трансфери,селекция,кражби и продажби 4
Автор |
Съобщение |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Кое му е прецакването на дюлгеров не те разбирам, тоя безмозъчен човек, на когото му трябват 30 минути да разбере къде ще играе на терена, колко години е при нас вече и всеки треньор с когото сме говорили казва, че е леке и при това некадърно... да пали и да не се връща.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Пет Дек 10, 2010 12:16 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Кушев е дал много за Славия, но все пак си е на 37 години ... Дано се върне като наставник на юношите ни, защото има какво да ги научи
Иначе, от Сливен ако вземем Деян Христов ще е добре, Димо Буфера пък беше голям талант, ама през 2004-2005  И все пак ако го вземем, може при нас да си върне добрата игра, знае ли човек
Харесва ми, че се подсилваме в средата на терена - Дани Пеев, Попара и израелския и бразилския Том плюс Илийката за резерва ми звучат никак нелошо 
|
Пет Дек 10, 2010 1:18 pm |
|
 |
misho_slaviq
Познат
|
Kijani написа: Кое му е прецакването на дюлгеров не те разбирам, тоя безмозъчен човек, на когото му трябват 30 минути да разбере къде ще играе на терена, колко години е при нас вече и всеки треньор с когото сме говорили казва, че е леке и при това некадърно... да пали и да не се връща. emi ne mislq taka mnogo zlobno govori6,pravil mnogo dobri ma4ove,no vseki si ima mnenie.6te vidim s vremeto kakvo 6te stane s nego i dali 6te sujalqvame 4e sme go dali........
|
Пет Дек 10, 2010 1:53 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Може да го пробваме този Том, надали ще е чак толкова зле. Дюлгеров става само за резерва, а и честно казано е много зле с топката в крака. Да, борбен е и има физика, но само с това няма да стане.
Том ще е интересен, със сигурност не е кой знае какво, но пък им е основен футболист на кюстендилците - гледам, че започва като титуляр в повечето им срещи последните 3 сезона.
Този Сечков какъв е? Знам го само като име. Сигурно е поредният палячо в защитата. Галин Богданов не мога да разбера защо ще го даваме под наем. Вижда се, че малко му трябва и ще е готов за титуляр. Не е по-лош от Генев, със сигурност. Трябва ни някой добър и опитен играч, но по възможност да не е на 35 и да не е известен с курвенските ти номера срещу рогати отбори  Веднага ми изскача името на Ваня Дзаферович в съзнанието. Такъв тип играч ни трябва за отзад, според мен.
В средата, ако се върне Павле и задържим Галин ще е добре. С привличането на Том и присъствието на Маншров нещата са по-добре и в центъра. Трябва ни някой за фланга, но надали ще извадим пари и ще привлечем някой добър. Малко е нелепо, защото играем с едно типично крило в лицето на Галин, а от другата страна реално нямаме външен играч.
Тодор Колев да се маха, няма по-бездушен играч. Да, имал е силни моменти при нас, вкара много голове (някои по-важни, други не чак толкова), но е изчерпан за този отбор. Божов е откритие, определено. Метъла не е лош, ама има проблем с вкарването, мисля всички знаем  Дано Ради Василев получава повече шансове за игра през втория полусезон, а ако Кушев дойде си мисля, че за 1-2 полусезона ще ни свърши доста работа. Да, на години е, но не забравяйте, че изкара няколко сезона на много добро ниво в Русия, а там физическото натоварване е в пъти по-голямо.
|
Пет Дек 10, 2010 2:56 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
|
Пет Дек 10, 2010 3:16 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
|
Пет Дек 10, 2010 11:44 pm |
|
 |
АКАДЕМИК София
Познат
Регистриран на: Чет Юли 31, 2008 4:13 pm Мнения: 42 Местоположение: София
|
Viktor4o_Rs написа: ``Fanatic`1913`` написа: Viktor4o_Rs написа: Какъв е тоя Сечков бе, А не  Ма поне да беше онзи черния,ако ще е от Академик, по-надежден ми се вижда
Тука бъркаш. Сечков е много по-надежден от Мбемба! Мбемба чак накрая показа някакви качества. В началото беше пълна трагедия. Даже ми е супер странно как толкова много отбори проявяват интерес към него и са готови да дадат толкова много пари. Може би защото е черен. 
Съб Дек 11, 2010 12:16 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
АКАДЕМИК София написа: Viktor4o_Rs написа: ``Fanatic`1913`` написа: Viktor4o_Rs написа: Какъв е тоя Сечков бе, А не  Ма поне да беше онзи черния,ако ще е от Академик, по-надежден ми се вижда Тука бъркаш. Сечков е много по-надежден от Мбемба! Мбемба чак накрая показа някакви качества. В началото беше пълна трагедия. Даже ми е супер странно как толкова много отбори проявяват интерес към него и са готови да дадат толкова много пари. Може би защото е черен. 
Aкадемиче, кажи малко повече за Сечков, ние и за Божов бяхме много скептични, но се видя колко сме бъркали  Браво за игрите ви срещу животните, дано се спасите 
|
Съб Дек 11, 2010 12:19 am |
|
 |
АКАДЕМИК София
Познат
Регистриран на: Чет Юли 31, 2008 4:13 pm Мнения: 42 Местоположение: София
|
Viktor4o_Rs написа: Aкадемиче, кажи малко повече за Сечков, ние и за Божов бяхме много скептични, но се видя колко сме бъркали  Браво за игрите ви срещу животните, дано се спасите 
Сечков е направи супер силен есенен полусезон при нас. За мен той беше най-стабилният ни защитник тази есен. Затова и ме е адски много яд, че ще се наложи да се разделим с него. Но като се има и в предвид финансовото ни положение, явно е наложително да се разделим с някои от основните ни играчи.
Както казах в горния си пост в сравнение с Мбемба, Сечков е с класи над него. Просто Мбемба беше взет именно с тази цел - да се продаде за повечко парички и явно целта ще се постигне.  Докато Сечков си е супер стабилен защитник. Определено си мисля, че с тази покупка няма сгрешите.
Съб Дек 11, 2010 12:28 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Академик, миналия път проруква точно, дано и този път си прав 
|
Съб Дек 11, 2010 1:45 am |
|
 |