Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Май 06, 2025 5:56 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Причините..... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Josif написа:
Добре момчета и момичета,хубаво мойта тема,според Вас,може да не е много точна,но като гледам Вие не предлагате нищо.Какво тогава,ще си ходим на стадиона и ще си подкрепяме отбора,а ония нещастници да си правят каквото поискат?Предложете нещо,но не само да ходим на стадиона и сляпо да подкрепяме някви нещастници,защото,кажете ми,колко от нашите играха сериозно с "грандовете"?Само трима:Благо,Джоров и Владимиров.Според Вас останалите заслужават ли нашата подкрепа?Все пак мога да се съглася с това вече да сме в сектор "В".

Добре бе пич, какво искаш.... предложения...ли....???? Какво можем ние да направим ..... една шепа хора от които нищо не зависи.... !!!!! Айде замисли се и ще видиш че сме безпомощни можем само да си викаме и толкоз..... ти кво очакваш да нахлуем бандата на стадиона и да потрошим футболистите от бой ...е да тва става ама ако сме 2000 човека , а не 20 така че дай да си се съобразяваме с реалностите......

А ЗА МЕН ЗА ДА ХОДЯ НА СТАДИОНА МИ Е ДОСТАТЪЧНА САМО ЛЮБОВТА КЪМ СЛАВИЯ...... НАРЕЧИМЕ МАЗОХИСТ АКО ИСКАШ НО АКО ЗА ТЕБ ТОВА НЕ Е ДОСТАТЪЧНА ПРИЧИНА ДА ПОДКРЕПЯШ ОТБОРА СИ НЕ ЗАВИСИМО НА КАКВО СЪСТОЯНИЕ Е ЗНАЧИ СИ НЯКАКЪВ СМЕШКО И НЕ СИ ИСТИНСКИ СЛАВИСТ!!!
ИЗВИНЯВАЙ АКО СЪМ ТЕ ОБИДИЛ НО ТИ КАЗВАМ ИСТИНАТА!!!!

ВИНАГИ С ВАС !

Чет Мар 10, 2005 5:33 pm
Профил ICQ YIM WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Аз този въпрос го разисквах на дълго и нашироко в една друга тема, вече не помня къде.
Истината е, както казва Стефан, че ние просто НЯМАМЕ право на глас относно това, което ще се случи или трябва да се случи в СЛАВИЯ.
Или по-скоро ИМАМЕ право на глас, но НЯМА кой да го чуе. Просто не ни обръщат внимание - то и Венци си го каза: "Нека си ме псуват, аз вече не им обръщам внимание".
Е така е...
Едно е да викне агитката на Славия, наброяваща в най-зверски добрия случай 100 човека: "Оставка", друго е да го каже тази на Берое или Локо(Пд), наброяваща 8 000-10 000 души и малко да попротесни Кюфтето...
И въпреки това аз ще бъде един от тези в агитката.

Чет Мар 10, 2005 7:16 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 12 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2