Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юли 06, 2025 11:06 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 96 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
 "Берое" - "Славия" 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение Re: "Берое" - "Славия"
Така-а-а...... Значи да обобщиме. Според Kijani щом несъм бил в Стара Загора, значи несъм истински фен и нямам право да коментирам това, което видяхме по телевизията.......чакай малко да помисля.......ъъъ...ами несъм съгласен.
На тая продукция и тия 25 човека са постижение. С ръка на сърцето можем да си признаем истината, а тя е, че със сигурност ниската посещаемост на нашите мачове от нас феновете, в никакъв случай не е причината за "играта" на отбора.
Имаше някакви слухове, че първите мачове от този полусезон са с обратен знак на тези от есента...... спокойно... и това не е така. Берое бяха по-добрия отбор на терена, осезаемо!
Като видях, вчера Пирин как игра, да знаете, че и те ще ни бият (пепел ми на езика). "Радвам се, че победихме.....Славия е един доста труден противник...." Пригответе се да го чуеме от доста други треньори. В момента Славия е един трудно преодолим средняшки отбор, но нищо повече. Слаба игра не е точната дума. Всеки средно добър офанзивен футболист може да надбяга нашата защита. Емил Петров не ставал, Стефано не ставал... ами и Едвин ван дер Сар да ни пази, с тоя разграден двор пред него е обречен. Но не са виновни само играчите. Специално през първото полувреме в Стара Загора на практика играхме без крила, а грешките в защита дойдоха не толкова от централните защитници, колкото от разменените бекове, защото 90 % от положенията за Берое ги направиха Тодор Христов и Пепи Димитров. Можеха да ни бият поне с 4-5 гола, така че резултатът 2:1 е своего рода добра новина.
Нападението ни, според мен необяснимо защо, е трагично. В центъра само Илийката играе разумно, но това определено не е достатъчно, щом футболист като Симеон Мечев си правеше каквото поиска.
Нещо трябва да се промени, но в момента немога да мисля трезво, за да кажа според мен какво трябва да бъде.
Извинявам се на всички за негативната помия която изписах. Просто много ме е яд.

Изображение

Нед Мар 13, 2011 5:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

zissko написа:
Тия нещастници кокала и целия му щаб да си заминават на момента цялата подготовка нищо не са направили, нито защита нито халфова линия браво че Берое победиха равния щеше да е несправедив!!!

То пък едно нападение...
Иначе съм напълно съгласен с zissko. Не че нямаме добри изпълнители, но вече трети пореден мач ясно се вижда, че готов отбор нямаме за "Б" група макар. Поготовката и тактиката са ни под всякаква критика. Пък и с лека ръка с разделихме с опитни и перспективни играчи за сметка на няколко нови лекета. И никой не може да ме разубеди, че Жу и Ортега не можеха да ни вдигнат класата на отбора. Ма гениалният Кокал като не може да ги обича, ще се наслаждаваме на провал след провал...

И не съм съгласен, че феновете сме им виновни, че не ходиме. Ако ни бяха показали нещо обнадеждаващо предните мачове, с удоволствие щях да се вдигна да дера гърло и в Стара Загора. Но просто отдавна не вярвам в чудеса. Още повече с дрънкащи кокали.
Нещо повече, с тази игра едва ли ще бием и Пирин, който вчера яко измъчи ловчанлии. Съмнявам се, че ще можем да се преборим дори с Черноморец за купата. АКО НЕ СЕ ВЗЕМАТ НЯКАКВИ ДРАСТИЧНИ МЕРКИ В ТОЯ ОТБОР!!!

Нед Мар 13, 2011 5:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Европа ?През крив макарон....Надеждата се отлага за другия сезон...Може би.../едва ли...?...

Момчета.завиждайте ми..аз помня полуфинал !!!!

