трансфери,селекция,кражби и продажби 3
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Поредният който идва в Славия с мисълта за възможно най бърз трансфер в чужбина.
|
Съб Юни 26, 2010 2:11 pm |
|
 |
white_di
Напреднал
Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 2:52 pm Мнения: 133 Местоположение: София
|
``Fanatic`1913`` написа: Господинов продажника и Калиакра му е много..
Ей много ме дразнят такива прости коментарчета. От първия вратар в историята на Славия станал любимец на публиката чак тъпак и продажник го изкарвате!! Мен пък ме е яд за него, че го преодстъпваме. Кой е по-добър от осаващите? А?
_________________ WHITE POWER - FOREVER !!!
|
Съб Юни 26, 2010 2:46 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
white_di написа: ``Fanatic`1913`` написа: Господинов продажника и Калиакра му е много.. Ей много ме дразнят такива прости коментарчета. От първия вратар в историята на Славия станал любимец на публиката чак тъпак и продажник го изкарвате!! Мен пък ме е яд за него, че го преодстъпваме. Кой е по-добър от осаващите? А?
мдааааа

|
Съб Юни 26, 2010 3:44 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
white_di написа: ``Fanatic`1913`` написа: Господинов продажника и Калиакра му е много.. Ей много ме дразнят такива прости коментарчета. От първия вратар в историята на Славия станал любимец на публиката чак тъпак и продажник го изкарвате!! Мен пък ме е яд за него, че го преодстъпваме. Кой е по-добър от осаващите? А?
чресло, вземи си припомни уникалния ти вратар как ни "извади" в много мачове...
всички голове на Пирин..
http://vbox7.com/play:4949ac4c
как се минава вратар на аут линията..
http://vbox7.com/play:62263586
2-рият и 3-тият гол (най-вече 2)..
http://vbox7.com/play:968e7f99
от тъч.. някаде 40 метра
http://vbox7.com/play:7a1e954e
така се излиза..
http://vbox7.com/play:8e12fafd
Само част от перфектните му намеси ,които помня. Един мач не успя да извади на Локо (Мездра), та да ни пази на нас... напълно изчерпан футболист. От вечната надежда за номер 1 на БГ до Калиакра и Мездра.. беше вратар като пазeше на Нефтохимик след това си остана посредствен. Да , Емо не е по-добър ,но поне може да си развие качествата. Правил е много глупости ,но се е отличавал в някой мачове за разлика от Й.Г. . За Стефано не говорете ,че не става дори за резерва ,защото не сте го гледали ама нали визитката му няма дори и 1 мач в "А" група как ще сте го гледали.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Съб Юни 26, 2010 3:59 pm |
|
 |
white_di
Напреднал
|
Голям експерт си бил! Аз няма да си правя труда да ти качвам видеа с всичките му добри спасявания, щот няма да ми стигне мястото. Само ще ти кажа, че аз съм от феновете, които уважава всеки играч, който се е старал за любимия ми отбор, а тези 400 гласа той си ги е заслужил с добрата си игра!! Show some respect!!!
|
Съб Юни 26, 2010 4:35 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
|
white_di написа: Голям експерт си бил! Аз няма да си правя труда да ти качвам видеа с всичките му добри спасявания, щот няма да ми стигне мястото. Само ще ти кажа, че аз съм от феновете, които уважава всеки играч, който се е старал за любимия ми отбор, а тези 400 гласа той си ги е заслужил с добрата си игра!! Show some respect!!!
Мани, много са му спасяванията..
Аз не уважавам всички ,които са се старали, а всички които са го заслужили, а след 96-97 те са доста малко.
Ще го видим и в Калиакра дали ще изпадне.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Съб Юни 26, 2010 4:48 pm |
|
 |
white_di
Напреднал
|
Е ти ако дължиш изпадането на Мездра на него, значи много ги разбираш нещата
Некои хора имат много слаба памет. Нищо чудно след година некой такъв като теб да пише, че и Райс е продажник или тъпак. Купи си Гинко Билоба.
|
Съб Юни 26, 2010 5:02 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
|
white_di написа: Е ти ако дължиш изпадането на Мездра на него, значи много ги разбираш нещата Некои хора имат много слаба памет. Нищо чудно след година некой такъв като теб да пише, че и Райс е продажник или тъпак. Купи си Гинко Билоба.
Вратарят е половин отбор ,но явно и това не го разбираш ,а се праиш на специалист.. ае ходи прави свирки на Данчо Звездата и се кротни.. те за да го пратят в Калиакра , значи и футболините хора виждат колко е зле.
айде бегай със здраве

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Съб Юни 26, 2010 6:01 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
``Fanatic`1913`` написа: те за да го пратят в Калиакра , значи и футболините хора виждат колко е зле.
това е може би е единственото адекватно изказване по въпроса. Ако ставаше още нещо от него щяха да си го държат за титуляр или резерва на Емо Петров. А към Стефано пожене действително за сега не съм го гледал съм резервиран, но нищо чудно да се окаже новия Марио Кирев, което би ме зарадвало много  Валетнин Захариев е добър треньор и надали ще вземе случаен вратар, няма значение от къде идва, а какви качества има 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Съб Юни 26, 2010 6:52 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Момчета, много ви моля, спазвайте добрия тон, давайте аргументи, а не нападки, ако обичате!
Казуса е интересен, аз лично бих взел страната на Емо Петров, защото смятам, че е по-перспективен не само по принцип, но и като възможности, последното го казвам с уговорката от най-добрите му мачове в период, в който беше във върхова спортна форма, дано да си я върне, но едва ли в момента е в нея, а въпроса който виси със страшна сила е, какво ще стане, ако се контузи отново. Чувал съм че Стефано е много перспективен, говорил съм и с Вальо Захариев и той го потвърждава, но съм гледал много малко, част от мача на юношите срещу Видима и не мога да дам никаква оценка за него сега.
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Съб Юни 26, 2010 7:08 pm |
|
 |
|