Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 1:20 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 69  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 2 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славия взе нов вратар
Нов вратар започна подготовка със Славия днес. Това е младият Стефано Кунчев, който е привлечен от пловдивския аматьорски Векта. Стражът има и един офиицален мач в А група с фланелката на Локомотив Пловдив.

Привличането на нов вратар при „белите” засилва слуховете за предстоящата продажба на титулярния страж Райс Мболи. Както е известно към него има интерес от страна на руския Терек, с който „белите” ще играят контрола в Анталия, където ще протече част от зимната им подготовка.

Пон Яну 11, 2010 2:55 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Току-що изгледах цялата пресконференция на Вили преди първата тренировка на отбора.Както винаги е изчерпателен,емоционален и страстен в коментарите си.Искрено се надявам поне част от това,което има като идей за Славия да успее да ги постигне,наистина си личи,че има желание и хъс за работа и за нещо повече от непрекъснато живуркане в А група.Личи си,че е гладен за успехи, а на нас ни трябва имено такъв човек.Не ми хареса това,че каза,че Яшар няма да бъде пипан.Лично мое мнение е,че това момче няма необходимите качества д е в Славия,а е там само защото явно е любимец на Вили.Като цяло селекцията за 2 полусезон ми изглежда прилична,само че с опцията,че не продадем някой от основните играчи.Пожелавам успех на отбора и на привържениците му.Надявам се май месец да имам щастието да видя как любимия ми отбор отново печели трофей,че тая 96г. вече ми е много далечна :wink:

Пон Яну 11, 2010 8:15 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
На Кавдански му изтича договора и никой не му е предлож ил подновяване.

Пон Яну 11, 2010 9:02 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
saract написа:
Славия взе нов вратар
Нов вратар започна подготовка със Славия днес. Това е младият Стефано Кунчев, който е привлечен от пловдивския аматьорски Векта. Стражът има и един офиицален мач в А група с фланелката на Локомотив Пловдив.

Привличането на нов вратар при „белите” засилва слуховете за предстоящата продажба на титулярния страж Райс Мболи. Както е известно към него има интерес от страна на руския Терек, с който „белите” ще играят контрола в Анталия, където ще протече част от зимната им подготовка.

хахаха това е направо смешно
да дадем райс и да взимаме някакъв от аматьорски отбор стефано кунчев хахахах лелеее

Пон Яну 11, 2010 9:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
В Спортал я има пресконференцията на Вили , заслужава си да се изслуша :D Отсявам най-важните неща според мен неща, казани от Вуцов :

1. Имал обещанието на Венци , че най-добрите ни играчи НЯМА ДА БЪДАТ ПРОДАДЕНИ ! Дано е така , но първо искам да видя и тогава ще повярвам :wink:

2. Търсим 1-2 опитни защитника, по всяка вероятност от чужбина с европейски паспорти , "Левски" ни е отрязал за Виктор Генев

3. Ще се махнат към 5-6 ненужни играчи , а не както се тиражира 10 (да го видим и това ) , Яшар остава :x , един от ненужните в момента със сигурност няма да бъде продаван , а преотстъпен , тъй като според Вили има качества , но си е вирнал носа ( според мен това е Меси)

4. Цели като Купа и зона Европа не бяха поставени твърдо , Вили каза , че иска да изиграем 18 мача през пролетния полусезон - дай Боже :D

Пон Яну 11, 2010 9:21 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
дано в приказките на Венци и Вуцан има нещо вярно :) :)

Пон Яну 11, 2010 10:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ACAB написа:
saract написа:
Славия взе нов вратар

хахаха това е направо смешно
да дадем райс и да взимаме някакъв от аматьорски отбор стефано кунчев хахахах лелеее

Това момче съм играл срещу него преди години и сам му гледал и мачове.От малък си го пишеха супер талант ама нещо не му се получи развитието както трябва. Пък и не е взет за заместник на Райс ,а ще играе за старшата и дубала. По-скоро 3-ти вратар след продажба на Господинов-мишока.
Дано го развием Стефано, щото има хляб в него.

BOYS SOFIA ULTRAS

Вто Яну 12, 2010 12:08 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
да и аз го прочетох това за дубала и старшата :)
дано се развие,щом казваш че има хляб в него :lol:

Вто Яну 12, 2010 9:49 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
Хаха гледам тука център по Ринг бг , дадоха специално бисерите на Вуцов от вчерашната пресконференция , направо ми напълни душата :D :D :D

Вто Яну 12, 2010 9:50 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
симеон мечев в монтана от монтана

Вто Яну 12, 2010 10:37 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 682 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 69  Следваща