stefan написа:
Тъжно е.... , много ама много е тъжно..... . Но си мисля че вече преля чашата... е МОМЧЕТА не съм мислил че ще го кажа, но аз бях до тук.... След 11 години по- стадионите, тази пародия днес ме накара да се замисля и да видя че няма никакъв ама никакъв смисъл да бъдем по -трибуните...... Това ми беше по- следния мач(поне в близко бъдеще)... издържах толкова години да се подиграват с нашата обич към Славия....( шефове, съдии, и кой ли още не), но вече просто не виждам начин.....тези хора в тоз отбор и с тези шефове не-заслужават нищо..... ТЕ ПРЕВЪРНАХА СЛАВИЯ, НАШАТА СИ СЛАВИЯ В НЯКАКВА ИЗТРИВАЛКА НА НЕКВИ ИЗМИСЛЕНИ ОТБОРЧЕТА!!!! Това мина всякви граници......такаче мисля си че ФУТБОЛА С МАРКА СЛАВИЯ ЗА МЕН БЕ ДО ТУК......
Искам да благодаря на всички момчета и момичета с които се били по стадионите за да подкрепяме нашата си СЛАВИЯ......благодаря ви.....но повече не издържам така че ви казвам ЧАО.....
АЗ БЯХ ДО ТУК.....
Не се сърди, ама е сладникаво това. Утре ще те цитират я в 7 дни спорт, я в тъпспорт. И ще кажат: ето така мислят феновете.