трансфери,селекция,кражби и продажби 4
Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: трансфери,селекция,кражби и продажби 4
Новината за трансфер на Дани Пеев е страхотна!!! Можем единствено да се радваме за него. Дано да стане и да го вземат. Българският футбол има нужда можещите играчи да се спасяват и да се учат на футбол. Единствено така може да има развитие и след години отново да имаме национален отбор. Ако остане това няма да е добре за него. Стига сте говорили глупости за Европа, цели и тем подобни измишльотини. Да, и аз тайничко се надявам, но няма да съм изненадан ако завършим 5ти и отпаднем на полуфинал за купата...все пак така е последните 15 години. Но ако Дани отиде да играе в Русия ще има поне едно свястно нещо случило се покрай Славия.
И преди да почнете да ме нападате се замислете малко. Пак ще се надяваме, пак ще се молим и ще се ядосваме, но като се има предвид манталитета и политиката ни като цяло, би било прстъпление ако го спрем. Всички искат да играят в евротурнирите, но повече искат да играят в чужбина. В един момент играчът губи мотивация, а това не е добре за никоя от двете страни.
|
Сря Фев 16, 2011 5:01 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Сря Фев 16, 2011 6:16 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Еми да продават и Божов, и Кушев, и Жуниор, не можем да ги спираме момчетата , ние можем да чакаме и до 3537 година, защо феновете трябва да се радват на силни игри и трофеи, много по-важно е да продадем някой в Русия ... Значи фалиралите комунисти могат да си задържат всичките добри играчи, въпреки че им се бавят заплати, а ние не можем да спираме никой Ако сте забравили, Дебелия продаде вече Райс Мболи, Ренет, даде под наем Галин, ще продаде Ортега - малко ли му е ? Той отдавна е ясен, но ме изненадва, че има и слависти, които са съгласни с него и го оправдават , каквото и да направи  На печките Дембеле,Грийн, Мюлдер, Маркиньос, Нелсън, Сандриньо, Дока, Том и т.н сигурно не им се играе в чужбина и им се седи в България ... Нали знаете колко щеше да остане в БГ Гара Дембеле, ако беше играч на Славия ? Колко време си задържаме ние най-добрите играчи - Райс и Ренет 1 сезон, Жу половин, Пеев 1 също. Освен това съм сигурен, че офертата не е за много пари, щом го искат на проби, а и при условие, че Амкар бяха пред фалит Ние сме сигурно единствения отбор в света, в който е по-важно играчите да направят трансфер и Свинята да гушне пачката, отколкото успехи и фенове ...
|
Сря Фев 16, 2011 6:44 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: Еми да продават и Божов, и Кушев, и Жуниор, не можем да ги спираме момчетата , ние можем да чакаме и до 3537 година, защо феновете трябва да се радват на силни игри и трофеи, много по-важно е да продадем някой в Русия ... Значи фалиралите комунисти могат да си задържат всичките добри играчи, въпреки че им се бавят заплати, а ние не можем да спираме никой Ако сте забравили, Дебелия продаде вече Райс Мболи, Ренет, даде под наем Галин, ще продаде Ортега - малко ли му е ? Той отдавна е ясен, но ме изненадва, че има и слависти, които са съгласни с него и го оправдават , каквото и да направи  На печките Дембеле,Грийн, Мюлдер, Маркиньос, Нелсън, Сандриньо, Дока, Том и т.н сигурно не им се играе в чужбина и им се седи в България ... Нали знаете колко щеше да остане в БГ Гара Дембеле, ако беше играч на Славия ? Колко време си задържаме ние най-добрите играчи - Райс и Ренет 1 сезон, Жу половин, Пеев 1 също. Освен това съм сигурен, че офертата не е за много пари, щом го искат на проби, а и при условие, че Амкар бяха пред фалит Ние сме сигурно единствения отбор в света, в който е по-важно играчите да направят трансфер и Свинята да гушне пачката, отколкото успехи и фенове ... Айде да си говорим обективно искаш ли??? Ако играеш в "Левски" щото само там са те взели и ти се обадят от Славия дали ще заебеш и "Левски" и чудо?!? Сега си представи манията на българските играчи да играят в чужбина...принципа работи по същия начин. Всичките черни палячовци дето ги изброи някой дали е искал да ги вземе според теб?? Мислиш ли, че ако имаше конкретна оферта за Дембеле, то Батков щеше да я отхвърли. Заеби кьорфишеците кой го искал и колко давал!!! Да не би Цеска да не се опита да шитне Маркиньос и Делев на 100 места...ама толкова си могат и не ги харесват след проби...и ходиха и пробваха и нищо. Дали Литекс не си продаде най-добрия нападател след като получи добра оферта? Дали и Локо Сф не си продадоха всички нападатели? Говорим за конкретни официални запитвания!!! И накрая - за най-добрите играчи на Славия: Мболи показа що за професионалист е - не искам тука, аз съм велик искам в Англия...айде накарай маймуната да играя като не иска...Ренет...слаб, слаб, слаб!!! Нека не ревем за него. Ортега и той показа що за професионалист е...без значение, че искали да го продават на талибаните. Жу е при нас. Пеев ако остане едиснтвеното, което може да стане е да види как ще завършим на 6то място. Стига с тия надежду за Европа...ако Венци е решил и е в силна позиция ще стигнем до там и без Пеев. 100% съм за продажбата му. В амкар (ако се стабилизират) ще има поле за изява и ако наистина го искат за титуляр нямаме никакво морално право да го спираме.
