Автор |
Съобщение |
Riddick
Пристрастен
|
 Добре де ,а "Ботев"?
Чета сега ,че ги махат във В група.
А точките от първия полу сезон.Интересуваме до толкова , до колкото направиха Х на буфер парк и няма да е честно да отнемат точките на всички играли с тях...
|
Сря Фев 24, 2010 6:07 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Според решенията на двете комисии, отборът ще остане на дъното в класирането на А група (16-о място), но с актив от само 1 точка, тъй като 6 от точките ще бъдат отнети. Тези точки ще бъдат заличени, заради задължения към Рилски спортист от преди доста време. Всички срещи, които трябваше да изиграе отборът от пролетния дял на шампионата, ще фигурират със служебна загуба от 0:3.
"Ботев" не взе ли първата си точка точно срещу буферите ? Дано не им дадат сега 2 допълнително на тия 
Последна промяна Viktor4o_Rs на Сря Фев 24, 2010 6:27 pm, променена общо 1 път
|
Сря Фев 24, 2010 6:26 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Запазват се точките от 1вия полусезон!2рият с 3:0 служебно и те ще са в таблицата с класирането!
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Сря Фев 24, 2010 6:26 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Bravo,Njama ve4e Trakia
Serialat Hristoloff prodava botev priklu4i
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Фев 24, 2010 7:00 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Майничките сега да направят дълбок поклон на измислените ни "грандове". След като ги крадоха първо едните, после другите, след като БФС си затваряше очите - стигна се и до това един от големите български клубове да изпадне, въпреки че има да взима над 1 000 000 лв от двата отбора на властта - Лецки и Цура. Още едно доказателство, че тия два клуба само вредят на футбола в България!
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Сря Фев 24, 2010 7:22 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Според мен няма нормален фен , който да не му е гадно за това ,което стана с "Ботев"  Докога такива мутри като Селския ще разсипват славни отбори ? Докога такива мутри като Лечков ще правят каквито далавери си искат ? Ето затова нямаме футбол и няма да се измъкнем скоро от блатото ... Успех пожелавам на "Ботев" във В група, дано успеят бързо да се възстановят и да се завърнат по-силни 
|
Сря Фев 24, 2010 7:33 pm |
|
 |
bene
Напреднал
|
Tony Adams написа: Майничките сега да направят дълбок поклон на измислените ни "грандове". След като ги крадоха първо едните, после другите, след като БФС си затваряше очите - стигна се и до това един от големите български клубове да изпадне, въпреки че има да взима над 1 000 000 лв от двата отбора на властта - Лецки и Цура. Още едно доказателство, че тия два клуба само вредят на футбола в България!
братле, няма такъв филм. сигурно ще съм последният, който ше тръгне да оневинява "грандовете", но тук става въпрос за селендурските изпълнения на Христолов. настрана тва, че със Сашо Томов са раздули цената на Минев и Муши на 700 хиляди лева, а че за Жоро Христов взе пари под масата от Батков (а после се полакоми и почна да претендира за още). даже и да иска някой да му се изплати, ПФК "Ботев" 1912 АД е със запорирани сметки от 3-4 години и всяка стотинка трябва да ходи към НАП. Селяка реве и се прави на страдалец за да заблуждава и да прехвърля топката.
|
Сря Фев 24, 2010 7:53 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Не мога да си обясня как толкова години феновете на "Ботев" не намериха решение.  Не изгониха някакъв селтак, който на всичкото отгоре става все по-нагъл ! Не знам как успяха беройци, а ботевци се затрудняват толкова много. 
|
Сря Фев 24, 2010 8:22 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
На мен, специално, ми дреме на сасъда за ФК "Ботев".
Както и за всички отбори освен нашия.
Само Славия!
|
Сря Фев 24, 2010 9:14 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
ей, осъзнайте се!
независимо с кой отбор става дума не може разни измислици да диктуват нещата. колкото и да не са ми любим отбор шапки долу на феновете, защото ако някой от т.н. грандове преживее това което те /Б група и "селски" изпълнения/ няма да имат и 10 фена.
проблема започна, че позволиха да се приватизират отборите в БГ.
Бене, мисля че това е най-добре за вас, да започнете от начало и да изградите сами своята мечта...независимо къде играе. Дано само има повече разум в главите на феновете, че се нагледахме на простотии и ваши и други, а и наши от време на време
|
Сря Фев 24, 2010 9:50 pm |
|
 |
|