Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Сря Ное 04, 2009 7:03 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
дано грейнеме скоро  ))

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Чет Ное 05, 2009 11:53 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3446 Местоположение: Sofia
|
Отново обещания май?
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Ное 16, 2009 1:09 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Студио Дерби, Венци live : Сегa предстои дa нaпрaвим осветление и по нaтaм други нещa по стaдионa...

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Ное 16, 2009 1:31 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
``Fanatic`1913`` написа: Студио Дерби, Венци live : Сегa предстои дa нaпрaвим осветление и по нaтaм други нещa по стaдионa...
супер ама не баш
Гледах цялото участие на Венци, качено в спортал и освен това по-горе в моя пост се указа, че е споменал и нещо друго. Новото (поне за мен) е, че освен 75% покрит стадион, УЕФА не иска вече да има осветление на 4 корпуса (пилони), а прожекторите да са по козирките.
Какво излиза значи ?
Ние ще прaвим осветление, което по проект е нa пилони.. следователно загробваме съоръжението дa не получи лиценз за десетки години напред.
Ако съм прав.. то това е гавра.. и сасъд за Венци.
Ако не съм.. то варианта според мен е.. УЕФА да прави компромиси за стaдиони с вече построени стълбове(може Венци за това да "бърза") и изискването да не ги "хване" .
А пък защо Венци дa прaви всичко товa при положение, че самия отбор няма цел Европа.
Станаха много неяснотите около тези лампи....
п.с. Дано не съсипе нашия дом 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Ное 17, 2009 5:36 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Нашият дом отдавна е съсипан, повече от това няма на къде. Второ ВС не прави осветлението за евро мачове, а за родната А група. И трето ако УЕФА не даде лицензи на стадионите с пилони къде остава цяла източна Европа. Единствено турците биха могли да покрият тези изисквания, защото имат вече няколко добри нови стадиона и строят още два или три. Гърците имат само два стадиона отговарящи на тези изисквания, макетата един строящ се и румънците един готов и един строящ се. Ние нямаме нито един !!! Което естествено трябва да е и достатъчен повод крадците от спортното министерство и БФС да се замислят докъде докараха спортната инфраструктура в България.
_________________ 100
|
Вто Ное 17, 2009 10:52 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Vie pa za neroden Petko se karate neka dojiveeme da slojat izobchto osvetlenie pak bilo to na piloni imi na slan4eva energia
Neka se klasirame za Liga Evropa parvo pak posle da mu mislime
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Вто Ное 17, 2009 10:43 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Аз не знам какво ще направи Дебелият, но от това, което е правил досега, може да бъдат направени някои предположения:
1. Венци ще построи осветление само ако ще има полза от това. Възможно е да е пресметнал, че ако има осветление, ще има и повече вечерни мачове и повече предавания от нашия стадион и съответно и повече приходи от тв права. Т.е., цялата история няма нищо общо с евентуално участие в турнирите, защото в такъв случай едва ли ще спести толкова пари от наем за някой друг български стадион, че да си оправдае парите за осветление.
2. Венци обича да прави подобрения с чужди пари, като ако му дадат достатъчно пари по някоя програма, той не само ще сложи осветление, ами и ще покрие стадиона. Обаче ако парите не са достатъчно за да бъдат направени нещата както трябва, той ще направи абсолютния минимум, както със седалките.
Във всички случаи, по-добре осветление на пилони, отколкото никакво.
|
Сря Ное 18, 2009 12:41 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Дано направат осветление и да играеме вечер , че ми писна с тия мачове от 10:30 сутринта !!

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Ное 19, 2009 12:43 pm |
|
 |
danail stoychev
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 03, 2005 9:13 pm Мнения: 446 Местоположение: portugal-parede lisboa
|
Никои нищо не казва за стадиона,ще слагат ли осветление?Започнчли ли са работа?
|
Съб Дек 19, 2009 1:31 pm |
|
 |
|