Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 28, 2025 10:46 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
 Бойкот на Кокала 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Chelsea_69 написа:
Леле тоя колко ще си го псуваме и то още от 4-я кръг... :lol: :lol: :lol: :lol:

Докато тоя бунак е начело на отбора, ще сме най-големите смешници в БГ футбола. Така че може и да не дочакаме 4 кръг, а да почнем отсега.

Последна промяна KingDim на Чет Май 20, 2010 12:44 pm, променена общо 1 път

Чет Май 20, 2010 12:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Oтсега се хващам на бас , че ще загубим в Каварна за кеф на оня педал Цонко , ще се издъним сигурно и в Севлиево , въобще пак ще пишем историята на някой селски тимец ...

Чет Май 20, 2010 12:44 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Славия без лагер в чужбина
Предсезонната подготовка на Славия ще протече изцяло на родна земя. Новият старши треньор на отбора Емил Велев вече е изготвил програма, по която ще се готвят „белите” за новия сезон. Футболистите ще бъдат събрани на 14-ти юни, след което ще преминат медицински прегледи.
Първият етап от подготовката ще премине на Боровец, където десет дни изцяло ще се наблегне на физически натоварвания. Вторият етап отново ще е на родна земя в курорта Банско, където ще се играят контроли с отбори, които също ще заложат на българското.
До този момент „белите” неизменно провеждаха втората част от предсезонната си подготовка в чужбина но сега ръководството на отбора е преценило, че и в България има подходящи условия за тренировъчен процес и добри спаринг партньори.

без пари толкова.........

Чет Май 20, 2010 2:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Koga predstavjat tozi 4ifut za nov trener

Чет Май 20, 2010 2:41 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
mishkar написа:
Chelsea_69 написа:

Що чак от тогава бе? :lol: :wink: много голям толеранс във времето му даваш.....абе и шампиони да ни направи пак ще си го псувам, ей така щото говедото си е говедо......всъщност, като видиме къде ще ходи вили сега, там е кокъла догодина :P

къде ? при сашодиков ли ? :D

Чет Май 20, 2010 3:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Помните ли , като Кокала пусна Гонзо и Йовов невъзстановени срещу чорбата , и до 30-тата минута и двамата напуснаха принудително , то и тия които влязоха на пожар решиха мача - Жоро Метъла и Зе Соарес :lol: :lol: :lol: Някои казват , че заради тренировките на Кокала последваха тежките контузии на Гаджев и Тасевски , въобще тактик си е 8) 8)

Чет Май 20, 2010 3:55 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
mishkar написа:
Chelsea_69 написа:

Що чак от тогава бе? :lol: :wink: много голям толеранс във времето му даваш.....абе и шампиони да ни направи пак ще си го псувам, ей така щото говедото си е говедо......всъщност, като видиме къде ще ходи вили сега, там е кокъла догодина :P

шампиони и купата да вземем с него пак ще го псувам пияницата скапана

какъв е велев според вас?
емо велев човек с ляв уклон!

Чет Май 20, 2010 8:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Емил Велев-Кокала: Не съм по бавните неща

Емил Велев-Кокала е новият треньор на Славия. Онази вечер от клуба официално обявиха назначението му на поста. Пред "7 дни спорт" Велев говори за плановете си в новия отбор.

- Г-н Велев, честито назначение и дупе да ви е яко, дето се казва...
- Благодаря. Колкото до последното, ясно е, че ни чака много работа и тежък сезон. Но който го е страх от мечки, не ходи в гората.
- Какво се разбрахте с президента на Славия Венци Стефанов?
- Договорът е за една плюс една година. Целите, които си поставихме, бяха две. Едната е Славия да се класира в Лига Европа. Втората е да наложа в състава млади играчи от школата. Имам добри наблюдения върху юношите на клуба и смятам да дам шанс на доста момчета. Идеята е те да бъдат интегрирани в Славия около по-опитните играчи начело с капитана Данчо Петков. Ще имаме и двe или три нови попълнения, но засега няма да ги казвам, както и постовете им. Подготовката ще бъде в Боровец и Банско.
- Друг на ваше място ще каже - трябва ми време, за да направя силен отбор от Славия. Вие подписвате за една година, следователно сте решен да изпълните проекта по-бързо?
- Така е, аз не си падам по бавните неща. Почвам, работя, след година ще видим какво съм постигнал.
- Кои ще бъдат в екипа ви?
- Ще привлека като помощник Николай Митов, който в момента работи отлично с юношите на "Левски". Имам желание за още един помощник, славист. Треньорът на вратарите Вальо Захариев и кондиционният Огнян Макавеев остават в екипа ми.
- Какво заварвате след Велислав Вуцов?
- Поемам един добре подготвен отбор. Вили е печен треньор, затова не очаквайте да кажа, че заварвам разбит или зле подготвен тим. Няма такова нещо.
- Все пак белите се издъниха тази година в преките двубои с отборите от челото?
- Аз мисля, че това беше заради лош късмет. Срещу "Левски" например Стив Ренет си вкара автогол. Литекс едва победи Славия в Ловеч, а на Овча купел двубоят завърши наравно. С Локо (Сф) белите също се представиха нелошо.
- Така е, ама като сметнем точките срещу лидерите и стават твърде малко?
- Очевидно нещата опират и до манталитет. Това ще е едно от нещата, където трябва да се поработи по-сериозно.
- Вие сте левскар, но сега ще трябва да се изправите срещу "Левски". Всъщност имате ли игран мач срещу сините?
- Като треньор в Макаби Ашдот играхме контрола срещу "Левски", когато треньор беше Люпко Петрович. Загубихме с 0:2. Иначе нямам официален мач срещу "Левски" и този наесен ще ми бъде първият. Но аз не страдам от сантименти! Сега съм в Славия, един от белите, значи трябва да направим всичко възможно да спечелим.
- Не ви ли притеснява, че отивате в отбор с твърде малко публика?
- Не. Привържениците на Славия са ценители на футбола, обичат отбора си. Толерантни са. За мен това е важното. Надявам се да ме запомнят с хубаво.

- Какъв футбол в такъв случай ще им обещаете?
- Нападателен. Аз обичам моят отбор да играе с централен нападател, с две крила, да атакуваме отвсякъде.
- В "Левски" взеха Ясен Петров. Как ще коментирате това назначение?
- Добро е за отбора. Ясен разбира футбола. А и за "Левски" е по-добре да си има старши треньор, а Гонзо да се съсредоточи в работата си като спортен директор. Друг е въпросът, че Ясен съвсем скоро ще се убеди в това, че в "Левски" се работи трудно.

Станил Йотов

сасъд за теб Станиоле , 2 за Сухожилието :lol: :lol: 8)

Чет Май 20, 2010 11:15 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Що е журналя все е лайня!

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пет Май 21, 2010 12:00 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
С тоз треньор имаме два пъти по-голям шанс да бием Лефски и ЦСКА !

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пет Май 21, 2010 7:37 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща