Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 22, 2025 1:20 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 118 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
 "Локомотив"-"Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
White Power написа:
Бе 15 000 не са но над 10 000 са на 100% :wink:

Днес вече има и снимки, за да прекратят споровете. Преди ремонта, капацитетът на "А" сектор беше над 12 000, а капацитетът на кошарата беше около 3600 места. От снимките ясно се вижда, че и двете са пълни, вижда се гъстотата в сектор "А", дори е прибрано голямото знаме, разпънато първоначално в клетката, за да може да влязат хората. Спокойно може да се претендира за 15 000 души на това награждаване. Не е някаква бройка, с която можем да се гордеем, но не е и причина да се срамуваме от посещаемостта в този мач.

Чет Ное 25, 2010 7:49 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Както и се вижда, че воИниците не са повече от 400 души. И аз имам някъде снимки от този мач, но надали ще ги намеря :(

Хубави са тези спомени за надъхване,а и дерби на Националния си е голяма тръпка.

Чет Ное 25, 2010 9:17 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
За пореден път преди такъв мач, сме с куп проблеми(от всякакъв род) и определено ми се струва, че фаворита сте вие, но все пак надеждата е жива до последно. Тази година сте направили никак не лош състав, а и с оглед на последните събития при нас..., няма как да бъда оптимист. Настроението липсва, за сметка на това при вас, но каквото такова...

Пет Ное 26, 2010 12:30 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Момчетата трябва да подходят сериозно към Локото и да вземем мача ,който ще ни нареди на 1во място със най-много взети точки от Софийските отбори :)

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пет Ное 26, 2010 12:38 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
EAST SIDE OF SF написа:
За пореден път преди такъв мач, сме с куп проблеми(от всякакъв род) и определено ми се струва, че фаворита сте вие, но все пак надеждата е жива до последно. Тази година сте направили никак не лош състав, а и с оглед на последните събития при нас..., няма как да бъда оптимист. Настроението липсва, за сметка на това при вас, но каквото такова...

Хубаво е , че коментираш без обичайните форумни простотии , за разлика от други :wink: Според мен в тоя мач няма никакво значение формата, предишни години вие бяхте добре, а ние слаби и въпреки това си ви биехме :roll: Ще се види в събота 8)

Пет Ное 26, 2010 12:40 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
око София - Славия 2:1, предрича Гошо Марков
Локомотив София ще прекъсне негативната тенденция срещу „белите“ и ще победи Славия с 2:1 утре в малкото столично дерби. Това прогнозира защитникът Георги Марков, който в този мач ще изпълнява и функциите на помощник на треньора на „железничарите“ Диян Петков.
„Ще помогна с каквото мога в този мач, но по принцип не мисля да се занимавам с треньорската професия. Тя не е за всеки, но ще остана във футбола“, обясни пред Гонг Марков.
След края на сезона 2010/2011 година той възнамерява да се откаже от състезателната си кариера тогава и евентуално да организира бенефисен мач Локо Сф - "Левски". Това са двата отбора, в които той е играл най-дълго.
Бранителят не смята да играе в утрешното дерби, но ще бъде на пейката на отбора. Той си спомня добре миналогодишния мач със Славия на „Овча купел“, след който влезе в словесен спор с боса на „белите“ Венци Стефанов.
„С него сме приятели. А това, което исках да му кажа тогава е, че футболът е спорт за мъже и не всяко докосване се свири фаул или дузпа“, обясни Марков.
Футболистът обясни последните неудачи на отбора му с липса на късмет и с недостатъчно хъс. „Съдията ни попречи само в един от тези мачове“, каза той.
Георги обаче е оптимист и според него реалист, че Локо Сф ще постигна поставената от Николай Гигов цел тимът да се класира за евротурнирите.

Пет Ное 26, 2010 2:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Славия без капитана си срещу Локомотив София

Титулярният капитан на Славия Йордан Петков ще пропусне утрешния двубой с Локомотив София. За втори пореден мач опитният бранител не попадна в разширения списък на старши треньора Емил Велев. Петков пропусна гостуването на белите за купата на България срещу Лудогорец Разград.

Тодор Колев също пропуска малкото столично дерби. След изтърпяно наказание в групата на белите за двубоя със „столичните железничари” се завръща централният защитник Виктор Генев.

На линия за утрешния двубой е и Галин Иванов, който миналата седмица се оплакваше от болки в бедрения мускул.

Отборът на Славия е от вчера в лагерна обстановка. Откакто Емил Велев е на чело на тима от Овча купел, преди дерби мачовете футболистите са на лагер два дни преди мач.

Групата на Славия: Стефано Кунчев, Емил Петров, Рафаел Барбоса, Виктор Генев, Богомил Дяков, Атанас Дреновички, Радослав Димитров, Антонио Павлов,Емил Мартинов,Симеон Мечев, Даниел Пеев, Спас Георгиев, Илия Илиев, Иван Цачев, Николай Божов, Георги Христов ,Галин Богданов, Виктор Дениран и Галин Иванов.

Супер, шансовете ни се покачват :D Мисля, че е почти ясно , че бат Дана, Тодор и Дюлгеров няма да играят за нас повече :roll:

Пет Ное 26, 2010 3:27 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Емил Велев: Искам победа марак и грозна
Старши треньорът на Славия Емил Велев заяви днес, че единственото, което желае от двубоя срещу Локомотив София са трите точки независимо от играта, която демонстрира. „За мен представата за добро да победиш. Последните дербита са завъшвали наравно. Само това ме води в утрешния мач. Не ме интересува дали дербито ще бъде красиво или не. Искам точки”, каза Велев. Той допълни, че има проблеми с двама контузени футболисти в лицето на Том Маншров и Ради Василев. „Като имаш група от 25-26 футболисти е трудно да се определи групата, пък да не говорим за стартовия състав”, допълни Велев.

Наставникът на „белите” коментира и треньорската рокада в съперника. „Всяка смяна на треньор е допълнителен импусл пред играчите, ако искат да се докажат. Готвим се за този мач доста от далеч. Знаем, че Локомотив е добър отбор, който играе добър футбол. Готови сме за тази среща”, заяви Велев.

Специалистът допълни още, че отсъствието на Дерек Асамоа едва ли ще се отрази толкова много на Локомотив София. „Какво значи само един играч без останалите. Гледам съм Асамоа. Другите играчи, които подаваха топката към него бяха много добри, а за него оставаше само да я вкара във вратата. Мисля, че футболът е колективна игра и не можеш да отличиш един или двама футболисти. Локомотив не е в криза. Те са преди нас в класирането. Не бих нарекъл това криза. Локомотив печелят мачовете си и искам това нещо да го прекъснем утре”, завърши Емил Велев.

Пет Ное 26, 2010 4:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Цената на билетите за феновете на Славия пък е 6 лв., като за тях билетите ще се продават на гишета на 4-ти вход, през който и ще влизат на стадиона.

Пет Ное 26, 2010 5:47 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
МАЧКАЙ ЛАВИНА :!: :!: :!: :!:

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Пет Ное 26, 2010 7:39 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 118 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща