Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4230 Местоположение: София
|
 Re: Венци в атака...
Както винаги - натрапчиво остроумие и плачевни действия. ОК, оставям Дебелака да им сипва на тези "20 олигофрена". Даже може и да не съм симпатизант на Славия, както вече се усъмниха някои, само защото искам да насоча вниманието към истинските проблеми на този клуб и да провокирам по някакъв начин последователите му. Пък и нали на мачове не ходя, какъв фен съм аз тогава, та чак и акъл ще давам. Правилно. Съжалявам. Фенове са само тези, които подкрепят отбора в добро и лошо из цяла България, а аз определено не съм сред тях. Може би съм от онези, които Дебелият описва като "тези фенове са мислещи, умни, разбират и освен за доброто на футбола, друго не се коментира". Пожелавам ви успех, продължаваите да подкрепята тази "ваша" Славия, аз ще си люпя 'Вуйчо Ваньо' 
Пон Апр 04, 2011 6:01 pm |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
bate istrii si profila  i gotovo slaga6 krai na makite
_________________ FAR, FAR NORD
|
Пон Апр 04, 2011 8:47 pm |
|
 |
danail stoychev
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 03, 2005 9:13 pm Мнения: 446 Местоположение: portugal-parede lisboa
|
Bil daval pari ot djoba si? a kolko pari pribra v djoba si ot transferite na Blago,Chavdar i drygite,a i ot prodadenite ma4ove...deeba i sviniata..
|
Пон Апр 04, 2011 11:22 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Венци Стефанов: Цонко Цонев е правПрезидентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази несъгласие с решението на телевизията излъчваща мачове от българското първенство да стопира 200 хиляди лева за клубовете. Белият бос говори пред журналисти след днешното заседание на УС на ПФЛ. „Каква глоба може да ти се налага, когато е имало телевизионно предаване и то по-дълго от обикновеното от Каварна. Излъчени са всички реклами. Траншът, който ни удържат е за мачове играни преди Нова година. Според мен телевизията проявява самоуправство. Това не им прави чест. Аз имах по-добро мнение за тях”, заяви Стефанов. „За българския футбол е обидно мачовете да се излъчват по кабеларка. Всички клубове в българския футбол трябва да се обединим. Ако ще се гаврят с нас – не смятам, че те са най-достойния оператор за излъчване на мачовете”, каза още президентът на Славия. „Според мен Цонко Цонев е прав в случая. Телевизията няма никакво основание да налага санкции за мача в Каварна, защото имаше телевизионно излъчване. Ултиматумите не са най-точното нещо, което можем да прилагаме сега. Сигурен съм, че футболните клубове ще намерим начин да покажем на телевизията, че не са прави”, категоричен бе Венци. „Тези 200 хиляди лева все още не са преведени. Дали сме срок на телевизията да го направи до петък. Все пак става дума за пари за мачове, излъчвани преди Нова година. Чакахме телевизията два месеца за тези пари. В случая те са неизрядни”, завърши шефът на „белите”. http://slavia.gong.bg/view_article.php? ... _id=195353Дано не му дават никакви пари на тоя дебелак 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Вто Апр 05, 2011 5:09 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Президентът на Славия Венцислав Стефанов заяви, че след две години Славия ще направи всичко възможно да стане шампион. Тогава най-старият столичен клуб празнува своя 100-годишен юбилей. На специална пресконференция по случай 98-годишнината на "белия" клуб възрожденският родолюбец Григор Пърличев подари на ръководството на Славия уникални документи , съдържащи цялата спортна и футболна дейност в България, както и информация за основаването на най-стария столичен клуб. "В чест на 100-годишния юбилей на Славия ще направим всичко възможно да станем шампиони, но само и единствено с футболни средства", сподели Венци Стефанов. "Няма да позволим разни кабеларки да ни ограбват парите от телевизионни права. Нашият продукт трябва да се дава по национална телевизия и да се гледа от всички", коментира чичо Венци по адрес на проблема с тв правата.
Дано сам си вярваш Дебел.
|
Пон Апр 11, 2011 1:19 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Намеквал е в доста интервюта за тая работа, според мен къта парици и почти няма отбор, на който да не сме помагали при нужда, е в сезона за стогодишнината явно ще искаме връщане на борча  Което само по себе си е тъпо, по-добре всяка година да сме фактор в първенството, дори и без да сме ставали шампиони, отколкото 1 титла и после 13-14 години забвение ...
|
Пон Апр 11, 2011 1:48 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13212 Местоположение: SOFIA
|
Шампионската титла през 1996 дойде след 3 годишен труд по сглобяване на отбора. Пламен Дончев взе един мъртвец и го докара до прилично равнище, после Моллов изгради боеспособен тим и Маджо довърши нещата. Но тогава активно се занимаваше с отбора. така че , ако искаме нещо да направим трябва от сега да мислим и да спрем с тъпите трансфери.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Апр 11, 2011 8:24 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
seth написа: Шампионската титла през 1996 дойде след 3 годишен труд по сглобяване на отбора. Пламен Дончев взе един мъртвец и го докара до прилично равнище, после Моллов изгради боеспособен тим и Маджо довърши нещата. Но тогава активно се занимаваше с отбора. така че , ако искаме нещо да направим трябва от сега да мислим и да спрем с тъпите трансфери. Молов ни прати на 14-то място, добре че бихме сливен и се спасихме 94-та. Молов беше по-лошо нещо за Славия и от Венци
|
Вто Апр 12, 2011 4:12 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
През 1992/93 финиширахме на 14-то място. През 1993/94 бяхме в златната среда.
_________________ 1913
|
Вто Апр 12, 2011 4:49 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13212 Местоположение: SOFIA
|
Riddick написа: seth написа: Шампионската титла през 1996 дойде след 3 годишен труд по сглобяване на отбора. Пламен Дончев взе един мъртвец и го докара до прилично равнище, после Моллов изгради боеспособен тим и Маджо довърши нещата. Но тогава активно се занимаваше с отбора. така че , ако искаме нещо да направим трябва от сега да мислим и да спрем с тъпите трансфери. Молов ни прати на 14-то място, добре че бихме сливен и се спасихме 94-та. Молов беше по-лошо нещо за Славия и от Венци Големият Боби Григоров ни прати на 14-о място, съвместно с другата легенда - Симеон Симеонов - Монката. Моллов ни прати на 4-о място и ни класира за евротурнирите.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Апр 12, 2011 8:39 pm |
|
 |
|