Да се сложи ли БАН на " wattie " ?
Да се сложи ли БАН на " wattie " ?
Автор |
Съобщение |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Абе ВАТИ ли си къв си- ти имаш многоо високо мнение за себе си .... но понеже не ми се спори като с дете- племеника ми който е на 3 години досега щеше да ме е разбрал... ти казвам следното....
НИКЪДЕ НЯМАШ ОБОСНОВАВАНЕ НА КРИТИКИТЕ ТИ, ТИ САМО КАЗВАШ, КРИТИКУВАШ ИЛИ КАКВОТО И ДА ПРАВИШ ТАМ НО НЕ СЕ ОБОСНОВЯВАШ, ПЪК КАМОЛИ ДА ДАДЕШ ПРЕДЛОЖЕНИЕ- КОНСТРУКТИВНО ЗА РАЗВИТИЕ. АКО ИМАШЕ ПОНЕ КАПКА ДОБРОЖЕЛАТЕЛНОСТ В ТЕБ И МИСЛИТЕ ТИ, НЯМАШЕ ДА МИ ПУКА ! НО ТИ МРАЗИШ МРАЗИШ ХОРАТА КОИТО ПОДКРЕПЯТ СЛАВИЯ, МРАЗИШ СВЕТА ЗА ТОВА ЧЕ НЕ Е С ТВОИТЕ РАЗБИРАНИЯ, МРАЗИШ ВСИЧКО ЗА КОЕТО ГОВОРИШ ! НА ДАЛИ ИМА ЕДНО КОНСТРУКТИВНО ДОБРОЖЕЛАТЕЛНО ПОЛОЖИТЕЛНО ИЛИ КАКВОТО И ДА Е МНЕНИЕ ОТ ТЕБ СЪС ЗНАК + !!!! И ПО ЛОШОТО Е ЧЕ ТИ ИСКАШ ДА НАСАЖДАШ ОМРАЗАТА- ХВЪРЛЯШ Я СЪС ВСЕКИ ТВОЙ ПОСТ, ЕДВА ЛИ НЕ В МНОГО ТЕМИ И МНЕНИЯ КАЗВАШ МАКАР И ИНДИРЕКТНО ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА- Е АЗ ЩЕ ТИ КАЖА С ПЛЮЕНЕ НЕ СТАВА НИЩО ДОБРО. С ОМРАЗА ОЩЕ ПО МАЛКО.... ИЗВОДИТЕ ТИ ГИ ОСТВЯМ ЗА ТЕБ- АЗ ПОНЕ РАЗБРАХ ЕДНО НЕЩО НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ПОГЛЕДНЕШ ОТ СТРАНИ И ТОВА Е ЛОШО..... МНОГО ЛОШО ....
И ЗА КРАЙ ТИ ПОЖЕЛАВАМ ДА НАМЕРИШ ПОНЕ ЕДНО НЕЩО ОТ ЖИВОТА СИ КОЕТО ДА ОБИЧАШ ИСТИНСКИ И БЕЗРЕЗЕРВНО БЕЗ ДА ИМА КАПКА ОМРАЗА В ТЕБ, БЕЗ СЪМНИНЕ - САМО ЧИСТА И НЕПОДПРАВЕНА ЛЮБОВ- ТОГАВА МОЖЕ И ДА РАЗБЕРЕШ КОЛКО СИ БЪРКАЛ ПРЕЗ ЖИВОНА СИ С ТОВА ДА ИЗЛИВАШ ОМРАЗАТА СИ НАВСЯКЪДЕ- А И МЕЖДУДРУГОТО ХОРАТА КОИТО КАЗВАШ ЧЕ СА АНТИ ТЕБ ДОСЕГА СЕ СКЪСАХА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ- ТАКА ЧЕ ПОКАЗВАШ НЕВЕРОЯТНА БЛАГОДАРНОСТ ...

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пон Апр 05, 2010 9:19 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Много философска стана тая тема.
wattie си има позиция като не ходи по мачове, хората от агитката си имат позиция - лошо няма. Аз, например, тоя сезон отидох на един или два домакински мача, като на единия отидох само за да хвърля пъпчето на новородения си син на терена, мисля, че беше "гостуването" на Локо Пд. Неходенето по мачове също е позиция от моя страна, но това в никакъв случай не ме прави по-малко СЛАВИСТ от момчетата от агитката. И въпреки заядливия им тон тук във форума, на мен не ми пречи да им се радвам на всичкия хъс и ентусиазъм присъщ за младостта им. Надявам се да разберете, че нас, неходещите по мачове, също ни боли за случващото се в НАШИЯ клуб и поради тази причина е нормално понякога да изливаме болката си във форума.