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Нед Мар 13, 2011 5:54 pm
Профил ICQ
Напреднал

Моля нека някой ми пусне линк или каквоот и да е било видео с мача на Славия-Рейнджърс от 1967г.,когато играеме полуфинла за КНК с тях.Сигурен съм че съм гледал архивни кадри по БНТ,но никъде сега не мога да намеря тези кадри.Споря с едни говеда и ще ми е от помощ!Благодаря предварително! :wink:

Нед Мар 13, 2011 6:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Поредния безидеен сезон , един и същ филм гледаме вече 15 години ! Няма друг такъв отбор и както казва баща ми ще се върна на стадиона когато на терена пак са чоко,мишев,желязков и другите футболисти който играеха за името и честа на Славия , когато феновете бяха приятели с футболистите , и независимо дали са победили или са загубили бяха заедно !!

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Нед Мар 13, 2011 7:00 pm
Профил
Луд за връзване

ПО-СЛАБИ НЕ СМЕ БИЛИ ОТ доста време ЖАЛКО!!!!!!!!!

Нед Мар 13, 2011 7:38 pm
Профил
Модератор
Аватар

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Вие не разбирате :lol: Обиграваме състава за другата година :lol: Браво на тея дет бихме 450 километра :mrgreen: 7 Април всички на море

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Мар 13, 2011 9:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Kijani написа:
Каквото такова.

Докато феновете никакви ги няма и лаят по форумите и в сектора за гости има само 25 фена ( чест и адмирации за тях) ние не може да имаме каквито и да е претенци, за каквото и да било.

Бяхме точно 45 човека и 5-ма полицаи (тях ми е трудно да ги определя за хора) в сектора за гости :roll: ....за статистиката, иначе нищо ново...или по скоро едно и също.... :arrow:

Изображение
www.zone1913.com

Нед Мар 13, 2011 10:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

абе я вземете се в ръце, ако вие работите така, както работят те - НЯМА ДА ИМА КАКВО ДА ЯДЕТЕ
не че загубихме, просто не сме отбор ....... вътре има всякакви псевдо футболисти, като вратаря / барем като не може да хване нищо, което не се удари в него, поне да не изпуска топката - днес само 2 пъти/ дестния бег, оня дето му викате Меси.....Генев, дето незнае къде е
а за Цачев да не говорим
трябва от днес нататък не само ние да даваме х 5 лв. да ги гледаме, а те заедно с кокалестото да дават х 5 на всяка тренировка

Нед Мар 13, 2011 10:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

katsumoto написа:
Така-а-а...... Значи да обобщиме. Според Kijani щом несъм бил в Стара Загора, значи несъм истински фен и нямам право да коментирам това, което видяхме по телевизията.......чакай малко да помисля.......ъъъ...ами несъм съгласен.
На тая продукция и тия 25 човека са постижение. С ръка на сърцето можем да си признаем истината, а тя е, че със сигурност ниската посещаемост на нашите мачове от нас феновете, в никакъв случай не е причината за "играта" на отбора.
Имаше някакви слухове, че първите мачове от този полусезон са с обратен знак на тези от есента...... спокойно... и това не е така. Берое бяха по-добрия отбор на терена, осезаемо!
Като видях, вчера Пирин как игра, да знаете, че и те ще ни бият (пепел ми на езика). "Радвам се, че победихме.....Славия е един доста труден противник...." Пригответе се да го чуеме от доста други треньори. В момента Славия е един трудно преодолим средняшки отбор, но нищо повече. Слаба игра не е точната дума. Всеки средно добър офанзивен футболист може да надбяга нашата защита. Емил Петров не ставал, Стефано не ставал... ами и Едвин ван дер Сар да ни пази, с тоя разграден двор пред него е обречен. Но не са виновни само играчите. Специално през първото полувреме в Стара Загора на практика играхме без крила, а грешките в защита дойдоха не толкова от централните защитници, колкото от разменените бекове, защото 90 % от положенията за Берое ги направиха Тодор Христов и Пепи Димитров. Можеха да ни бият поне с 4-5 гола, така че резултатът 2:1 е своего рода добра новина.
Нападението ни, според мен необяснимо защо, е трагично. В центъра само Илийката играе разумно, но това определено не е достатъчно, щом футболист като Симеон Мечев си правеше каквото поиска.
Нещо трябва да се промени, но в момента немога да мисля трезво, за да кажа според мен какво трябва да бъде.
Извинявам се на всички за негативната помия която изписах. Просто много ме е яд.

