Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 6:32 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 360 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 36  Следваща
 Зимна подготовка и контроли.. 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Данчо Петков си е поне половината време контузен а и е вече на възраст.Роберт Петров играе на друг пост а Томаш никой не го знае в каква форма.

Вто Фев 09, 2010 4:48 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Да се надяваме, че Данчо няма да е контузен половината от предстоящия полусезон, за Томаш си прав, както и за Роберт, но ако вземем и Мочалин - това означава, че ставаме с 5 централни защитници, от които Галин ще е 5ти избор. Ако сме с 4ма централни - той ще е 4ти избор. Шансовете му този полусезон ще са по-малки, според мен. Дано все пак постепено и той и Здравков бъдат налагани и подготвяни за титуляри в идните сезони. Това е правилния начин. По-добре постепено, от колкото да ги хвърлиш изведнъж в огъня.

Вто Фев 09, 2010 4:54 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
52' Забележка на главния съдия към Велислав Вуцов. Въпреки че наставникът само вика на своите футболисти :lol: :lol: :lol:

Вто Фев 09, 2010 5:09 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
Украинци изравниха Славия в края

Отборът на Славия завърши наравно 1-1 с Карпати Лвов в приятелска среща, играна в турския курорт Анталия. Голът за белите отбеляза Ренен в 30-та минута, който се оказа най-съобразителен в едно от мелетата пред вратата на украинския отбор.

След попадението възпитаниците на Вили Вуцов имаха и още няколко добри възможности, но неумението на офанзивните футболисти попречи на тима от "Овча купел" да си осигури комфортна преднина. Така се стигна до последната минута на двубоя когато грешка в отбранителния вал на белите позволи на Воряк да изравни резултата.

Петнадесет минути преди края на срещата, на тренировъчния терен се появиха наставникът на ЦСКА Йоан Андоне и неговите футболисти, които догледаха мача. Двубоят изгледа и целият спортно-технически щаб на Литекс.

Славия - Карпати Лвов 1:1

1:0 Ренет (30)
1:1 Воряк (90)

Вто Фев 09, 2010 6:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
аз разбрах,че бобъра си набил автогол :D

Вто Фев 09, 2010 6:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Вуцов: В България играем с гюлета, някои ще гледат отстрани и ще ръкопляскат
Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов бе изключително афектиран след равенството на „белите” срещу украинския Карпати Лвов в Анталия. Двубоят приключи при резултат 1:1, а и двата гола бяха реализирани от футболисти на българския тим. Ренет откри в 29-ата минута, а в последните секунди на мача Георгиев си вкара автогол. След двубоя Вуцов коментира, че някои от футболистите през пролетта „ще гледат отстрани и ще ръкопляскат”.
„Хващате ме много афектиран. Дано не кажа някоя глупост, за която да съжалявам утре. Знам, че в такива моменти трябва да бягам, но ще се опита да бъда ясен и точен. Независимо каква е ситуацията, дали е контрола, дали е мач за първенство човек трябва да иска да побеждава. Когато побеждава е хубаво, когато не побеждава не е добре”, заяви Вуцов.
„Днес се борихме добре. Имахме прилична организация в защита и изпуснахме страхотни моменти за контраатака, а по принцип там сме най-силни. Мен ме е яд за това нещо. Има и субективни фактори като тежък терен, дъждът, който падна. Ще кажа нещо, на което сигурно ще ми се смеят, но тези топки, с които играем тук са много бързи и когато терена е мокър, топката лети като снаряд. Тия гюлета, с които играем в България, тия пуми, които ги е избрал някой, те нямат нищо общо с футбола. Играем друг футбол. Ние не сме играли с такива топки. Ако и утре ще играем с такива като днес ще поискам да купим две-три топки, за да тренираме”, каза още ексцентричният спец.
„Мога да кажа също за мача, че имаше доста старание и желание от повечето играчи. Имаше обаче няколко човека, към които търпението ми преминава. Оттук нататък ще започнем да избистряме някакъв титулярен състав и тия, които си мисля, че не стават ще гледат отстрани, ще ни ръкопляскат, ако искат да помагат с нещо – нека помагат, ако не искат да си търсят отбори. Това е истината – от четири-пет човека съм много разочарован. Не подхожда на футболисти с реноме да подхождат по този начин в контроли”, допълни Вуцов.

На кого ли е толкова бесен Вили?

Вто Фев 09, 2010 7:07 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Stranno zashto, Vili nalaga Iliq Iliev sled kato toi nqma da igrae za Slaviq prez proletta!

Вто Фев 09, 2010 7:49 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Отново се почна с тея наще изпълнения....Силна игра слаба игра...

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Вто Фев 09, 2010 8:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Днес ще има ли контрола?

Сря Фев 10, 2010 4:01 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение :)
mm da 6te ima ot 17:00 s Anji maha4kala :) sry za shit ezika.. :X

Сря Фев 10, 2010 4:30 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 360 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 36  Следваща