Зимна подготовка и контроли..
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
От тролей, та на рейс!
|
Сря Яну 27, 2010 6:22 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Не мога да разбера защо специално този нападателя Рейс тренира с нас , при условие , че можем да вземем евентуално само другият бразилец Оливейра ... Иначе генерални изводи от мача с Криводол не бива да се правят , все пак доста хора не са влезли в игра (Богданов, Дюлгеров , Пепи Димитров, Попара , Тодор , Ортега ) . Имаме нелоши изпълнители , просто трябва да се прекратят продажбите и да намерим нов защитник 
|
Сря Яну 27, 2010 6:34 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Вуцов: Мислех, че играчите ми правят напук, пак почваме от нулата
Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов не бе доволен след контролата на неговият тим срещу "Ботев" Криводол. Двубоят бе първа проверка за „белите” и завърши при резултат 0:0. Мачът се игра на изкуствения терен на базата на столичани в „Овча купел”. След двубоя Вуцов заяви, че отдава този резултат на многото умора, която се е събрала в играчите му след първия етап на подготовката, която премина под диктовката на физически натоварвания.
„Много съм разочарован от това, което показа отборът. Не изпълниха нищо от дадените указания и си играха свой футбол. Ще трябва да почваме от нулата. По едно време имах чувството, че футболистите ми правят напук. Те играеха всичко друго, но не и това, което исках. Радващото е, че има много време за да изгладиме нещата”, коментира Вуцов.
„Имам 5-6 футболисти, които имат здравословни проблеми, но не мисля, че е нещо сериозно. Единствените проблемни на този етап са Тодор Колев и Павле Попара. Двамата са изостанали с подготовката и се притеснявам, че могат да закъсат.
Няма да търсим повече нови футболисти. Надявам се Илия Илиев да е наш състезател, но не съм запознат как точно стоят юридически нещата”, допълни специалистът.
Старши треньорът на Славия заяви по повод на Дениран Ортега и неговото закъснение за подготовката на отбора, че тепърва ще се изясняват нещата около него. „Ортега първо трябва да си избистри главата и да вземе решение дали иска да играе за Славия и да се развива или не. Той казва, че е тренирал, но аз не вярвам. Вчера направи една тренировка и сега цялото тяло го боли и за това не игра днес. За мен той е много добър футболист и мисля, че може да ни свърши работа. Ако остане Ортега трябва да се влага на 100%, а не както беше в "Левски"”, завърши Вуцов.
|
Сря Яну 27, 2010 8:27 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Сря Яну 27, 2010 8:46 pm |
|
 |
Slavia_Sofia
Пристрастен
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 10:53 pm Мнения: 244 Местоположение: Sofia
|
В новините казаха ,че мача е бил изцяло под контрола на Славия , но нямало кой да отбележи 
|
Сря Яну 27, 2010 9:05 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
е тогава аз ще вкарам! 
Сря Яну 27, 2010 9:24 pm |
|
 |
Slavia_Sofia
Пристрастен
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 10:53 pm Мнения: 244 Местоположение: Sofia
|
|
Сря Яну 27, 2010 9:27 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3450 Местоположение: Sofia
|
Требваше да дойда аз с гипса да вкарам една 3ка и после на "Марек" 5 ,че у бет365 за 5 е хубав коефициента 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Сря Яну 27, 2010 9:35 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
бе първа конртола е , досега ужким само за физика са тренирали. Ще може да се говори нещо по-конкретно на представянето на отбора срещу черноморец.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Сря Яну 27, 2010 10:16 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
venci_1913 написа: Требваше да дойда аз с гипса да вкарам една 3ка и после на "Марек" 5 ,че у бет365 за 5 е хубав коефициента 
я на кафево бе гипс 
Сря Яну 27, 2010 10:32 pm |
|
 |
|