трансфери,селекция,кражби и продажби 2
Автор |
Съобщение |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 fdf
Viktor4o_Rs написа: White 1913 Power , смятам , че ще се съгласиш , че не можем да изкараме полусезона само с Тошко и Жу отпред , хубаво е да имаме поне 4-ма силни нападателя, тъй като има винаги контузии и наказани (Жу например е наказан за мача със Своге) ; и ако за Младенов съм съгласен да бъде продаден , Ду Бала не бива да ходи никъде , но Вили не го иска , още лятото му търсеха отбори  И причината май не е в това , че е непостоянен , а защото имал голяма заплата  Аз също , за разлика от много други , мисля че Ортега има място в отбора ни ; а за Алберони спокойно , ще си дойде на 11-ти , нали него ще гласим да ни е плеймейкър ... Факт е и това ,че по фланговете на защитата сме си зле и нямаме конкуренция 
да не може само с двама да останеме,но един измежу Ду Бала и Ортега ще остане,а по другите въпроси виждам,че мислиме еднакво.
|
Съб Яну 09, 2010 8:42 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Въпросът е да не си тръгнат всичките спрягани за трансфер нападатели , а да пробваме бразилци от 3-та шведска ми се струва адски несериозно  Щом Кавдански си тръгва , със сигурност се нуждаем от нов защитник , дали ще е Виктор Генев или някой друг ще се види 
|
Съб Яну 09, 2010 9:26 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Някакви новини за Алберони?Ако ще почва утре подоготовка би трябвало вече да е в София.
|
Нед Яну 10, 2010 2:10 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
за Кавдански нямам мнение, но за французина определено имам и то е - от показаното до сега е слаб, при това много. Сега някой ще протестира, но ако имате възможност гледайте само неговата игра. Няма мач в който е играл и да не ни вкарат гол заради него, под напрежение и натиск няма един точен пас...иначе има самочуствие ...загледайте се моля и после пишете колко е добър.
|
Нед Яну 10, 2010 2:38 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 gwr
По принцип е вярно,че доста често заради него ни вкарват головете, допуска смехотворни грешки,но пък във въздушните единоборства е добър.Все пак дано да е заради бавното му адаптиране и да се оправи,щото гледам че Вили го налага титулярния състав.
|
Нед Яну 10, 2010 4:54 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
atm написа: за Кавдански нямам мнение, но за французина определено имам и то е - от показаното до сега е слаб, при това много. Сега някой ще протестира, но ако имате възможност гледайте само неговата игра. Няма мач в който е играл и да не ни вкарат гол заради него, под напрежение и натиск няма един точен пас...иначе има самочуствие ...загледайте се моля и после пишете колко е добър.
Абе аз пък имам твърдо мнение за Кавдански,това момче не става за Славия той е от типа играчи като Боби Павлов има качества ама за Вихрен или Сливен и ако неговата игра я гледаме под лупа като на франсето ще се окаже ,че е даже за "Б" група.Все пак доста време е при нас,а все едно винаги му е първи мач и не може да се сработи и прави някакви странни за играч от "А" група отигравания.
Иначе е пич и се опитва да дава каквото може ама това не стига все пак ние ако искаме нещо по-различно от досегашната агония трябва да има доста такива рокади.
|
Нед Яну 10, 2010 8:05 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Поне юдата е в локо пловдив не се върна при нас 
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Нед Яну 10, 2010 8:16 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
Славия показва бразилците
Славия започва подготовка днес в 14,00 ч. Половин час по-рано треньорът Велислав Вуцов ще даде пресконференция. Доста нови играчи ще се появят на първото за годината занимание. С договори обаче са само трима - Даниел Пеев от Пирин, Петър Димитров от Берое и бразилецът Франциско Алберони. Привличането на последния бе обявено още през декември, той е играл за втория отбор на Барселона. Идват и двама негови сънародници. Това са Густаво де Оливейра и Марсело Райс. Те ще са на проби. Защитникът Оливейра е на 22 години, а Райс е на 23 и е нападател.
- Ще видите доста нови играчи на тренировката. Някои от тях ще останат, а други - не. Няма да има липсващи футболисти на първата тренировка - коментира за "7 дни спорт" президентът на Славия Венци Стефанов.
Относно почти сигурния трансфер на Илия Илиев Стефанов заяви:
- При нас той е като у дома си. Само трябва да разтрогне със Сливен, за да подпише. Няма да имаме проблеми по този въпрос.
Нед Яну 10, 2010 11:02 pm |
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
кавданеца под наем ли отива или се маха исцяло
|
Пон Яну 11, 2010 12:08 pm |
|
 |
Slavia_Sofia
Пристрастен
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 10:53 pm Мнения: 244 Местоположение: Sofia
|
Май напуска 
|