|
Сря Фев 16, 2011 6:58 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Сря Фев 16, 2011 7:14 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
E ти изкара, че тези чужденци, които имат толкова мачове по европейските клубни турнири, които са печелили трофеи, никой не ги е искал и никога не е имало оферта за тях. А нашите какавани, непомирисвали мач в Европа и незавършвали по-напред от 6-то място, Венци Магьосника успява да ги пласира по чужбина Не пич, работата е там, че колкото и да са тъпи Ганя, Титаните и другите, няма да си пратят най-добрите играчи на проби за да приберат 150 000 евро евентуално  А и да продадат, взимат качествени заместници с добри визитки ... А на мотивацията кой му се играел за нас и кой не - нали е говорено, че точно заради цялостната политика на Венци на никой не му се седи при нас ( и аз това го разбирам, и тук си прав), тоест пак Дебелия е виновен, а не играчите Венци няма никога да реши нищо и както много други от нас, с нетърпение чакам да се случи едно определено събитие след неопределено (дай Боже близко  ) време ...
|
Сря Фев 16, 2011 7:19 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Сря Фев 16, 2011 7:36 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Дани Пеев: Отивам на медински тестове, а не на проби. Славия е голям отбор, Венци Стефанов – голям бизнесмен Футболистът на Славия Даниел Пеев ще замине отново за Турция, където в момента се намира руският Амкар Перм, в който отбор играе неговият брат Георги Пеев. Славистът вече има принципна договорка с Амкар, но ще пътува отново за Анталия, където ще се финализира сделката. Пеев ще премине медински тестове в руския тим, след което трябва да се разбере за личните си условия. Дани Пеев се съгласи да коментира сделката пред Novsport.com „Не става въпрос за проби, а медински тестове в рамките на 3-4 дни. Те добре знаят моите качества, защото играхме срещу тях. Остава единствено да се разбера за моите условия и клубовете също да постигнат договорка. Говорих с треньора на Амкар. Уточнили сме почти всичко. Разговорът мина много добре и се надявам всичко да е наред. Останал е доволен от това, което е видял в мача между Славия и Амкар" - сподели бившият футболист на Пирин (Благоевград) По много интелигентен начин, Пеев отговори на това дали брат му Георги Пеев има вина за предстоящия трансфер. „Брат ми е президент на Амкар. Това в кръга на шегата. Естествено, че са се допитали до него и до Захари Сираков. За него е два пъти по-трудно да говори за мен, защото ми е брат.” - каза Дани Пеев пред Novsport.com http://www.novsport.com/news131827_1003.htmlБлагодаря ти Дани, искрено ти желая успех, голям играч и голям човек си, дано някога играеш пак за нас 
|
Сря Фев 16, 2011 8:00 pm |
|
 |
katsumoto
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 11, 2010 12:06 pm Мнения: 422 Местоположение: Sofia
|
От една страна се радвам за тия момчета, които продаваме в чужбина. Нека се развиват. Но от друга страна Дани Пеев и Галин Иванов бяха основните фигури в отбора (естествено и Божов). Тези футболисти правеха разликата между силната Славия и слабата Славия. Когато те не бяха във форма - играта не вървеше, когато пък бяха - пребихме животните и кой ли не. Сега старата песен на нов глас - половината отбор е нов, и никой не знае как ще се сработят и какво ще стане. Но това е нормално за отбор без цели и успехи за последните 15 години. Ние с вас колеги сме фенове не на футболен отбор,а на брокерска агенция... поне последните 15 години. Наздраве на всички, дебелия да изсъхне дано и не се нервете, щото историята показва, че нема файда. Пак ще преглътнеме всичко и няма да ни е за пръв път 
_________________ 8 пъти шампион на България: 1926, 1928, 1930, 1936, 1939, 1941, 1943 и 1996 г.
|
Сря Фев 16, 2011 9:23 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
koko_sl написа: Молете се да продадът Дани, щото той тая годшна щеше да е резерва, титуляри ше са Баяно и Том а резерва Илииката, утре в отбора ша дойде офанзивен халф! това като новината за тъча ли е? какви са тия глупости бе брато, та той ако ни е резерва, кой да е титуляр, спас георгиев може би? апф...
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Чет Фев 17, 2011 12:11 am |
|
 |
|