Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юли 06, 2025 7:29 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 180 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Следваща
 "Славия" - ПФК ""Левски"" АД 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Най-хубавото нещо от цялата работа е, че.... нямаме осветление :lol: ! Това светкавично прави невъзможно провеждането на спортното събитие след 17:00 часа, така че ще се чувствам облагодетелстван, че ще мога да видя как ФК Чукотка пада на Анфийлд.. :lol:

Вто Ное 02, 2010 8:55 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Мнение 
бием говедата и после буферите и ставаме столични пьрвенци с 4 победи

Вто Ное 02, 2010 8:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
SaKrAnTo 1913 написа:
Най-хубавото нещо от цялата работа е, че.... нямаме осветление :lol: ! Това светкавично прави невъзможно провеждането на спортното събитие след 17:00 часа, така че ще се чувствам облагодетелстван, че ще мога да видя как ФК Чукотка пада на Анфийлд.. :lol:

Гледай да не видиш градско дерби с Транмиър в Чемпиъншип догодина :lol: :lol: :lol:

Вто Ное 02, 2010 9:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Chelsea_69 написа:
SaKrAnTo 1913 написа:

Гледай да не видиш градско дерби с Транмиър в Чемпиъншип догодина :lol: :lol: :lol:

Искрено го пожелавам и на двата отбора... :lol:

Сря Ное 03, 2010 8:30 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Кокала фучи, не бил страхливец

Мен ли ме е шубе от "Левски", пита треньорът

Треньорът на Славия Емил Велев-Кокала се разфучал здраво в съблекалнята на белите. Повод станали съмненията, че Велев нарочно си е изкарал изгонването срещу Литекс, за да не води Славия срещу "Левски" в дербито от предстоящия кръг в "А" група.
- Мен ли ме е шубе от "Левски"? - изревал страховито Кокала пред отбора. - Аз този мач го чакам цяла година! И с мен, и без мен трябва да ги биете непременно.
Велев получи дисквалификация за един мач, след като нахлу на терена в 55-ата минута на мача с Литекс в Ловеч (0:2). Кокала искаше дузпа, но съдията не я даде и му показа пътя към трибуните.
Сега белите остават за 90 минути без Велев в един от най-важните си мачове за този сезон. Кокала ще дава указания от трибуните, а в карето ще се разпорежда неговият помощник Николай Митов. Ако спечели и срещу "Левски", Кокала ще се прочуе като първия треньор на Славия, победил сини и червени в рамките на едно първенство през последните 20 години. Велев вече надигра ЦСКА с 1:0, сега се изправя срещу "Левски", откъдето беше изгонен след спечелването на шампионската титла през 2009 г.

Чет Ное 04, 2010 12:33 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Генов ще свири мача

Чет Ное 04, 2010 1:10 am
Профил
Познат
Аватар

Мнение 
Айде всички на стадиона да подкрепим СЛАВИЯ сега е времето да ги ударим говедата играят без най-добрите им футболисти !!! Всички на стадиона !!!

Чет Ное 04, 2010 5:09 am
Профил WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
elate vsi4ki pri agitkata pone za na4aloto

Чет Ное 04, 2010 9:08 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Kalkata написа:
elate vsi4ki pri agitkata pone za na4aloto
а защо агитката не си доиде на мястото под парапета ще изглеждаме много повече :D

Чет Ное 04, 2010 9:39 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
мони в лични

Чет Ное 04, 2010 9:41 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 180 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Следваща