Хайде, успех на всички! 
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Пон Апр 05, 2010 9:24 am |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
wattie написа: Не Стефане, ще се очудиш един ден, че светът не се дели на "черно и бяло". Въобще не си прав с квалификацията си "омраза" - не чувствам омраза към вас. Впрочем опитвам се да не чувствам омраза към никого. За да сме на футболна тема - не мога дори да кажа, че мразя говедата и чорбата - викал съм за тях (пак пред телевизора де - нали съм "форумен герой") когато постигнаха успехи в евротурнирите преди няколко години.
Тези "лоши", "зли" и "негативни" неща не ги казвам, защото мразя теб, Сашо, Кольо, Ламбо или който и да е - много от вас дори не ги познавам. Как може да мразиш някого, когото не познаваш?
Тези "лоши", "зли" и "негативни" неща ги казвам, защото от много години насам гледам един и същи сценарии на действие на феновете и как той е тотално удобен за ръководството. Когато сложа в кюпа сезонната разпродажба на добрите футболити... Когато сложа в кюпа упоритото нежелание на ВС да вкара отбора в евротурнирите (а очевидно отбора може)... Като сложа в кюпа непрестанното продаване на мачове (т.нар. тотаджийски отбор)... Нещата стават много грозни и нелицеприятни за футболния отбор, с който съм израстнал и който харесвам.
Аз обичам Славия - не желая да я изнасилват по този начин. Аз искам сегашното положение да се промени. Нямам възможност да се свържа с ръководството и да му се оплача... то и то няма да иска да слуша моите оплаквания - все пак те са срещу техния бизнес модел, а той е най-важното за тях. Единственото място, където си мисля, че мога да дам своя принос е в това да помогна поне феновете да осъзнаят, че Славия е въвлечена в опостушителен за нея бизнес сценарий.
В този момент повечето казват "ама ние това си го знаем". Не дами, господа и деца - знаете го, но не го проумявате. Вашите реакции през целия сезон са тотално предвидими. Аз и преди съм го казвал - "големи надежди" -> "втория полусезон ще сме по-добре" -> "остана ни купата" -> "прецакахме и купата - ВС ВЪН!" -> "добре, че бихме X, та спасихме сезона"... Тази предвидимост е идеална за бизнес модела - той се е нагодил според вашите реакции и действа с пълна сила!
Затова пиша - не защото ви мразя. Просто искам да ви накарам не само да знаете, но и да осъзнаете! И продължавам да пиша въпреки, че не се получава. Аз не се отказвам. Също както и вие не сте се отказали да ходите на мач (ето място, където аз съм бил много по-слаб от вас)... Аз не съм от хората, които ще се примирят с дупките по улиците, както са го направили повечето хора. Да, не е лошо понякога да си упорит и с високо самочувствие. Писна ми българския народ да бъде мачкан. Трябва му самочувствие!
Евала за този пост, както и за много от предните.
Уважавам мнението ти и смятам, че в тази твоя критика няма нищо лошо. Искрено се надявам някой ден да можем да се срещнем с теб и с още няколко креативни човека и да обсъдим една по-дългосрочна политика за действия спрямо текушото състояние на любимия ни клуб.
При първа такава възможност се надявам това да се осъществи.
Пиша го на всеослушание тук, за да могат и другите хора тук да разберат, че активните на стадиона фенове не се затварят вътре в себе си и биха приели с радост всеки един от тези, които не са активно на стадиона(стадионите). Ние(съжалявам, че отново се използва тази думичка)ще се радваме да получим аргументирано свежо мнение отвън и пак пиша - при първа възможност аз лично ще се радвам да чуем твоето мнение, wattie.
|
Пон Апр 05, 2010 11:19 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
wattie, кво да ти кажа. Те футболистите за 120 мин свършиха цялата твоя работа. Успяха да променят мнението на хората. Нещо, което се опитваш да правиш ти от край време.
Пон Апр 05, 2010 12:26 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Пон Апр 05, 2010 4:12 pm |
|
 |
Vasko93
Пристрастен
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:04 pm Мнения: 293 Местоположение: София / Павлово
|
подкрепям! 
_________________ СаааааМо Ти
В МоЕ съРцЕ сИ
Теб обичам аз
и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!
|
Пон Апр 05, 2010 4:30 pm |
|
 |
yamata