Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Вуцан си има своите грешки , в това няма съмнение , ма не е той виновен за 15-годишната клинична смърт , в която сме от титлата насам и че не сме играли в Европа ...
Това преклонение пред Мъри Стоилов обаче не мога да го приема , да вкара ги в Шампионската лига след невероятния късмет да им се падне Киево . За загубите там нищо не казвам , защото всеки БГ отбор щеше да пада така . Иначе мачовете им за УЕФА си бяха успех , не го отричам това , но преди това имаше отпадане от 10-те малки негърчета на Беверен , годината след ШЛ отпадане от Тампере ; трагични говеда в първенството - Мъри уволнен ; в Литекс една Купа и страховит провал срещу БАТЕ - Мъри уволнен ; преебани квалификации и 1:4 от Кипър - Мъри уволнен ?!!! - да , ама не , трябва и за Европейското да се издъни ... За успехите на говедата много по-голяма роля изигра НСПП , отколкото Мъри 
|
Пет Апр 23, 2010 3:48 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
възможно е, мисълта ми беше, че имаше успех...бяха екип, работеха заедно и няма какво да си кривим душата.
Вуцко не е виновен за клиничната ни смърт, но това не означава, че трябва да търпим безобразното му поведение...
ето ви един линк (в гонг има същата тема и линка е от там)
http://vbox7.com/play:962a9d55
П.С - ако аз заеквам и на мен ми направи подобно нещо просто не ми се мисли...
|
Пет Апр 23, 2010 3:52 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Вили Вуцов: Мачът с ЦСКА не е специален
Старши треньорът на Славия Вили Вуцов заяви за Гонг, че мачът с ЦСКА не е специален за него и може да бъде постигната победа. „Ние трябва да направим така, че Славия да направи мача добър и интересен. Сигурно в ЦСКА има подем и настроение предвид победата срещу Литекс. Направиха един от добрите си мачове през сезона. При нас има позитивна енергия след мача в Етрополе. Набрахме сила, енергия и самочувствие с предпоставки да стане наистина добър мач. Единственото ми притеснение, че цикълът на програмата беше сгъстен. Изиграхме по 5-6 мача. За нас бяха тежки. ЦСКА също влезе в серия от тежки мачове. Умора, напрежение, нужда от точки. Има ги и при двата отбора”, каза Вуцов.
„Мачът не е по-специален за мен. Всяка среща с грандовете е силен мотиватор. Идва момент, в който трябва да реализираме позитивната енергия и самочувствието след като имаме само 1 загуба в последните 13-14 мача”, допълни още треньорът.
Вили Вуцов не се ангажира с конкретно решение около Алберони и възможността той да попадне в титулярната единадесеторка. „Не мога да кажа дали Алберони ще попадне в състава. По-добре е физически, но играта му все още не е на нивото от подготовката”, каза Вуцов.
„Аз мога да кажа, че пожелавам Ристосков да свири както свири Стефан Спасов срещу Локомотив София. Даже да търся детайлна грешка, не мога да я намеря. Показа, че на мач на по-високо ниво отговаря на изискванията на един добър съдия. Мисля, че Ристосков ще си свърши работа”, каза Велислав Вуцов.
Старши треньорът на Славия говори и за бъдещето си в клуба и това, което е предвидил за лятото. „Имам по-сериозни амбиции. Говорим с трима футболисти, но няма да кажа имената им. От утре ще стане ясно какво ни трябва в другите 3 мача”, завърши Вуцов.
|
Пет Апр 23, 2010 4:09 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
|
Вто Апр 27, 2010 11:33 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
http://vbox7.com/play:5014cc98
знам че е старо...ама двете неща вървят ръка за ръка 
|
Сря Апр 28, 2010 8:44 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Вили Вуцов дал клетва да не участва повече в уредени мачове
Треньорът потънал в земята от срам, не му се искало да води Славия срещу Локомотив (Пд)
Наставникът на Славия Велислав Вуцов се заклел повече да не участва в нагласени мачове. Цяла България се убеди как “белите” полегнаха на Локомотив (Пд) с 1:3 на “Овча Купел”, като по този начин помогнаха на пловдивчани да не изпаднат. Вечерта след двубоя Вили дал дума пред свои близки, че това е последният подобен случай. Пред медиите естествено Вуцов не посмя да признае за уговорката.
“Той е честен човек. Направо беше потънал в земята от срам. Не искаше да води Славия в този мач, но нямаше как. Ако беше отсъствал, тогава приказките за далаверата щяха да бъдат безгранични”, заявиха източници на БЛИЦ.
Вили , ако беше честен човек , вземаш си шапката , подаваш си оставката и се махаш , това е 
|
Пон Май 10, 2010 6:59 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Като малките деца: "обещавам повече да не правя така" 
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Пон Май 10, 2010 7:36 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Егати безочието:клана Вуцови никога не са уриждали мачове.Доли не знаят как се прави.Айде стига вече.........
|
Пон Май 10, 2010 7:41 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Агенция БЛИЦ!
|
Пон Май 10, 2010 8:08 pm |
|