трансфери,селекция,кражби и продажби 4
Автор |
Съобщение |
MCMXIII
Луд за връзване
|
Viktor4o_Rs написа: Вижте в Спортал видеото на това леке Галин Иванов - директно си казва, че би играл за комунистите, ако двата отбора се разберат, журналистите го питаха 100 пъти какво му е желанието и иска ли да остане при нас , а той го увърта, за мен такъв няма повече място в Славия, дано все пак Венци успее да го пласира в чужбина 
Почти добре се държа Галиандо на този залп от въпроси
Наистина по- добре в чужбина откоклкото в чорбата! Всъщност при прасюнгелите не трябва, въобще да ходи наш обещаващ играч  Аз сигурно за 100- ен път ще кажа, дано само не полети много, защото това ще е голям проблем за наго както и за нас!
|
Пет Яну 07, 2011 2:44 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Славия привлече втори футболист от Сливен. След като си осигуриха услугите на защитника Филип Филипов, „белите” подписаха и с младия нападател Иван Коконов.
Коконов е юноша на Сливен и през есенния дял на първенството игра във всичките мачове на „войводите”. Нападателят бе харесан още през лятото от треньорското ръководство на Славия, но тогава до трансфер не се стигна.
Заради неизплатени възнаграждения младият футболист успя да разтрогне договора си с тима на Йордан Лечков и преминава в отбора на Славия като свободен агент. Старши треньорът Емил Велев обмисля, дали да не преотстъпи младока на друг отбор, в който той ще трупа игрови опит.
|
Пет Яну 07, 2011 3:41 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Пет Яну 07, 2011 3:45 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Като го гледам и тоя е scoring for fun, като Карстен Янкер, Марко Делвекио и т.н. 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пет Яну 07, 2011 3:59 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13212 Местоположение: SOFIA
|
600 минути в 17 мача е супер статистика.
Коконов
Най-много ме впечатли, че е роден на 10.11.1989 г.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Яну 07, 2011 4:19 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Коконов и Георги Христов ще късат мрежите на противниците, усещам го
Ако говорим сериозно, може би е бил наблюдаван и са го харесали и тепърва ще го развиват, сигурно ще го дадат под наем  Ясно е обаче, че няма да ни реши проблемите в нападение на този етап. От Сливен има друг нападател, който може да помогне, а дано го уцелят 
|
Пет Яну 07, 2011 4:22 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Viktor4o_Rs написа: Вижте в Спортал видеото на това леке Галин Иванов - директно си казва, че би играл за комунистите, ако двата отбора се разберат, журналистите го питаха 100 пъти какво му е желанието и иска ли да остане при нас , а той го увърта, за мен такъв няма повече място в Славия, дано все пак Венци успее да го пласира в чужбина 
Значи той 4-5 пъти каза ако приемат моите условия може и да премина - значи общо взето би отишъл за доста повечко пари. Аз така ги тълкувам нещата. Ама главата в гъза ли му е, че сам казва, че там бавят пари и не плащат, но за пари ще отиде. Е, верно сигурно в 1 момент ще му ги платят накрая. Да се оправят! 
Пет Яну 07, 2011 4:28 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13212 Местоположение: SOFIA
|
Според мен Галин ще премине в чужбина от лятото. Дотогава остават 6 месеца и дали ще отиде в чорбата (и я вземе някакви пари, я не) или ще остане при нас - не е от значение. Нека не забравяме, че ЦСКА нямат и мачове в евротурнирите през пролетта, а и едва ли ще спечелят нещо повече от нас. Така че няма абсолютно никаква логика да мине при тях, ама никаква.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Яну 07, 2011 4:34 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Логиката му явно е, че ще пробва да си удвои заплатата и ония ако се навият и той ще се навие. Иначе ще си остане и ще си чака чужбина.
Пет Яну 07, 2011 4:40 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
През сасъда ми е къде ще ходи, имаше шанса да каже ясно и категорично - оставам в Славия и в само в чужбина бих отишъл , и по този начин да спечели уважението ни . А той хънка, мънка, ама не съм казал че не искам в ЦСКА, ама не съм и казал,че ще отида, ама искам в чужбина, ама на тоя етап не знам ... Лигльо 
|
Пет Яну 07, 2011 4:53 pm |
|
 |
|