Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 12:52 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 69  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 2 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Kijani написа:
да вземем Котев ако се маха от чорбата в случай че Кавдански верно се маха. Иначе и Стийв и Галин Богданов и Стоян Георгиев па и бат Дана са си централни и стават. Меси и Мечев под наем да се обиграват има хляб мисля в тях, Ортега да целува синята емблема и чупка, Ду да остане - надъхан е , Копи аут, Яшар, може да му се даде и тоя полусезон някакъв шанс, ако не се възползва - вън .

Попара щом не му се играе да ходи да сърба в Канада някъде около Нюфаундленд попара .Нищо токлкова фатално не е , ако напусне, а пък освобождава 1 място за друг чужденец.

съгласен съм с колегата :lol:

Съб Яну 09, 2010 10:06 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Добре до колкото помня Вили какво каза след мача за купата , че Дубала го продаваме понеже да може да освободи бройката за чужденец ! В тази ситуация ако има желание да се маха и се махне , Попара , според мен Дубала може да си го оставим и този полусезон ... :roll:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Съб Яну 09, 2010 10:34 am
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
И аз много искам Дубала да остане !!! Видяхме , че в края на сезона се отпуши и смятам , че през пролетта ще се раздаде много ... Колкото до заплатата нямам никаква представа :) :) :)

Съб Яну 09, 2010 10:37 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Днес Кавдански пише на Facebook-а че си тръгва...

Съб Яну 09, 2010 11:26 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
Да и за жалост наистина си тръгва от славия :( !!! Някой в отговорите беше написал ,че от всички играчи само той след загуба идваше при агитката и се извиняваше !!! Наистина много сърцат играч и на моменти отношението на трениорския щаб към него беше много незаслужено !!! Мнонго ми се иска да остане но ,,,

Съб Яну 09, 2010 11:43 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
просто мога да кажа , че изпуснахме супер играч :(

Съб Яну 09, 2010 11:51 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е как може да махаме Кавдански бе :? Дано намерим добър централен защитник , защото иначе оставаме с Данчо Петков , който се контузва през мач и е на 35 , Ренет е стабиляга , но и той се контузва нерядко , а другите двама са си младоци , макар че в Галин Богданов има много хляб :roll:

Съб Яну 09, 2010 2:05 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Това че освобождаваме Кавдански означава че ще бъдат налагани Галин Богданов и Стоян Георгиев.Плюс наличието на опитните Данчо Петков и Рение.А и Вили каза че търси централен защитник.Иначе Кавдански изкара два сезона и половина в Славия и май си остана със стаут на вечна надежда.Най силния му полусезон в клуба определено е първия - есента на 2007 г.Аз лично очаквах от него повече прогрес в играта.

Съб Яну 09, 2010 4:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Странно е да казва, че тъси централен защитник и да освобождава такъв. Аз лично не съм доволен. Както винаги при нас правят трансфери без да помислят за бъдещето на отбора. Говоря и за евентуалната продажба на 3 от 5те ни нападателя. :evil:

Съб Яну 09, 2010 5:00 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение gdgsr
saract написа:
Това че освобождаваме Кавдански означава че ще бъдат налагани Галин Богданов и Стоян Георгиев.Плюс наличието на опитните Данчо Петков и Рение.А и Вили каза че търси централен защитник.Иначе Кавдански изкара два сезона и половина в Славия и май си остана със стаут на вечна надежда.Най силния му полусезон в клуба определено е първия - есента на 2007 г.Аз лично очаквах от него повече прогрес в играта.

тука съм съгласен,Меси също остана със този статут,как ще се дава още един шанс на Яшар малко ли му се даде,мислите ли че има класата и таланта да е играч на Славия.Ще ви кажа още нещо за Кавдански да той е много сърцат,но само със сърце не става.Много е бавен,няма шанс срещу бързите нападатели на другите отбори,няма нападател през този сезон който да не го е минал като пътен знак.И кво като ни се извинява всеки мач,това не го прави по-добър футболист.Оставам с впечатлението че искате да остане само заради сърцатото му отношение към публиката?Нима това е барометъра за способността на един футболист?Не не е,ако си тръгне ще го изпратим с най-топли чувства,защото го заслужава,замества го Галиндо Богданов и така.Според мен има шанс да сглобим много добра халфова линия,която до голяма степен ще улесни работата на защитниците в мачовете както и на нападателите.ще има огромна конкуренция в средата,което неминуемо ще мотивира играчите и ще вдигне класата на отбора.Дефанзивните халфове са чудесни според мен(Бобъра,Дюлгеров и Нико)единия много опитен и грамотен а другите двама много сърцати таланти подкрепени с доста футболни достойнства.Офанзивните халфове(Галиндо,Пеев,Перо Димитров)2ма от най-големите таланти на България по настоящем са Дани и Галиндо,а Димитров може да играе и като нападател.Роля на плеймейкър ще играят за мен Илийката и Алберонил.единия го знаеми какво може а другият е посочван от ръководството че ще бъде най-класния футболист в настоящия отбор.Е тва ако не е конкуренция здраве му кажи.

Съб Яну 09, 2010 8:31 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 69  Следваща