Приятел, не ми изопачавай думите и не тълкувай неща които изобщо не съм казал по твое осмутрение. Всеки има право да коментира каквото и както си иска, когато си поиска и нямам намерение да нарушавам демократичните устои.
Просто за мен лично това негативо бълване, след мач е толкова безсмислено и водещо до нулева промяна или поне до предложение за промяна, че е дори по-отровно от това да се гледа мач на Славия, подобен на днешния.
Това, което исках да кажа е че не може да очакваме друго каквото и да е било бе хора. Винаги тръгваме с голяма кошница, винаги се говори за нечувана селекция, за подготвителни лагери и контроли с класни съперници, слагаме розовите очила и при първата издънка се започва плюене и проклинане на така бленуваната цел Европа.
Еми не ставаме бе пичове, нямаме нищо освен една слава история и минало, което все още крепи славистката подркрепа, че да претендираме за европейски турнири. Дори и за купата на България няма да направим нищо и то срещу един умрял отбор на черноморец и дори ще им дадем малко да поживуркат повече от колкото трябва... знам че и вие го знаете това и всеки го знае... но до един се опитваме да повярваме в другото, в бленуваното, до един всички следим мачовете, било то на стадион или по телевизията, защото въпреки че са били само 45 човека ( жордас, казах 25 защото по тв казаха за 21 продадени билета в гостуващия сектор) всички НИЕ сме гледали мача и пак сме си късали нервите нали г-н симеон аронов, но въпреки това се говори и плюе без да се предложи реална алтернатива, реално предложение или поне нещо което да се доближи до градивното. Точно затова казах, че от коментари във форума тип "каква европа, какви 5 лева" нито нещо се допринася, нито нещо ново се казва за тези 30 човека които следят ежедневно форума.
Друго би било, което е същината на първото ми мнение по темата, ако всеки, било то по самоинициатива, било то по колективно предложение изкаже мнението си НА СТАДИОНА, ОБЕДИНЕН до други като него. Защото едно е тези 45 човека които са били днес те да го направят, както са го правили и друг път, както са жертвали и се опитвали да се противопоставят на една проста мутра, олицетворение на низостта на българското общество, друго е това да го направи 2/3 от сектор А на ст. Славия и то от редовия фен, този който на Славия липсва за жалост. Защото колкото и да е тъжно и невярно тези винаги верни 40-50 човека, подкрепящи винаги отбора и които ги боли повече от всички вас за ставащото, точно те биват отхвърлени от обществото под предлог, че са наркоманизирани, болни фашисти, хора с нисък социален статус и т.н, което разбира се е далеч от истината, но веднъж заклеймени с този тривиален образ е трудно да се спечели човешко отношение.. затова трябва масово единение и подкрепа, а това се постига с инициативност и желание, дали ще си късаш пред тв нервите или на стадион Славия има ли някакво толкова голямо значение.. ако ли пък не, то тогава и да се коментира и да не се коментира е безсмислено, защото просто нищо няма да се промени, дори и това че си късате нервите няма да се промени, затова по-добре изобщо не следете отбора.

Споделям си моето виждане и никого не желая да обременявам или да карам да го споделя. Всеки си ги приема нещата по своя начин.

п.с Само да ви кажа и да ви задам 1 въпрос на който наистина бих искал да получа отговор, защото аз не мога да си отговоря.
Как става така, че играчи като П. Димитров и Мечев, играли в Славия и били пълна дупка и трагедия, днес си правеха каквото си искат с нас, особено първия? Нямам отговор.

Нед Мар 13, 2011 10:47 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 96 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща