Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Май 06, 2025 7:53 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
 СЛАВИЯ- "Левски", ЕПИЗОД ВТОРИ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Mr.Enrich написа:
Явно пак сме останали неразбрани.НИкого срещу нико не искам да настройвам за пореден път го казвам.Дреме ми на шапката дали симпатизаирате и на други отбори освен Славия(още по малко на кои точно)Естествено леко ме дразни употребата на чорбарски псувни по наш адрес(но както и да е все пак това си е ваш форум имате и сте си в правото да си говорите каквото ви харесва).За мен Славия за мен е отбор с традиции име градено с години(донякъде устояло на времето и на режима съсипал почти всичко в тази държава).НЕ ВИ МРАЗЯ(или поне не толкова колкото голямата част от вас мразят нас).Ще ми се дори да сте по-добре защото в момента за нас има само 2-3 сериозни мача на година в България.И още нещо ако мача(дано)се играе наистина,не съм убеден че и точка ще вземем.

A sega da mi obiasnish kakvo oznachava "чорбарски псувни" na govejdia ezik! Psuvnite sa si edni za vas i sa izmisleni specialno za vas i ot cska i ot vsichki drugi otbori koito vi nenavijdat po niakakuv nachin, v tova chislo i Slavia! Ne moga da razbera kakvo ti e misleneto na tebe.Mahni si ot uma tozi dvupolusen levski-cska model, che celia BG futbol e samo levski i cska i vsichko se izmislia ot tezi 2 otbora i samo te igraiat. Shte ti kaja 1 - znaesh li zashto levski i cska sa na 1te dve mesta? Zapitai se. Zashtoto minalia sezon nito 1 otbor ot Sofia ne napravi nishto, ne vze nito edna kupa! Tuk moje da kajesh - mi togava zashto Slavia ne e na 1vo miasto. Tova e zashtoto vashto lobi e mnogo po-goliamo i imate mnogo povache pari (ot razni "skriti" sponsori) s koito da si plashtate machovete.Ne goviria samo za levski, no i za cska. Ako mi kajesh, che s takava igra i levski, i cska zaslujavat 1te dve mesta, znachi ti nishto ne razbirash ot futbol! I dori da sa na tezi dve mesta, to da vodiat s tolkova tochki! Tova prosto ne e evropeiski futbol i skoro niama da bude! A Slavia ne e na 1vo miasto prosto zashtoto momchetata ne mogat da si poviarvat.Osven tova igrichkite , koito sa neizbejni v BG futbola , koito igrae venci sa samo v negov interes , no ne i na Slavia. Kauboia ni e sadia - kakvo povache da ti kaja. Do tuk s istinskia dvuboi... Inache za men vse oshte si ostava nadejdata da vi pobedim v subota, ta momchetata naisti na da si poviarvat. Ot tam cska e lesna pliachka s tia gluposti, koito stavat tam. Obache , ne se znae kakvo shte stane kogato pachkite padnat na masata...!

Сря Фев 23, 2005 3:13 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Президентът на белите Венцеслав Стефанов, по повод искането на "Левски" за допинг контрол след дербито в събота:
Проверете отбора и за въшки. Футболистите ни са на тяхно разположение. Ако искат, да им вземат и секрети. И това ще им дадем.

xaxxaxaxaxax

Сря Фев 23, 2005 5:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Govedata pak tarsqt drugi metodi za da pobedqt

BOYS SOFIA ULTRAS

Сря Фев 23, 2005 7:21 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
Ako iskat 20lv. da napravqt biletite pak 6te otida na stadiona,za6toto obi4am SLAVIA!!! Dano i fudbolistite ni da se razdadat na terena,za6toto mi pisna vsqka godina sled tova derbi da se 4uvstvam tupo. A ina4e Venci predloji da igraem v hola na Sirakov dogodina,za6toto levskarite pi6teli,4e bil lo6 terena :lol: A za gerena kakvo da kajem togava!?

Чет Фев 24, 2005 12:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ivailo написа:
Ako iskat 20lv. da napravqt biletite pak 6te otida na stadiona,za6toto obi4am SLAVIA!!! Dano i fudbolistite ni da se razdadat na terena,za6toto mi pisna vsqka godina sled tova derbi da se 4uvstvam tupo. A ina4e Venci predloji da igraem v hola na Sirakov dogodina,za6toto levskarite pi6teli,4e bil lo6 terena :lol: A za gerena kakvo da kajem togava!?

Evalata bratko :D

BOYS SOFIA ULTRAS

Чет Фев 24, 2005 12:46 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Сменям аватара си, за да не дразня никого.
Никой не ме е довеждал тук, открих този сайт с търсачка.
Що се касае до мача, как мислите, ще има ли 5000-6000 на стадиона?

Чет Фев 24, 2005 2:20 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Трудност ще създаде отсъствието на Янков, но ще излезем победители в събота. Като гледам съдийското назначение- може би само морални, но все пак победители.

Чет Фев 24, 2005 2:59 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Левскар написа:
Сменям аватара си, за да не дразня никого.
Никой не ме е довеждал тук, открих този сайт с търсачка.
Що се касае до мача, как мислите, ще има ли 5000-6000 на стадиона?

Максимум, ама краен максимум. Дори честно казано ако не грейне малко слънце не ги виждам дори и 5-те хиляди

Злата... ние всяка година сме морални победители, но това никак не ме сгрява, нито пък се прибавят точки към актива... :roll:

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Чет Фев 24, 2005 6:21 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
http://www.focus-sport.net/news.php?new ... fcf9088c47
bez komentar

Чет Фев 24, 2005 7:06 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
намирисва ми на развод :lol:

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Чет Фев 24, 2005 7:28 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща