"Локомотив" (Мз) - "Славия"
Автор |
Съобщение |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Viktor4o_Rs написа: Fanatic 1913 , ти си прав ок , айде край на дискусията 
ще я възобновим след мача с "Левски" 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пет Мар 05, 2010 9:47 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
За да направим нещо в първенството точките от отбори тип Локо Мездра са си задължителни. С лека клизма успяхме да вземем 4 от два мача. Личното ми мнение е, че реалната цел пред отбора е петото място. Всичко от него нагоре е фантазия вече.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Пет Мар 05, 2010 9:49 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
``Fanatic`1913`` написа: Viktor4o_Rs написа: Fanatic 1913 , ти си прав ок , айде край на дискусията  ще я възобновим след мача с "Левски" 
Ти като не беше примерно на Армията и на Надежда , по-малък славист ли си от тези , които бяхме ? А аз да дойда на Герена , ще стана по-голям в йерархията , така ли  Страхотна логика ...
|
Пет Мар 05, 2010 9:54 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Viktor4o_Rs написа: ``Fanatic`1913`` написа: Viktor4o_Rs написа: Fanatic 1913 , ти си прав ок , айде край на дискусията  ще я възобновим след мача с "Левски"  Ти като не беше примерно на Армията и на Надежда , по-малък славист ли си от тези , които бяхме ? А аз да дойда на Герена , ще стана по-голям в йерархията , така ли  Страхотна логика ...
Ми да ще станеш, защото го показваш ,а не с писане..
В моя кв има поне 200 слависта от всякаква възраст ,но като не ходят на мачове има ли смисъл да имат клубна принадлежност ?
п.с. повече мачове - повече уважение
повече писане - повече псуване
..ето ти я йерархията 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пет Мар 05, 2010 10:10 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 cbxfb
Tony Adams написа: За да направим нещо в първенството точките от отбори тип Локо Мездра са си задължителни. С лека клизма успяхме да вземем 4 от два мача. Личното ми мнение е, че реалната цел пред отбора е петото място. Всичко от него нагоре е фантазия вече.
Съгласен съм с тебе-днес видях един отбор.който изглеждаше така,сякаш не се бори за по-високо място,а като че просто за присъствие в първата половина.Не може да имаш високи претенций и цели и да не можеш да поставиш цял мач отбор като Мездра под напрежение.Когато отбор с високи амбиций играе и в седемдесет и петата минута резултата е неблагоприятен за същия отбор,обикновенно играчите му бързат при:изпълнение на тъчове,удари от вратата,засади,нарушения и корнери и не лежат,за да могат да създадат повече опасности и да променят развоя на събитията до края на мача-е днес такова нещо от наша страна нямаше.Поне не загубихме.На контролите създавахме много положения,а за тези два мача нямаме повече от 3 положения от така наречените 100%.А колкото повече хора идваме на мачовете,толкова по-добри резултати ще постига отбора.А дано Илийката стане наш играч още този сезон и заедно с Томаш да вдигаме купата и бронза в шампионата.
|
Пет Мар 05, 2010 10:35 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
17 гола в 17 мача си е достатъчно обезпокоително.
|
Пет Мар 05, 2010 10:40 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пет Мар 05, 2010 10:48 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
бориха се наще,гадно и студено време,скапан терен срещу селски отбор - такова е
имахме някой положения,но и райс извади и той някой на селяците
като подкрепа не съм доволен много,а за бройката е добре в предвид работния ден
по-добре точка отколкото нищо в такива кални мачове
Съб Мар 06, 2010 1:03 am |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
ACAB написа: по-добре точка отколкото нищо в такива кални мачове
+1
Съб Мар 06, 2010 1:23 am |
|
 |
NIKI-T
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 1:42 pm Мнения: 414 Местоположение: Г.Делчев
|
saract написа: 17 гола в 17 мача си е достатъчно обезпокоително. И 15 в нашата мрежа си направо тревожно
|
Съб Мар 06, 2010 9:56 am |
|
 |
|