRAVO DA NI KAJAT REZULTATA NA MACHA.
|
Вто Фев 22, 2005 9:32 pm |
|
 |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
 Re: Вечно недоволен!
bodzhov_zv написа: според вас нормално ли е билетите за мача да са по 5 лв? За когото и да е, за който и да е български мач???????
Цените на билетите на стойност от 5 лева не са нещо ново на нашия стадион когато играем с "Левски" и ЦСКА. Какво значи дали е нормално? Чисто икономически погледнато, най-посетените ни мачове през годината са именно с "грандовете". Не виждам нищо странно ръководството да иска да спечели някой и друг лев отгоре. Пък и в края на краищата, клубът е в частни ръце и никой не може да му наложи на какви цени да пуска билетите...
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Сря Фев 23, 2005 9:46 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Къв мач, кви пет лева...
Да не би билетите за кино да са по-евтини?
Айде сега нека всеки да носи по едно славистко шалче. След мача отиваме на хокей - на пързалката и ги дрънваме и там. Дано да спечелим и утре на Зимния, за да вземем титлата още в събота...
|
Сря Фев 23, 2005 10:40 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
То дали ще дадеш 2, 3, 5 или 10 е все тая. Въпросът не опира до тези 2 лева в повече от обикновено, а отново до принципи. Все още не е решено дали цената ще важи само за левскари или за всички. 2003 опищяхте вся и всьо, защото петарката беше дори за членовете на НКС. При този повсеместен отлив на публика, при този начален час- в събота, когато повечето хора се отървават от петъчния махмурлук, при директно излъчване по телевизията, при това променливо време... сега с този утежняващ фактор- 5 кинта са си много за ученици и пенсионери, аз не очаквам повече от 2-3 000 души. То дербито е дерби заради повечето публика от обикновен мач, иначе си е най- регулярна среща... Няма да има празник, мен това ме притеснява. С това нямат нищо общо нито киното, нито 2-та лева....
Да не забравяме как опорочиха по този начин и Левски- ЦСКА през есента. Имаше 10-12000 души. Сега ще е в пъти по- зле...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Фев 23, 2005 11:42 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Петър Дяков написа: Къв мач, кви пет лева... Да не би билетите за кино да са по-евтини? Айде сега нека всеки да носи по едно славистко шалче. След мача отиваме на хокей - на пързалката и ги дрънваме и там. Дано да спечелим и утре на Зимния, за да вземем титлата още в събота...
I AZ SUPER MNOGO SE NADQVAM TAKA DA STANE I AKO SME VZELI TO4KI NA GOVEDATA PROSTO SI NQMAME PREDSTAVA KOLKO HORA 6TE SE IZSIPQT NA HOKEQ I GOVEDATA 'HOKEISTI' PROSTO NQMA DA ZNAQT KADE SE NAMIRAT !!!!!!!!!!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Сря Фев 23, 2005 12:38 pm |
|
 |
|