Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 12:13 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Представянето на отбора през есенния полусезон. 
Автор Съобщение
Напреднал

Мнение 
Много слабо представяне през полусезона !!! Фактите са красноречиви - 8 място , на 14 точки от първия , но и на толкова от последния. Абсолютно средняшко изпълнение. Много слаб тренъор - липса на всякаква мисъл, на всеки мач се излиза с една и съща тактика, независимо дали се играе с първия или последния !! Цял полусезон не обигра един боеспособен отбор , защитата не се сработи, липса на дефанзивна линия, офанзивните полузащитници на приливи и отливи , нападението - един Ники Божов . За мен полусезона е пълен провал !!!!

Вто Ное 30, 2010 6:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз отдавна съм свикнал с мисълта, че в обозримото бъдеще ще живуркаме в средата на класирането. Тройката я гоним само на думи, но не и на дела - когато един отбор преотстъпва най-добрия си играч на директен конкурент с цел да спести от заплатата му и евентуално да му вдигне цената, всякакви приказки за евротурнири и медали са смешни.

При положение, че нямаме цели в класирането, като фен ми остават само мачовете срещу останалите софийски отбори и в тях имаме победа, равен и загуба, което в сравнение с предни години си е направо супер. Бихме чорбата, не се дадохме на говедата, а от буферите загубихме в луд мач с човек по-малко.

Така или иначе не се борим за нищо и ако всеки полусезон падаме от отборчета като Калиакра, но за сметка на това пък бием четирибуквието или Витоша, аз ще съм напълно щастлив.

Сря Дек 01, 2010 8:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
TVV написа:
Аз отдавна съм свикнал с мисълта, че в обозримото бъдеще ще живуркаме в средата на класирането. Тройката я гоним само на думи, но не и на дела - когато един отбор преотстъпва най-добрия си играч на директен конкурент с цел да спести от заплатата му и евентуално да му вдигне цената, всякакви приказки за евротурнири и медали са смешни.

При положение, че нямаме цели в класирането, като фен ми остават само мачовете срещу останалите софийски отбори и в тях имаме победа, равен и загуба, което в сравнение с предни години си е направо супер. Бихме чорбата, не се дадохме на говедата, а от буферите загубихме в луд мач с човек по-малко.

Така или иначе не се борим за нищо и ако всеки полусезон падаме от отборчета като Калиакра, но за сметка на това пък бием четирибуквието или Витоша, аз ще съм напълно щастлив.

За съжаление много добре си го казал...

Сря Дек 01, 2010 9:40 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ралица Караджова, май все пак е славистка :)

http://gong.bg/view_article.php?article_id=177089

Сря Дек 29, 2010 3:21 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Да си ходи на панчарево

Чет Дек 30, 2010 1:06 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 15 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2